Aktivity - šanca spoznať muža

8. mar 2023

Baby ktoré aktivity by som mohla začať robiť aj sama a bola by tam zmiešaná partia muži a ženy. Kde by som mala možnosť spoznať muža.

petamich
8. mar 2023

napr. parove tance (tam sa mozu prihlasit aj jednotlivci a dorovnavaju pocet partnerov, aspon u nas v BA), crossfit, nejaky bezecky klub/komunita, inline (mame komunitu velku aspon my u nas u vas zial neviem)

viestta
8. mar 2023

Turistický klub, lezecká stena

evica17
8. mar 2023

Jeden kmos chodí na spoločenské tance do tanečnej školy za účelom spoznania sa (býva však v meste kde.je vysoká škola a tam ponúkajú toto), športové aktivity, prípadne ak bývaš vo vysokoškolskom meste možno UPC,tam som spoznala veľa super ľudí (neboli vždy len veriaci) a aj veľa ľudí sa tam dalo dokopy. Prípadne robiť animátori na nejaký tábor cez leto,ísť nankatarinku ako dobrovoľníčka

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
8. mar 2023

@milanpetras to kopírujes z nejakého múdreho webu? Už druhá téma a takmer identické rady

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
9. mar 2023

@viestta ChatGPT 🙂 aj mne to tak prišlo 🙂

juliet86
9. mar 2023

box a krav maga

viestta
9. mar 2023

@sheila121 on už radi aj s uspavanim deti. To bude taky googlovy polyhistor

cubo2
9. mar 2023

@sheila121 ked uz hovoris o tom chatGTP.. tak som to skusil :D tu je jeho odpoved:

Ja: Na slovenskom internetovom fóre pre mamičky sa nachádza téma s takýmto znením: "
Aktivity - šanca spoznať muža
Baby ktoré aktivity by som mohla začať robiť aj sama a bola by tam zmiešaná partia muži a ženy. Kde by som mala možnosť spoznať muža."
Ako by si odpovedal?

ChatGPT:
Ahoj! Ak hľadáš miesto, kde by si mohla spoznať mužov pri vykonávaní aktivít, ktoré by si mohla robiť sama alebo s inými ženami, môžem ti dať niekoľko tipov.

Fitness kurzy: Ak sa radi pohybuješ a zaujíma ťa zdravý životný štýl, môžeš sa prihlásiť na rôzne fitness kurzy ako napríklad aerobik, pilates alebo jogu. Tieto kurzy sú často zamerané na ženy, ale často sa tam objavia aj muži, ktorí sa radi cvičia.

Tanec: Ak máš radi tanec, môžeš sa prihlásiť na tanečné lekcie, ako sú napríklad tango alebo salsa. Tieto tanečné kurzy bývajú často organizované tak, aby sa stretávali muži a ženy a tancovali spolu.

Outdoor aktivity: Ak sa ti páči pobyt na čerstvom vzduchu, môžeš sa zúčastniť na outdoor aktivitách, ako sú napríklad beh, turistika, lezenie na skalách, kajakárske výpravy alebo bicyklovanie. Tieto aktivity sú často organizované v skupinách a môžeš tam stretnúť mužov, ktorí sú tiež nadšení dobrodružstvom.

Kultúrne podujatia: Ak máš radi kultúru, môžeš sa zúčastniť na kultúrnych podujatiach ako sú napríklad koncerty, výstavy alebo predstavenia. Tieto podujatia bývajú často organizované v spoločenských priestoroch, kde sa stretávajú ľudia s rôznymi záujmami.

Dúfam, že ti tieto tipy pomôžu nájsť miesto, kde sa budeš cítiť pohodlne a budeš mať možnosť spoznať nových ľudí, vrátane mužov. Prajem veľa šťastia!

Celkom dobre, nie? :D Dokonca je celkom mily 🙂

sheila121
9. mar 2023

@cubo2 no presne tak mi to prišlo tá panova odpoveď vyššie 🙂 a hej ten ChatGPT je fakt milý, čo sa divim keďže to fachci na strojovom učení 🙂

cubo2
9. mar 2023

@sheila121 ano, on je skvely vo vymyslani textu a odpovedi, ale ma jeden obrovsky problem, v odbornej terminilogii sa tomu hovori, ze halucinuje - on je schopny ti s uplne s kamennou tvarou dat presvedcivu odpoved na hocico, pricom si uplne vymysla a nemusi to byt pravda. Co je dost problem, lebo znie presvedcivo, ale pise hluposti.

sheila121
9. mar 2023

@cubo2 vsimla som si, už som ho párkrát skúšala, a vždy mi dokázal dat na jednu otázku inu odpoveď

denkatn
9. mar 2023

volejbal, su aj kurzy aj skupiny na fb, aj ine sporty, tiez mozes zacat kurzom, hlavne nesediet doma, chod na jogu, do posilnovne, kazdy den hodinku niecoho ineho si daj!