Aktuálne informácie ohľadom kúpeľov Smrdáky
Ahojte. Bola by som vdacna kazdemu, kto by mi poskytol aktualnejsie informacie ohladom kupelov v Smrdakoch, konkretne liecby atopickeho ekzemu u deti (6rokov). Vsetko, co nachadzam je starsieho data.
Konkretne ma zaujimaju moznosti ambulantnej liecby u deti, osobne skusenosti s liecbou, ci bol efekt dlhodoby a pod. Lekari sa v nazoroch roznia, preto bude vdacna za vsetky info od vas 🙂
aj my sa pripjíme, nastupujeme na liečbu koncom septembra...moja MIška má atuálne zlepšený ekzém, má len malé bodky po nohách, inak pokožka čistá, tak dúfame, že jej kúele pomôžu čo najlepšie.
Neterka je tam od 12.jula a už má výrazné zlepšenie
@mimaan
@romana128 no viem že švédske strely, vane,ekzémy jej aj niečím mastia a ostatné neviem, musím sa popýtať. Tiež jej dali riadnu diétu Pobyt je 3 týždňový, ale viem že jej dr. chcú predĺžiť na 4 týždne, vraj jej to veľmi pomôže. Len to musí schváliť poisťovňa. Má 16 rokov. Skúsim jej dnes napísať čo a ako .
Dobrý deň,prosím Vás,kto ste boli s dieťaťom v Smrdakoch,koľko Vás to prosím Vás vyšlo komplet?
@veronaa16 Prosím vás a ako sa vám tam páčilo.. aké je to pre detičky? Dcéra má 4 roky. Nebude sa tam extremne nudit? kde ste boli ubytovaní? aká bola strava? ďakujem velmi pekne
@alexpetrilak ja vidím pozitívum len v tom, že v neďalekej restike robili dobrú pizzu a zábavu 😄 pre nás vyhodenych 900e...izba super, čistá, veľká, s kúpeľňou, bez problemov...liečba bola mierne účinná len počas pobytu, doma sa ekzém rapídne zhoršil...pobtejto skúsenosti som sekla s návštevou kožnej aj alergologicky...dcéra z ekzému vyrástla, už ho ma len trosku na dlaniach, nakoľko už chodí do školy, ruky ma neustále zamestnané písaním...je tam krásny veľký park, mali sme so sebou bicykel, loptu, je tam ihrisko na cvičenie, maľovali sme vonku a chodili na výlety v okolí, auto je nevyhnutnosťou, je to s prepáčením diera, kde nič nie je...mali sme na izbe kopec hier, našli sme si veľkú partiu, každý deň sme boli teda spolu, chodili sme do "kina", stihli sme aj koncert Usmievanky...dcéra mala vtedy 5 rokov, tak sa na jej vek zabavila...
@alexpetrilak strava: mohli sme si vyberať z asi 5 jedál, týždeň dopredu...strava dietnejsia ale fajn, hladní sme neboli

Teraz mám tam neter, ekzém ma neskutočne zlý , takmer na celom tele. Je na začiatku tak uvidíme. Ale pripnem sa tu, za nejaký čas budem vedieť aj ja aký to malo efekt.