icon

Ako získať vodičák?

ewisam
24. jan 2018

Vie mi niekto poradiť ako postupovať, koho obehať pre objektívne posúdenie neurologickej diagnózy v súvislosti so získaním vodičského oprávnenia? Najlepšie niekto, kto si tým prešiel... Ďakujem

nelinka888
24. jan 2018

Akú máš diagnózu ak sa smiem spýtať?

ewisam
autor
24. jan 2018
jeennyv
24. jan 2018

@ewisam vseobecny lekar dava potvrdenie no V tvojom pripade obehaj neuro ci ocne proste, skrze tam, kde sa liecisa chodis na kontroly kvoli chorobe..robila som autoskole, par raz sa stalo, ze niekto doniesom papier, ze nie je sposobily, bez podkladov odbornikov a ich vyjadreni podla mna potvrdenie nedaju

ewisam
autor
24. jan 2018

@jeennyv to mi je jasne... len netusim kto to potvrdenie ma vydat. Neurolog mi bez vysetrenia od stola povedal ze nepodpise. Povazujem jeho nazor za mylny. Detsky neurolog mi poradil aby som sa obratila na rehabillitacneho lekara, ktory sa so mnou ani bavit nechce lebo nema doporucenie od neurologa.... bludny kruh z kr. neviem von 😎

lillystranska
24. jan 2018

@ewisam tak skus zmeniť doktora

ewisam
autor
24. jan 2018

@lillystranska to je prave to, neochota vobec daco riesit. Az sa hambim napisat ze po 10 rokoch zistovania som sa nedavno dozvedela, ze musim absolvovat jeden test. Doteraz mi nik o danom teste ani nepovedal.

lillystranska
24. jan 2018

@ewisam skus to čo najskôr lebo teraz po novom už maju byť aj psychotesty

ewisam
autor
24. jan 2018

@lillystranska no uvidim ako to nakoniec dopadne. Neviem kolko budem mat nervy sa dotahovat za prsty s niekym

jeennyv
24. jan 2018

@ewisam urob to tak, ze si vyber prislusnu autoskolu, kam chces ist, tam sa popytaj, co a ako povedz o co sa jedna..daju ti prihlasku na vodicak, vzadu su tri body sposibily bez obmedzeni, s obmedzenim atd...odnes ju tvojej vseobecnej dr a ta nech ti potom da listocky na odb. Vysetrenia, ze ziada o vysetrenie vzhladom na potvrdenie atd..najskor tsa to pohne takto asi..lebo prihlaska ide potom na policiu, ked robis skusk a ak nastane nejake obmedzene musi tam byt jasne napisane ci zdokladovane ak je zlozitejsia diagnoza

ewisam
autor
25. jan 2018

@jeennyv skusim dakujem, tam je problem trosku iny. Ja som presvedcena o tom ze potrebujem auto s automatickou prevodovkou a take ma maloktora autoskola...uz som aa pytala vo vsetkych v kraji.Komplikovane...

jeennyv
25. jan 2018

@ewisam z akeho dovodu si o tom presvedcena? niekde si si nasla k tomu podklady?

ewisam
autor
25. jan 2018

@jeennyv tazko sa to vysvetluje. Poznam ludi s podobnou diagnozou a maju v autach klasicke prevodovky. Podobne tak ludia s protezami na koncatinach. Len mne ujo doktor od stola bez vysetrenia povedal ze nie lebo on si to mysli

ewisam
autor
25. jan 2018

@jeennyv takze si budem musiet nejakeho najst co sa problematike venuje a neordinuje podla momentalnej nalady

jeennyv
25. jan 2018

@ewisam a ako sa jazdi im.....ale v konecnom dosledku aj tak musis mat prihlasku z autoskoly a az tak riesit potvrdzovanie lebo lekarske potvrdenie o sposobilosti musi mat aj datum je platne len urcitu dobu

ewisam
autor
25. jan 2018

@jeennyv Vies, len naco mi je prihlaska, kym nemam porobene vsetky testy, aby sa teda potvrdilo ci staci automat alebo upravene auto? Zacarovany kruh... a najst neurologa, kt. sa problematike naozaj venuje nieje tiez jednoduche.

jeennyv
25. jan 2018

@ewisam cize ty na to vsetko potrebujes papier aj na prevodovku atd..tak len ist za vseobecnou a nech ta poposle a najst si inych dr co tomu budu otvoreni

ewisam
autor
26. jan 2018

@jeennyv no presne tak.