icon

Ako zvládnuť city k zákazníkovi?

9. apr 2024

Ahojte 🙂 nemám to komu povedať tak skúsim šťastie tu. Pracujem v jednej stavebnej firme spoločnej so stavebninamiako fakturantka no nastupovala som na predajňu pred x rokmi takže viem aj blokovať a teda sem tam keď nemá kto idem a nablokujem tovar. Jeden zákazník chodieva už asi polroka k nám na nákupy a stále sa tak zvlášne na mňa pozeral, no nikdy som tomu neprikladala žiaden dôraz. Až časom som si uvedomila že ja sama podvedome už čakám kedy príde znova na nákup. (Mám kanceláriu vedľa predajne takže vidím kto príde a odíde ku kase). A min. týždeň bol naposledy v piatok a keď odchádzal sa ma pýtal že “budete v pondelok tu?” A ja že “nie bude tu len kolega tak keď hocičo povedzte jemu a dá vám zľavu aj on” (stálym zákazníkom dávame stále zľavu) a on že “ok tak v pondelok neprídem keď tu nebudete” a odišiel :D . Ja som nevedela čo mám na to povedať… no a môj problém je že od piatku ho neviem pustiť z hlavy a stále čakám kedy pride… neviem si pomôct.. co mam robit? Som zadaná 10rokov ale deti nemáme. Poradte mi prosim ako sa zbavit tohto pocitu.

Strana
z2
ajusa12
Autor odpoveď zmazal
maty112
12. apr 2024

no ako dnes?😁

margotka17
18. apr 2024

Nooo, počkaj, ako sa bude správať zákazník. Sa ho spýtaj, či už domček hotový 😆

Strana
z2