Ako zlepšiť fotografie s iPhone 14?
Baby mam taky problem predchadzajuce telefony vedeli trochu upravit vyhladit tvar. Ake aj bez toho inymi fotakmi to nebolo zle. Teraz mam iphone 14 a na fotkach vyzeraju ludia horsie ako v skutocnosti. Neviem ci sa to da este nastavit? Mam tam len filtre co menis farbu a to moc toho s fotkou nespravi
Mate doplnkovu apku na telefone? Foti to sj vam tak?
😂😂 Konečne nejaký foťák ktorý ukáže realitu 😀 ináč ja nemám rada tie retuše.
@vyrovnanaosoba nie ze foti realitu ale je to skor skaredsie ako v skutocnosti sme sa nepochopili
Však asi tí ľudia vyzerajú tak ako vyzerajú🤣,hold pravda niekedy bolí,to je fakt. Ale zase je to realita. Načo vyzerať krajšie, hladšie,keď teda je to trochu ehmm inak.... Veď ľudia čo dotyčných poznajú,sa bohovsky zasmejú a cudzí? Ja fakt tomu nerozumiem.
Ja mám tiež iphone 14 a podľa mňa fotí pekne, ľudia vyzerajú normálne, ako v skutočnosti
„Vitaj v klube! Toto je presne ten známy ‚iPhone šok‘ pre každého, kto prejde z Androidu. iPhony totiž razia cestu totálneho realizmu – ukážu ti každú vrásku aj pór, ktorý v zrkadle ani nevidíš. 😀 Tie čínske značky ako Redmi to proste automaticky žehlia, Apple na to kašle.
Skús s tým urobiť toto:
Fotografické štýly: Choď do Nastavenia -> Fotoaparát -> Fotografické štýly a skús si tam nastaviť ‚Žiarivý‘ alebo ‚Teplý‘. Trochu to tú pleť oživí a nebude taká surová a bledá.
Instagram trik: Veľa báb fotí selfíčka priamo cez foťák v Instagrame (aj keď to hneď nepostneš), lebo tie ich filtre tú pleť prirodzene zjemnia už pri fotení.
Appky: Ak chceš niečo fakt na úpravu tváre, skús klasikou ako BeautyPlus alebo Facetune. Tam si vieš nastaviť presne to vyhladenie, na ktoré si bola zvyknutá.

Však si stiahni app na úpravu fotiek a teda ja mám tiež 14 ale fotky robí pekné,ale teda ja neupratujem tváre,načo to je dobré