Mne len jeden..a vďaka Bohu stacil..
Ja vás tu sledujem co musíte riešiť a ....drblo by ma(s prepáčením)
Ja som mala dlhé obdobie kým sme prišli na to co to je..ja som prechádzala od lekára k lekarovi(odbornici)🫣ktorí tvrdili ze mam alergiu na nieco🥴😵
Ešte aj Prednison mi pichli ze to ma dlhotrvajúci ucinok...(vraj na to svrbenie a vyrazky)
A mňa plostice zrali za živa🤣
@janinamojka u nas podobne. Ja som vdacna za 3 postreky, len nech to zmizne. Cakam, kedy ma pracka so susickou kopnu do zadku.
@janinamojka ale pockaj ty si ich mala aj realne v byte?aj ti ich nasli?a po prvom postreku jednoducho uz netrebalo dalsi?a davali len postrek ci nieco ine?
Nam postrek aj nieco ako vydymovanie ,lebo pritom som uz byt nemohla,,,,,no nenasiel nikde ,ta ja uz neviem
Veľký 4 izbak..nasla som ja veľké aj malé asi v 3 štádiá ch kazda ina aj som ich ukázala chlapovi z firmy keď prišiel..Robil len postrek okolo postelí ,povedal že uvidíme či pomôže ak nie že bude opakovať ale nám pomohol ten prvý a jediný postrek ktorý urobil..
@janinamojka verim ze aj nam pomoze
@banana10 a vam striekal aj steny?a ako teraz este sj nejake nasla?
@janinamojka ja verim ze aj nam pomozu a hlavne ten druhy
Zatial som kloo klop nic nenasla,ani stipance nemam nove,len mam pocit ze stale nieco pomne lezie a ze ma cele telo skrabe,striehnem furt a nic
@janinamojka + co si vsetko prala?u nas od piatka asi 10x ide pracka
Paplony,obliecky plachty,a deky co som mala v perinaku,,,,,nieco som aj vyhodila
uz som nenasla nic, neviem, kde striekal, bola som v praci, muz bol doma, ale mam flaky po stenach. Ja mapriklad periem vsetko, co mam doma a da sa oprat-oblecenie, tasky, postelne, hracky, uteraky, vsetko rad radom.
@banana10 aha lebo nam aj steny aj okna,proste vsetko ,ale flaky ziadne neostali
@kittykat22 dufam
@kittykat22
@banana10 normalne som sa v noci strhla zo spanku,ze ma nieco hryzie a poskrabala som sa na tvari ,boze mne preskakuje
Ako ste na tom?
mne sa v pondelok poobede objavili 4 stipance za uchom, ktore na druhy den zmizli, tak uz mam asi tiez paranoju 🤨
@banana10 ale co zasa sa nove vyliahli?
nenachadzam uz ziadne
@banana10 to kazdy tyzden mate postrek?
tri postreky v priebehu troch tyzdnov. U vas ako?
@banana10 u nas jeden bol a dalsi o tie 4 tyzdne,vlastne uz len o 3
Tak u vas asi dokladnejsie dava
U nas najprv pozrel,potom vystriekal s takym bielym postrekom postele,skrine,gauc,steny,zarubne ,okna proste vsetko,pritom som bola a tak ostal v byte na par minut asi 3minuty sam a mal taky sprwj v ruke,uz pritom som byt nemohla,tak som sa o 2h vratila a na hodinu vyvetrala a sli sme domov
Nam povedal, ze to je najsilnejsi postrek, aky je momentalne na trhu, ze ani svaby nemaju taky silny. U nas tiez striekal to, co mu prislo pod ruky a ako striekal rohy stien, to mi potieklo po stenach a mam take flaky, co mi vsak vobec nevadi. Zvesil nam aj vesiaky na chodbe, policky, striekal nam aj pivnicu. Snad to pomoze.
@banana10 tak je asi dokladnejsi ako u nas
no, neviem. Podla mna maju rovnake postreky, ktore dufam, zaberu. Musim co to vyzistit, ako to u nas vyzera, ci sa mozem vytesovat alebo plakat, ked zajtra pridu striekat.
@banana10 verim ze uz budes mat pok9j
@banana10 ako?
Dobre, uz sa pomaly vraciame do starych kolaji
@banana10 chvalabohu,a uz nepridu striekat?
U nas 7.2
nie, uz boli 3x, povedal mi, ze pravdepodobne z lastovicieho hniezda od suseda, ze mam byt bez stresu,

Mne len jeden pred Vianocami, ja ich nemám, len preventívne, určite zopakujem..