icon

Ako zistím, že komu patrí táto karta?

26. feb 2023

Ahojte, prosím našla som toto.. dá sa z tohoto nejako zistiť komu patri karta ???

Ako zistím, že komu patrí táto karta?
Strana
z2
lienka.7
27. feb 2023

@autorka z mobilu mu vyberieš tu mikro sd kartu, vložíš sem a do počítača (musis mat na to ale port). A presne do neho sadne aj ta jeho karta napr. Cize ma kartu aj adaptér. 👌 by som mu povedala, ze nech si robi prdel z plasteliny a nie zo mna

dadis
27. feb 2023

Tak mu povedz, ze bud sa prizna alebo odchadzas k rodicom. Ak sa prizna, tak k rodicom chod aj tak. Babo/nebabo, z tohoto vztahu uz asi nic nebude. Ak mu odpustis, bude sa to len opakovat.

autor
27. feb 2023

@lienka.7 ale nechce si priznať, že má telefón takže nemám ju ako vybrať.

maribell
27. feb 2023

Ten adaptér k pamäťovej karte je v domácnosti úplne bežná vec 🤷. Dostaneš ju prakticky ku každej microSD karte, ktorá sa dáva do mobilu. Buď si ju odložil ešte z pôvodnej pamäťovej karty, ktorú má v mobile, alebo si kúpil novú, väčšiu 🤷 poprípade to môže byť kľudne aj z tvojej karty. My ich máme doma niekoľko. Nič špeciálne na tom nevidím a nechápem, ako sa z tohto dá vydedukovať prípadná nevera 🧐.
Tú SIM kartu môžeš overiť v praxi tak, že vám zablokuješ mobily 😅 uvidíš či bude PUK fungovať. 😅 Ale toto by som ja nerobila 😅.

autor
27. feb 2023

@dadis veď som povedala že idem ku rodičom ak sa neprizná.. že chcem vidieť ten telefón aj teraz som mu to povedala... A on že či si ma kúpiť telefón aby som bola spokojná lebo že ozaj nemá nič... Stopla som ho nech nepokračuje že už som povedala a nebudem sa o Tom bavit ale sakra je taký presvedčivý že fakt baby neviem čo si mám už myslieť som strašné tvrdohlavá čiže ja vydržím takto si stať za svojím aj týždeň.. ale povedala som mu, že dokedy si myslí, že tu budem čakať kým sa prizná. Ale stále si stojí za svojím. Miestami mám aj pocit že premýšľa občas stíchne ale potom aj tak ide si svoje

dadis
27. feb 2023

Tak musis odist, aby vedel, ze to myslis vazne. Ano, ten adapter na sd je bezna vec.

simca06022011
27. feb 2023

AKo nehnevaj sa a ako zistis teraz ci ti klame alebo nie? :DDD To ze nie je u vas dovera, je vaznejsie ako to, ako sa u vas toto zjavilo. A ked nachadza veci kade tade, nech ich hodi do kosa a neuklada doma kade tade.
Z tohto dedukovat neveru, tiez asi mas dost paranoju z tej ktoru si uz odhalila. Telefon ma na dve sim karty? ci ako? A ako nehnevaj sa kontrolovat, pamatove karty v mobiloch a ich obsah :D sim karty... trochu ucty k sebe zena.
@maribell inak vela mobilov nedostava vo vybave pamatovku, cize sa kupuje viac menej vzdy ak clovek nema nejaku putovnu :DD

ckocka
27. feb 2023

Mám adaptér a v telefóne SD kartu a na nej ani jedinú fotku. Mám dva telefóny a ani jedného milenca.
Keby mi partner robil doma takýto cirkus tak ho vyhodím sama.

mondolina
27. feb 2023

počkaj si ešte na iné dôkazy, toto je slabé, čisto teoreticky k čomu sa má priznať keď napr. nič nespravil🤔
dospej.

dadis
27. feb 2023

@mondolina Tu nejde o silu dokazov, ale o chybajucu doveru. To, ze nasiel obal zo sim na dvore a myslel si, ze patri jej - je absolutne nedoveryhodna. Autorka pise, ze uz mal v minulosti problem s vernostou, mal paralelny mobil. Ja by som sa uz nezaoberala touto vecou a rovno odisla. Moja dovera by bola pochovana. Ale to som ja. Pri mne by ani druhy mobil
chlap nepotreboval, lebo by si kludne mohol vypisovat aj cez svoj, ja muzovi do mobilu nechodim. Ale raz by som o jeho vernosti zapochybovala, odisla by som. Nemam chut byt vo vztahu za stihacku.

silwii
27. feb 2023

asi tak nejak, na zaklade niecoho ho proste podozrieva. podla mna bude teraz len cakat na dalsi dokaz o tom, ci ma nieco za usami alebo nie

kakcka1020
27. okt 2023

No co mame koniec roka. Ako nakoniec skoncila afera s tescomobile ????

misicka31
28. okt 2023

Nemusí mať dva telefóny aby mal dve SIM karty ..mrkni mu na telefón,na display😃tam ti to ukáže...

Strana
z2