icon

Akú farbu do obývačky k sivohnedému gauču?

ale_na
15. feb 2017

Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky? Mame sivo-hnedy gauc a obyvaciu stenu hnedo-ciernu

tumira
15. aug 2019

ahojte babule uz mam iba par tyzdnov do porodu. snazim sa zabavit ako sa da aby mi to co najrychlejsie uslo, furt si nieco hladam a teraz mi napadlo, ze by som mozno chcela aby sme este pred tym ako sa narodi male este stihli vymalovat obyvacku a spalnu :D nech je to tam pekne ciste krasne ked prideme domov s babom. teraz mam v obyvacke taku slabo hnedu farbu, mame bezovy gauc a biely nabytok, v spalni mam tiez biely nabytok s brvkami bukoveho dreva a momentalne tam mame tapetu ale tu by som uz asi chcela dat dole. ake farby by ste poradili?

lenka2710
15. aug 2019

@ale_na my máme sivocierny gauč, bielociernu stenu, za stenou máme cyklamenovu, zvyšok biele steny
Spalnu máme tmavohnedu, jednu stenu máme červenú a zvyšné biele,tiež to pekne ukáže! Určite by som ale nedala všetky steny rovnakej farby

pralinka86
Autor odpoveď zmazal
silvusias
19. aug 2019

@tumira To poznám, ja som už tiež pred pôrodom nevedela čo od dobroty, ani ležať, ani sedieť, chvíľku sa prechádzať ale potom to už kríže nedávali, tak som len hľadala čím by som si zabavila myseľ, všetky seriály a filmy čo mi odporučili ostatní som si pozrela :D Ale ty maľovať dúfam nechceš 😲 Osobne si myslím, že keď máte biely nábytok v obývačke tak tam môžete dať hocijakú farbu a bude sa to hodiť

tumira
21. aug 2019

@silvusias no to mna nebavi moc iba vysedavat. ja mam vrtulu vzadku uz len ked fakt nevladzem tak si oddychnem trosku vtedy filmy pozeram ale nerada tak marnim cas. samozrejme sa setrim ale proste nie som na staticke cinnosti moc :D to je sice fajn, ze kazda farba ale tak co by si poradila ty? mne sa paci teraz taky ten skadinavsky typ zariadenia, tak aby to tak nejak posobilo

tumira
21. aug 2019

@lenka2710 ahoj no ona to uz ma asi davno poriesene lebo je to trosku starsia tema 🙂 ja som sem napisala aby som nezakladala zbytocne novu tak by som bola rada ak by si poradila aj mne 🙂

lenka2710
21. aug 2019

@tumira a v čom? 😉

silvusias
22. aug 2019

@tumira Len keď už máš takto tesne pred pôrodom tak si dávaj pozor aby si si zbytočne niečo neprivodila vieš ako. Neoplatí sa ti riskovať 🙂 Ale pokiaľ bude maľovať muž alebo niekto iný tak ok ale ty by si sa s tým už moc proste naťahovať nemala. Čo ti ja viem, tak možno nejakú bledú šedú keď sa ti páči hentaký štýl v kombinácii možno s bielou. Ale podľa mňa by sa ti tam hodila aj tá bledohnedá

tumira
1. sep 2019

@lenka2710 predsa s tou malovkou 🙂 co si myslis, ze by sa hodilo ku nam na zaklade toho co som pisala 🙂 budem rada za kazdy nazor

tumira
1. sep 2019

@silvusias jasne to sa nemusis bat. nechcem to teraz nejako silit ale aspon takto nech mozem niekoho aspon komandovat :D :D hej? myslis, ze biela? nemala by som to aspon s niecim skombinovat? nech to nie je ako v nemocnici? 😕

lenka2710
2. sep 2019

@tumira dala by som bielu v kombinacii s nejakou farbou, ak máš biely nabytok a svetlý byt,možno by som uvažovala aj nad cokoladovou, alebo ak nie, tak nejakou o par odtieňov tmavsou od bielej,bezova alebo tak
V spálni mas viac možností, tiež by som nakombinovala bielu s nejakou farbou, cervenou, vinovou, videla som aj tmavozelenu to tiez nevyzeralo zle, neviem akú farbu máš rada! Mne sa momentalne páči do obývačky orgovanova
Kombinacia žltej a tyrkysovej pekne ukaze,to by som už možno dala do detskej alebo na.chodbu! V kuchyni som za bielu,pekne zväčší priestor 😉

veroronika
2. sep 2019

stiahnite si pinterest a tam mate napadov od výmyslu sveta...a nie len v oblasti dizajnu 🙂 chudnutie, cvicenie, ličenie, dekoracie, ....a koberec shaggy by som neodporúčala. Náš doma púšta chlpky a mame ich po celom byte katastrofa

silvusias
2. sep 2019

@tumira TAk to už je na tebe. Ak máš napríklad rada obrazy a veľa fotiek na stena a proste kvety, to by ani nebolo treba nejakú inú farbu. To sa potom krásne vyváži. Ak máš ale rada čisté steny čo ale podľa mňa moc k tomu severskému štýlu nepáči tak potom áno, isto skombinovať aj s nejakou inou farbou ale nie moc kriklavou 🙂

filory
4. sep 2019

Mne sa hrozne v poslednej dobe páčia biele steny v kombinácii s drevenými a čiernymi doplnkami. V konečnom dôsledku to vyzerá tak čisto a jednoducho

