icon

Ako zistiť, či máte doma ploštice alebo blchy?

5. jan 2025

Idem volat deritazera len nech viem co to je

Ako zistiť, či máte doma ploštice alebo blchy?
macatt
11. jan 2025

Mne len jeden pred Vianocami, ja ich nemám, len preventívne, určite zopakujem..

janinamojka
11. jan 2025

Mne len jeden..a vďaka Bohu stacil..
Ja vás tu sledujem co musíte riešiť a ....drblo by ma(s prepáčením)
Ja som mala dlhé obdobie kým sme prišli na to co to je..ja som prechádzala od lekára k lekarovi(odbornici)🫣ktorí tvrdili ze mam alergiu na nieco🥴😵
Ešte aj Prednison mi pichli ze to ma dlhotrvajúci ucinok...(vraj na to svrbenie a vyrazky)
A mňa plostice zrali za živa🤣

banana10
11. jan 2025

@janinamojka u nas podobne. Ja som vdacna za 3 postreky, len nech to zmizne. Cakam, kedy ma pracka so susickou kopnu do zadku.

autor
11. jan 2025

@janinamojka ale pockaj ty si ich mala aj realne v byte?aj ti ich nasli?a po prvom postreku jednoducho uz netrebalo dalsi?a davali len postrek ci nieco ine?
Nam postrek aj nieco ako vydymovanie ,lebo pritom som uz byt nemohla,,,,,no nenasiel nikde ,ta ja uz neviem

janinamojka
12. jan 2025

Veľký 4 izbak..nasla som ja veľké aj malé asi v 3 štádiá ch kazda ina aj som ich ukázala chlapovi z firmy keď prišiel..Robil len postrek okolo postelí ,povedal že uvidíme či pomôže ak nie že bude opakovať ale nám pomohol ten prvý a jediný postrek ktorý urobil..

autor
12. jan 2025

@janinamojka verim ze aj nam pomoze

autor
12. jan 2025

@banana10 a vam striekal aj steny?a ako teraz este sj nejake nasla?
@janinamojka ja verim ze aj nam pomozu a hlavne ten druhy
Zatial som kloo klop nic nenasla,ani stipance nemam nove,len mam pocit ze stale nieco pomne lezie a ze ma cele telo skrabe,striehnem furt a nic
@janinamojka + co si vsetko prala?u nas od piatka asi 10x ide pracka
Paplony,obliecky plachty,a deky co som mala v perinaku,,,,,nieco som aj vyhodila

banana10
12. jan 2025

uz som nenasla nic, neviem, kde striekal, bola som v praci, muz bol doma, ale mam flaky po stenach. Ja mapriklad periem vsetko, co mam doma a da sa oprat-oblecenie, tasky, postelne, hracky, uteraky, vsetko rad radom.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jan 2025

@banana10 aha lebo nam aj steny aj okna,proste vsetko ,ale flaky ziadne neostali
@kittykat22 dufam

autor
15. jan 2025

@kittykat22
@banana10 normalne som sa v noci strhla zo spanku,ze ma nieco hryzie a poskrabala som sa na tvari ,boze mne preskakuje

Ako ste na tom?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
banana10
15. jan 2025

mne sa v pondelok poobede objavili 4 stipance za uchom, ktore na druhy den zmizli, tak uz mam asi tiez paranoju 🤨

autor
15. jan 2025

@banana10 ale co zasa sa nove vyliahli?

banana10
16. jan 2025

nenachadzam uz ziadne

macatt
16. jan 2025

@banana10 treba ju vyplašiť, teda myslím poprehadzovať posteľ, aby sa prešla po tom posteku a zdochla..
Ak teda ťa niečo poštípalo ešte..

banana10
16. jan 2025

@macatt som poprehadzovala a pre istotu periny vyprala, matrac naparila. Zajtra pridu urobit treti postrek.

macatt
16. jan 2025

@banana10 držím palce✌🏼

banana10
16. jan 2025

@macatt dakujem, snad bude uz dobre

autor
16. jan 2025

@banana10 to kazdy tyzden mate postrek?

banana10
16. jan 2025

tri postreky v priebehu troch tyzdnov. U vas ako?

autor
16. jan 2025

@banana10 u nas jeden bol a dalsi o tie 4 tyzdne,vlastne uz len o 3
Tak u vas asi dokladnejsie dava

U nas najprv pozrel,potom vystriekal s takym bielym postrekom postele,skrine,gauc,steny,zarubne ,okna proste vsetko,pritom som bola a tak ostal v byte na par minut asi 3minuty sam a mal taky sprwj v ruke,uz pritom som byt nemohla,tak som sa o 2h vratila a na hodinu vyvetrala a sli sme domov

banana10
16. jan 2025

Nam povedal, ze to je najsilnejsi postrek, aky je momentalne na trhu, ze ani svaby nemaju taky silny. U nas tiez striekal to, co mu prislo pod ruky a ako striekal rohy stien, to mi potieklo po stenach a mam take flaky, co mi vsak vobec nevadi. Zvesil nam aj vesiaky na chodbe, policky, striekal nam aj pivnicu. Snad to pomoze.

autor
16. jan 2025

@banana10 tak je asi dokladnejsi ako u nas

banana10
16. jan 2025

no, neviem. Podla mna maju rovnake postreky, ktore dufam, zaberu. Musim co to vyzistit, ako to u nas vyzera, ci sa mozem vytesovat alebo plakat, ked zajtra pridu striekat.

autor
17. jan 2025

@banana10 verim ze uz budes mat pok9j

autor
22. jan 2025

@banana10 ako?

banana10
22. jan 2025

Dobre, uz sa pomaly vraciame do starych kolaji

autor
22. jan 2025

@banana10 chvalabohu,a uz nepridu striekat?
U nas 7.2

banana10
22. jan 2025

nie, uz boli 3x, povedal mi, ze pravdepodobne z lastovicieho hniezda od suseda, ze mam byt bez stresu,