icon

Mám ísť na rande po rozchode?

22. aug 2024

Ahojte žienky, som krátko po rozchode a píše mi jeden muž o ktorého by som aj mala záujem
Sme z toho istého mesta, ale paradox je ten že sme sa nikdy nevideli naživo a to ide o malé mesto … mám dilemu či s ním ísť/neist von … čo som pozerala, ma veľmi veľa dievčat v priateľoch na ig/fb, aj takých o dosť mladších ako je on ( ma 30 r a sleduje 16ky ..)
Čo by ste robili na mojom mieste? Na prvom stretnutí neviem či spozorujem pravú tvar

sim_simonka
•
22. aug 2024

No veď chod a uvidíš. Možno to bude pako už z prvého počutia, možno príde niekto úplne iný ako na fotke a možno o nejaký čas budeš pýtať rady ako utíšiť dieťa…hlavne sa s ním stretni na nejakom verejnom mieste…

rozculena
•
22. aug 2024

sleduje 16ročné?? Ehm......

ivusk
•
22. aug 2024

Lenže dneska podaktore tie 16-ky vyzerajú na 20+, choď, za vyskúšanie nedáš nič, keď ti nesadne viac krát nepôjdeš.

astronaut321
•
22. aug 2024

Choď s ním a keď to bude zlé, tak sa slušne rozlúč (prepáč osobné veci…) a uvidíš čo ďalej. Šance nazahadzuj a ver mi, že ten kto to má prežiť to zvládne. Naopak, keď nepocituješ šťastie v sebe bez “hocikoho”, tak nie je čas sa zoznamovať vôbec s nikým. A keď tam to štastie nie je, tak ani nemáš čo odovzdať a ako urobiť toho druhého štastným. To je stav, ktorý prežije každý a potom si uvedomí, že život nemusí byť trápenie a môže niečo odpustiť a ísť ďalej, pochváliť niekoho, zaradovať sa, až zistíš, že ti niekto znova prirastá k srdcu (až ťa to vyľaká), toho sa neboj 😄 a niekedy stačí ku štastiu menej ako si väčšina z nás myslí. (Vážte si, čo máte, život pak jde snáz). P.O. Ja sa zamilujem pravdepodobne do niekoho, do koho ani nechcem 🤪 a bude mi to jedno

korylan
•
23. aug 2024

30 ročný chlap by mal žiť v realite,budovať reálne hodnoty v reálnom svete, mať hobby v reálnom svete,šport, príroda hocičo. Neustale sledovanie dievčat na roznych sociálnych sieťach tvorí zdeformovanych chlapcov, ktorí s tým neprestanú, keď sa do nich zaľúbi reálne žena.

tenjeden
•
Odpoveď bola odstránená
•
tenjeden
•
Odpoveď bola odstránená
•
domkakvet
•
23. aug 2024

@korylan presne tak.

zadda1
•
23. aug 2024

@astronaut321 👍presne takto nejako to vidím aj ja!

gerber58
•
24. aug 2024

Red flag je už len to, že má kopec báb na soc. sieti. Ty si po rozchode, tak asi nechceš zase padnúť na hubu, alebo? Lieč sa z rozchodu

beronsche
•
24. aug 2024

@korylan úplne súhlasím.
Celkovo mi pride sledovanie hocikoho hocikým dosť hlúpe, najmä teda sledovanie influencerov, ktorí okrem krásneho tela nemajú čo ponúknut.. a neverím, že s takým človekom by som ja osobne mala čo povedať.

liusa82
•
24. aug 2024

ja by som tam nešla už len tých plno žien čo sleduje by ma odradilo.Ale to som ja🙂 to už vieš ty aký máš z toho pocit.Podla toho sa zariad

korylan
•
24. aug 2024

@beronsche celé je to biznis. Zbierajú sledovatelov, aby neskôr dostavali obchodné ponuky napríklad.
Ja zas nemám čas niekoho sledovať okrem mojich deti, ktoré kam uteká. 🙂 🙂

beronsche
•
24. aug 2024

@korylan no áno, robia to kvôli peniazom, nič zvláštne.
Skôr nechápem tých, čo im na to skáču..
Pre mňa úplne nepochopiteľné sledovať hocikoho...