Ako zistiť, ktorý policajt vás zastavil?
Baby mozno sa mi budete smiat, ale vcera ma zastavila hliadka, skontroloval len doklady, dal fukat, ale bol to asi najkrajsi chlap v mojom zivote. Este som takeho chlapa nikdy nevidela a nemala do slova crush jak male dievcatko. Musim ho najst, ale neviem ako😁😁
Suhlasim s nazormi vyssie. Mne sa tak ozval jeden zachranar a jeden policajt. Skoda, ze neboli moje typy 😀
Jooooj, mňa takto zastavil (cez plnú a prekročená rýchlosť) mi vravi, to je za 120€, stalo vám to za to? A ja kukla naňho od hora dole, reku hej stálo 😂😂 a on hneď, slečna som zadaný 😂😂😂 jaaaaj a stálo ma to 20€
Ano, niekedy človek natrafí na fesaka, ale posledný rok je v ba aj veľa krásnych mladých policajtiek, ako keby ich na kastingu miss vyberali. Možno to namotivuje ešte viac fešákov, aby sa hlásilo za policajtov😀
Nám sa snažil sused neoprávnene dostať do bytu, volali sme policajtov. Policajt potom volal staršej dcére na mobil ohľadom toho, aj keď jej kontakt sme neuvádzali.
To je čo za komentár preboha🤦🏼18 ste mali lebo podľa toho to vyzerá ako zamilovaná pubertačka🤦🏼
Ja som sa jednému tak ozvala, keď ma zastavil..a bol to pekný trapas 🙈 s toľkými babami v ten deň flirtoval že nevedel ktorá som z tých všetkých..a na FB mu nakoniec svietilo zasnubeny 😄😄😄
@1ryba pekne, 30r, aj ja chcem zostarnut s tým mojim. Jeho rodičia oslavujú tento rok 50.vyrocie svadby.
Moji rodičia sa rozviedli po 20r., ale mama už odvtedy nemala žiadneho muža, ani priateľa.
@doriiis mňa raz keď zastavili tak bol tam aj taký fešák vojak. Ani som sa nehnevala že je to už 3x za ten deň. To bolo keď boli uzavreté okresy a ja som si išla po dcéru do škôlky do vedľajšej dediny.

Daj mu pokoj. Možno je ženatý. A ty budeš len trápna.