icon

Ako zistiť cenu dobierky po zmene vizuálu pošty?

9. júl 2025

Ahojte, posta zmenila vizual na stranke a teraz sa v tom cenniku nvm preklikat, kolko stoji dobierka za balik...ako to zistim pls?potrebujem pani poslat bqlik na dobierku, ale chcem postovne vopred, tak musim vypocitat cenu a nedari sa mi🙂

veronikaszabova
9. júl 2025

@anonym_autor ved to zjednodusili a je to uplne lahke. Comu nechapes?

zojanka
9. júl 2025

@anonym_autor veď vyklikaj vlastnosti aj služby a dole pod tým ti dá možnosti s cenami

refly
9. júl 2025

Dobierka je v "službách".
Ale jo... ta nová verzia je na grc a trvá dlhšie si to preklikať.... a ešte dlhšie trvá keď si chcem porovnať ceny. Ešte je to aj zoradené od najdrahšieho po najlacnejšie?

vanilkovazmrzka
9. júl 2025

Vyklikaj si to v epodacom harku a tam si zakliknes pripocitat naklady na postovne a mas finalnu sumu

janai1
9. júl 2025

Základ je na všetko nové nadávať 🤣 viac primitívne to už ani spraviť nemohli

maranco
9. júl 2025

@anonym_autor 5.90€ ak dáš doručiť na adresu

maranco
9. júl 2025

@anonym_autor ak dáš doručiť na poštu alebo do boxu tak 4,30 €

wiccawicca
11. júl 2025

@anonym_autor Ja na to tiež teraz pozerám že čo to je, zadala som do 500 g a našlo mi iba nejaký expres a balík na poštu. A doporučený list je kde? Keď už obyčajne sa nedá?

maranco
11. júl 2025
@wiccawicca

@anonym_autor Ja na to tiež teraz pozerám že čo to je, zadala som do 500 g a našlo mi iba nejaký expres a balík na poštu. A doporučený list je kde? Keď už obyčajne sa nedá?

@wiccawicca listuj nižšie máš tam aj list aj doporučený list

wiccawicca
11. júl 2025
@maranco

@wiccawicca listuj nižšie máš tam aj list aj doporučený list

@maranco mám to takto a keď som stiahla ten cenník tak to vôbec nie je cenník ale dobrá chujovina

maranco
11. júl 2025
@wiccawicca

@maranco mám to takto a keď som stiahla ten cenník tak to vôbec nie je cenník ale dobrá chujovina

@wiccawicca mám to takto

wiccawicca
11. júl 2025
@maranco

@wiccawicca mám to takto

@maranco ja sa k tomuto neviem dopracovať, musím to poskúšať ešte ale aspoň viem, že stojí 3€. Ďakujem

maranco
11. júl 2025
@wiccawicca

@maranco ja sa k tomuto neviem dopracovať, musím to poskúšať ešte ale aspoň viem, že stojí 3€. Ďakujem

@wiccawicca len si vopred doma musíš vypísať podací hárok cez https://www.posta.sk/epodaci-harok alebo cez aplikáciu pošty, inak pri okienku platíš príplatok za papierový podací lístok

natalka13
11. júl 2025

Pane boze, mlade zeny ved pouzi eharok, mas to hned aj zaplatene a nestojis v radoch ba poste.

wiccawicca
16. júl 2025

Dnes som napríklad posielala doporučený list 2.triedy, zásielka niečo cez 300g a poštovné bolo 4€, včera som posielala skoro 500g mala a pýtali 3,50€, tak zaplatila som nebudem sa s nimi dohadovať ale nemalo by to byť na rovnako keď je to do 500 g len tak pre zaujímavosť. Možno to niekomu pripadá jednoduchšie ten cenník, mne vyhovoval lepšie ten pôvodný čo mali ale nedá sa nič robiť, nabudúce teda vyskúšam cez ten eharok. Ďakujem za odpovede