icon

Ako zlepšiť zážitok z nakupovania v obchodoch?

popalopa
15. nov 2023

Čo by ste na našich obchodoch zlepšili ?

egonsk
15. nov 2023

spravne oznacenie cenovkami 🙂 Obchod, kde by neboli chybajuce cenovky, alebo nespravne cenovky som nevidel uz ani nepamatam.

maca1984
15. nov 2023

Celoplošne to neviem povedať.
Konkrétne ( v našom Lidli) by som stiahla klimatizáciu.
Tam ja v lete idem len v mikine alebo v niečom s dlhým rukávom, inak by som zmrzla.
Predavačky neriešim (všeobecne), všetci máme aj zlé dni.
Či inak si to myslela ?

popalopa
autor
15. nov 2023

@maca1984 presne takto som to myslela alebo napríkad čo sa týka aj obchodov Dm,Kaufland,Tesco,Billa alebo napríklad čo by vám spríjemnilo nakupovanie zo stránky tej ci už ide o nejaké inovácie alebo tak

janai1
Odpoveď bola odstránená
popalopa
autor
15. nov 2023

@janai1 lebo mi to stránka zmazala

popalopa
autor
15. nov 2023

@janai1 pridala som to ešte raz ale ten text je vo fotke tak hadam to nezmaže

zuzanka.zuzu
15. nov 2023

aby v obchodoch s oblečením (aj inde, ale v nich je to najhoršie) NEHUCALA HUDBA 😡

janai1
Odpoveď bola odstránená
popalopa
autor
15. nov 2023

@janai1 ďakujem nabudúce budem vedieť

nikha2809
15. nov 2023

Mne strašne vadí v Tescu to ich nútené chodiť do samoobslužných pokladni.U nás v Kremnici otvorili Tesco v auguste ale človeka pri pokladni som tam videla len v ten deň otvorenia.Nikde inde takto ľudí nenutia chodiť tam ako v Tescu, keď aj jedna pokladňa je otvorená ale je.

katika85
15. nov 2023

@popalopa neznasam ked v ulickach a to aj sirokych je mega paleta s tovarom a ja musim obchadzat pol obchodu aby som sa dostala k tovaru ktory chcem
- chladna klima kaulfland a lidl

popalopa
autor
15. nov 2023
rillwen
15. nov 2023

Samoobslužné pokladne by som urobil skutočne samoobslužné. Prípadne kombinácia so systémom ako má Tesco že naskenujes rovno tovar ktorý vkladáš do tašky, pri východe len zaplatíš a hotovo. Len teda nech je to funkčné a rýchle, nie ako teraz.

maca1984
15. nov 2023

@popalopa ak ti mám odpovedať na konkrétne reťazce ktoré si vypísala tak- Tesco,Billa, tam nenakupujem vôbec.
Do Kauflandu chodím sem tam.
V Dmke nakupujem pravidelne ale hlavne online, a tam nemám čo vytknúť.
Vyznie to možno zvláštne, ale ja som s nakupovaním ako takým, tam kde chodím vo všeobecnosti spokojná.
Tovaru je všade habadej, vedia nakúpiť aj ľudia čo nemajú peniaze nazvyš.
Ale ak sa mám zamerať na niečo úplne konkrétne, tak je to tá vyššie spomenutá vypeckovaná hudba.
Niekde mi vadí príliš silné svetlo, niekde zas to moc tlmené.
V Lidli napr.okrem tej spomínanej klimatizácie, večne zapratané uličky s paletami.
Dostať sa k oleju (napr.)je niekedy nadľudský výkon hodný akrobata.
Alebo keď umýva podlahu s tým strojom a ja s nák.vozíkom mám asi skočiť na strop ( nie, len vycúvať z uličky).
Ja všetko chápem, že treba tovar doplniť,že treba umyť podlahu ale ...nedá sa to inak ?.
Odpoveď nečakám, to len taká rečnícka otázka.

