Ako získať bonusovú knižku v DM drogerie?
Vsimla som si, ze nie vsetky mamicky s babatkami zaregistrovali tu akciu s bonusovymi knizkami, no a bola by skoda im to tam nechat 🙂) Tak si mrknite http://www.dm-drogeriemarkt.sk/ a tam DM BABYBONUS. Plati to pre babatka 2006, ale mozno budu mat nieco aj pre buducorocne babatka..
Staci do dmka zaniest rodny list..
Ahojte, mate niekto doma plysovu žabku zn. babylove z dm drogerie na predaj? My sme taku stratili a banujeme za nou. Ak sa vas drobec s nou nehra tak by som ju veeelmi rada odkupila...
ahojte, nemate niektora zlavovy kupon z babybonusu pri narodeni dietatka, neviem tie svoje najst a mam pocit, ze tam bola zlava do maderny. dakujem
ahojte, nevie niekto kod dm kuponu pre liliputi.sk? ide o 10percentnu zlavu... vdaka 🙂
Ahojte, damy, su tu niektore, ktore nevyziju kupony na Sally Hansen laky na nechty (kt. sa posielali spolu s brozurkou domov) a daruju ich za postovne, prip. vymenia? Moc by ste mi tym pomohli. Dakujem 🙂
Ahojte, mam otazku, ktora sa tyka dm babybonusu....dostala som kupony od kamosky, ale nie som clenkou klubu babybonusu, ale som clenkou dm active beauty....do babybonusu sa mozem registrovat az v novembri ale tie kupony co mam su platne do konca oktobra....preto sa chcem opytat, ze pri nakupe musim predlozit aj karticku alebo jednoducho iba mi nablokuju tovar, dam kupony a odrata mi to zlavu z nakupu? Resp. ak zbieram body na kartu a predlozim ju nevadi ze na nej babybonus nebude - odrata mi to aj tak zlavu z tych detskych veciciek?
Ahojte nemate nahodou z novembrovej knizky zlavu na anglictinu helen doron 10%??? Budem velmi vdacna.
Jj myslim ze bude treba aj fyzicky mat, ak by sa ti podarilo tak postou by to stihlo prist a za postovne poslem prasulky. Dakujem
Nema niekto, prosim, aktualne kupony do AURAMARKETU/Zezuzulla a na PIPPILOTTU? Dakujem 🙂
Zdravím maminky nenájde sa u vás kupon na zľavu preplatného časopisu Mama a ja? Dakujem krásne

Ahojte za postovne mam tieto kuponiky