tumira
5. sep 2019

@lenka2710 dakujem krasne za rady, asi by som zostala pri tej bielej v obyvacke s nejakou bezovou, to by sa mi celkom pacilo asi. do spalne si nie som este ista ci tam chcem taku tmavsiu farbu. aj ked som niekde citala, ze zelena upokojuje oci a modra zase znizuje tlak a pomaha zaspat tak mozno taku kombinaciu by som dala. dakujem este raz za inspiraciu 🙂

tumira
5. sep 2019

@silvusias to ja prave na take nie som. uz teraz sa chystam zavesit asi po roku co som dostala este minuly rok na sviatok taky ramik na fotky viacere, fotky som tam uz aj dala ale furt nie je kedy ho zavesit :D :D takze to asi nie. budem to teda asi hrat na tu kombinaciu

tumira
5. sep 2019

@filory hej to aj mne, vravim, ze akoze ten skandinavsky styl je krasny, je to take ciste jednoduche ale zase neviem ci by to u nas nebolo moc take obycajne. lebo ja nemam vsade fotky alebo obrazky a kdejake policky. my mame steny viac menej ciste 😒 a to sa potom bojim, ze by to vyzeralo ako v nemocnici

bogierka
9. sep 2019

moc obycajne? ako vsak prave je to fajn styl ked spojis tie farby s bielymi alebo drevenymi doplnkami. mne sa paci taka jednoduchost. lahko sa potom daju prisposobit aj dekoracie, co je fajn

janaakt
9. sep 2019

Ak nechcete bielu, ja by som isla do jemnulinko tyrkysovej...ale ja som uchylak na modru a tyrkysovu a vseobecne mam radsej studene farby aj v interieri

janaakt
9. sep 2019

Alebo este mozete pouvazovat aj nad nejakou tapetou, mozno aj s vyraznejsim vzorom a ostatne steny nechat biele

mimiqa
9. sep 2019

Uplneeee slabucko lososovu

silvusias
16. sep 2019

@tumira Vidíš ale aspoň nejaké máš doma, máš zásobu, že by ste nemuseli kupovať. Ak sa teda do takého štýlu hodia. A raz už keď by ste robili tak by ste ich všetky zavesili a hotovo, máš pokoj 🙂 To zase nie je taká robota. Je to ale koniec koncov na tebe no
@bogierka To sa práve aj mne páči, furt to obidvujem na obrázkoch. Uvidíme čo si vyberie nakoniec

tumira
23. sep 2019

@silvusias to mas asi pravdu. nakoniec sme to teda zvolili ako najlepsiu moznost to, ze to pojde vsetko na bielo. lebo treba to urobit hlavne co najskor, este sme aj boli kupovat rychlo nejaku taku co dobre kryje aby sme to rychlo premalovali, nech to nemusime na viackrat. nakoniec sme tu Albapuru kupili, neviem ci poznas. ja som ju uz niekde videla ale este sme ju nemali. tu sme zobrali aj preto, ze ta sa da pretierat uz za tri hodiny ak by bolo treba este raz to prebehnut alebo co. teraz este tie obrazky a fotoramiky zavesti nech to vyzera pekne a hadam to bude dobre :D

tumira
23. sep 2019

@janaakt aj mne to celkom napadlo, ze mozno by to bolo pekne ale to potom casom uz ked bude cas na to trosku, ze by sme to niecim takym ozivili. ale to asi skor iba do tej detskej izbicky. inde si to asi necham uz iba biele. ked to uz je hotove sa mi to zacalo este viac pacit ako na to pozeram :D

mimiqa
23. sep 2019

@ale_na slabunkoo ružovú t.j bo lososovú 👌

bogierka
25. sep 2019

@tumira uz mate hotovo teda?

silvusias
3. okt 2019

@tumira Fakt? Tak to už máte vybavené? Som ani nečakala, že to tak rýchlo zbúchate. Ale teba asi termín už tlačil čo? 😂😅 Tak super, pridaj potom fotky ak už budete mať aj tie obrázky zavesené trošku na inšpiráciu 😉 Nepočula som ešte o nej ale to sa čudujem lebo keď vravíš, že za 3 hodiny je suchá, to je celkom rýchlo, takú sme ešte nemali. Budem ju najbližšie aj ja hľadať 😀 A čo vás stála?

tumira
8. okt 2019

@bogierka ano ano uz je to hotove. tlacil nas cas takze sme to musela rychlo dohodnut a vymalovat uz. nic sa nedalo robit :D ale nakoniec musim teda povedat, ze ta biela nebola vobec zla volba a uz teraz ked to je hotove a ze sa nam podarilo zavesit aj tie obrazky tak je to velmi pekne. teraz uz nemam chut nic menit 🙂 hlavne teda som rada, ze to s tou farbou slo tak rychlo

tumira
8. okt 2019

@silvusias ved to, ze uz nebolo na vyber a muselo sa to spravit :D babo nebude cakat kym my vymalujeme :D jasne ked bude cas tak pridat fotky a ostatnymi obrazkami 🙂 to sme my prave taku hladali aby rychlo schla. vies co my sme kupovali to najvacsie balenie to bolo 16 + 4 kg a za to sme dali asi okolo 30 eur 🙂

nini1010
8. okt 2019

Niet nad bielu.Cista,moderna,vzdusna,otvori priestor.Akakolvek farba na stene sa casom opozera,biela nikdy.Radsej sa pohrat s farbami doplnkov ako steny.Tot moj nazor.