maca1984
15. nov 2023

@popalopa keď vidím pôvodnú otázku ešte doplním za seba čo sa vôňe týka.
Za mňa ideál žiadna.
Ľudia používajú parfumy, oleje do prania, aviváže... už toho je dosť.
Ak to preženú- voňajú na kilometre.
To stačí 😁 a v Dm to predsa voní furt.
Tam zas stále niekto niečo strieka, testuje.

mk1111111111
15. nov 2023

Ja osvetlenie v merkury markete, skresluje farby
V obchodoch s oblecenim vymenila zrkadla za klasicke, tie co su tam osadene v kabinkach, su zvacsa upravovane a este aj svetlo v kabinke, to tiez upravuje farby

viestta
15. nov 2023

Masiar ma vonat klobaskou, zelovoc ovocim (alebo kyslou kapustou), kvetinarstvo kvetmi a supermarket cistotou...
A ako predavacka hovorim, ze su chvile, ze sme radi, ze sme radi a su chvile, keby som najradsej mala tu moc a niektorych "zakaznikov" by som mohla beztrestne vypoklonkovat.

hiro
15. nov 2023

@egonsk Su uz digitalne cenovky ktore sa synchronizuju takze co na nej vidis je aj na pokladni. Ale to nemusi zabranit tomu ze sa zmeni cena od toho ako si tovar zoberies a prides ku pokladni 🙂

vroni
15. nov 2023

Ja bytostne neznášam hudbu v obchode, nemám problém so sluchom, aby to muselo vrestat a vkus ci skôr nevkus vysielanej hudby a textu je často tiež zážitok, bez ktorého sa rada obidem.

marhulka13
15. nov 2023

@mk1111111111 s tým osvetlením to tak jednodnoduche nie je, lebo tam chyba hlavne denne svetlo, akékoľvek umelé ho ťažko nahradi

danieli
15. nov 2023

Robievam obrovske nakupy do prace, tak za mna s tym preplnenym kosom skoncit na samoobsluznej je ozaj neprijemne, plus polka poloziek ma nedajboze ochranu pred ukradnutim, tak to mozem, najkor nakladat do kosika, potom pretrepat cez kasu, potom hladat laskavu pani, ktora mi da dole vsetky tie pipace, potom nakladam do auta, vykladam v praci…nieeee, ozaj nie, ked mi 2 dni dozadu pani v tescu nukala skener do ruky, som myslela, ze ju uhryznem🙈mne naozaj staci elementarna starostlivost o zakaznika, tak jednoducho ked som tam s plnym kosom, co ledva zatocim ku kase, nech tam niekto sedi a pomoze mi to aspon nablokovat…

cherrystone
15. nov 2023

@popalopa mna fakt vytaca, ked na cenovkach pri pecive nie su oznacene alergeny (alebo aspon zlozenie). v faklande preto nenakupujem vobec a v lidli po dizajnovom upgrade cenoviek, kde informacie preniesli do nejakej digi obrazovky, ku ktorej sa mas prestrkat pomedzi ludi a hladat, pricom to ani nefunguje, uz nebudem nakupovat ani tam.

mane01
15. nov 2023

@popalopa tak napr. pri handrach by som zmenila cely koncept… napriklad by nebol obchod nejakej znacky a tam vsetky mozne chobotiny od ponoziek cez trenky, ciapky az po kvetinace 🤦🏼… bol by obchod napriklad dzinsy a tam by mali len dzinsy mnohych roznych znaciek a keby som chcela dziny, tak by som nemusela obehat 15 obchodov, ktore su mimochodom vsetky hotovy labyrint. A rovnako tak by bol obchod s rukavicami a obchod s plavkami a so suknami atd…

marianarem
15. nov 2023

@popalopa Pridavam sa k tym, co nemaju radi hudbu. Je to pre mna zbytocne neurotizujuce. Pravdepodobne to ma na ludi aj nejaky ucinok, ze ich to nabudi (je to vacsinou taka energickejsia hudba) a su potom ochotnejsi kupovat. Na mna to ma ucinok taky, ze sa snazim co najrychlehsie ujst 🙂