icon

Akú farbu do obývačky k sivohnedému gauču?

ale_na
15. feb 2017

Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky? Mame sivo-hnedy gauc a obyvaciu stenu hnedo-ciernu

silvusias
15. okt 2019

@tumira Ale nakoniec sa to predsa len stihlo nie? 🙂 Takže 20 kilov za 30? To vôbec nie je zlá cena, taká normálna by som povedala. A menšie balenia majú aké nevieš? Keby som chcela len tak, že jednu miestnosť vymalovať tak to mi koľko stačí?

tumira
22. okt 2019

@nini1010 musim povedat, ze suhlasim. nebola som si najskor ista ale uz ked sme to potom vymalovali a vsetko sme doplnili tymi obrazkami a fotkami tak som si povedala, ze to bola dobra volba 🙂

tumira
22. okt 2019

@silvusias nastastie ano 🙂 bolo to na male ale nakoniec sme to stihli. aj to povesat. ved prave, ze to nie je zla cena a teraz ked uz viem, ze aj ako vyzera na stene a ako lahko sa s nou malovalo, plus co bolo pre mna take pozitivum, ze vobec nesmrdi len ma taku jemnu vonu ale to mi skor evokovalo cistotu ked som to citila 🙂 maju isto aj mensie balenia ale musela by som ti to pozriet, nabuduce ti to napisem 🙂 vies co my sme tam mali napisane, ze aku ma vydatnost tak neviem aku mate velku tu miestnost podla toho si to potom vies vyratat 🙂

lenka3105
22. okt 2019

Za mňa horčicovo žltú☺

bogierka
23. okt 2019

@tumira tak to je potom super, lebo ako ja sa musim priznat, ze nemam moc rada malovanie skor len kvoli tomu smradu, co niektore farby zanechavaju

silvusias
15. nov 2019

@tumira Fakt nesmrdí? Lebo to ja neznášam úplne najviac keď tak smrdí tá farba, mňa z toho bolí hlava vždy a preto by som možno ani nemaľovala už takto v zime keď sa už moc ani vetrať nedá. Musela by som to ale asi vyskúšať. Vyrátam si teda koľko by sme jej potrebovali keby čosi

tumira
19. nov 2019

@bogierka tomu uplne rozumiem lebo ja som to mala tak isto. preto som sa aj bala toho malovania trochu ked uz nebolo tak pekne lebo predsa len uz nemozes mat otvorene okna nonstop ale toto fakt len tak jemne vonalo, inak ako ostatne farby a tym padom stacilo vetrat trosku menej, chvilku bolo otvorene, chvilku zatvorene a a na druhy den uz bolo tu vonu citit len atk velmi jemne. nastastie sa ziadna bolest hlavy nekonala

tumira
19. nov 2019

@silvusias fakt 🙂 uz som to pisala aj bogierke vyssie, ze ma len taku jemnu vonu, ktora sa dost rychlo vyvetra, ze uz to potom fakt citis iba v niektorych momentoch a teraz to uz nie je vlastne citit vobec 🙂

henriettak
5. dec 2019

@silvusias ja to tiež vôbec nemám rada keď je tak strašne silno cítiť tie farby. U nás v vchode zvyknú maľovať tak každý druhý rok lebo veď sa tam zašpinia steny ale tá farba tak strašne smrdí, že to nie je možné

henriettak
5. dec 2019

@tumira prosím ťa koľko trvalo kým ste vymaľovali všetky tie miestnosti?

silvusias
16. dec 2019

@tumira Budem to musieť vyskúšať. Lebo doteraz keď sme maľovali tak ma zakaždým strašne bolela hlava z toho smradu. Nepomohlo mi ani, že sme vetrali celú dobu. A čo je horšie, že ja to zvyknem cítiť aj strašne dlho potom ako sa domaľuje

silvusias
16. dec 2019

@henriettak No neviem či to v lete nie je ešte horšie lebo keď je také teplo a vzduch sa vôbec nehýbe tak to strašne dlho smrdí. A čo si nevybavíte nejakú lepšiu farbu?

tumira
18. dec 2019

@henriettak fuha za vikend sme to stihli v pohode ale nemalovali sme od rana do vecera 🙂 stihli sme to v pohode lebo ta albapura schne strasne rychlo, za tri hodiny je sucha tak, ze mozes pretierat takze ked jednu domalujes tak dalsiu uz mozes malovat znova a tak si spravis postupne pekne vsetky 🙂 ze nemusis cakat

tumira
18. dec 2019

@silvusias hej to si viem predstavit ja to tak mavam s niektorymi vonavkami 🙂 takze uplne viem co myslis. pri tomto fakt nebol problem

henriettak
20. dec 2019

@silvusias ale to sa inokedy nedá vieš ako, to je naplánované a čo sa týka farby, tak my o tom nerozhodujeme. to má na starosti domovník, ten vyberá aj farbu aj firmu čo to bude robiť a tak. kedysi to maľoval on sám ale teraz už má svoje roky tak sa už na to necíti

henriettak
20. dec 2019

@tumira fakt? my keď sme naposledy malovali tak nám to trvalo tri dni ale maľovali sme od rána do večera, to sme maľovali v lete a bola to riadna makačka, ešte vtedy aj tak strašne teplo takže to síce schlo rýchlejšie ale aj sme sa pritom pekne dopotili. a je drahá tá farba?

silvusias
20. jan 2020

@tumira Voňavky to ani nehovorím, trvalo asi 5 rokov kým som si našla pre seba takú voňavku, že mi nevadí keď ju cítim celý deň. Keď aj v práci má niekto takú silnú voňavku tak pri ňom nemôžem byť príliš dlho. Minule som sa inak o tom maľovaní bavila s kamoškou a ona mi hovorila, že tiež maľovali hentou farbou a že tiež bola prekvapená ale nesmrdí

silvusias
20. jan 2020

@henriettak Jaj no tak ale potom by to už mali asi predať niekomu inému keď už na to nestačí nie? Vo vchode kde býva moja sestra to tiež teraz po novom roku prebral taký mladší chalan lebo ten starý domovník už mal svoj vek a tiež už napríklad ani nevedel na jedenkrát obehať byty keď odpisoval vodu a podobne

tumira
4. feb 2020

@henriettak presne tomu som sa ja chcela vyhnut tak som hladala taku farbu, ktorej by netrvalo pol dna kym uschne az tak, ze sa bude dat davat dalsia vrstva vies. nie podla mna stala tak normalne ako ine farby co ja viem, nepovedala by som, ze bola draha
@silvusias fakt? vies co ja ked som sa tiez bavila s nejakymi ludmi o tom malovani a tak, viacero ludi mi hovorilo, ze tiez ju mali, ze na nu narazili a ze sa im dobre s nou robilo takze na tom nieco bude

henriettak
24. mar 2020

@silvusias asi áno ale to sa tiež musí odhlasovať na schôdzi a tam sa to každý bojí nadhodiť aby ho neurazil a zase čo ja viem, tak sa toho ani nikto nechce ujať pretože je to proste veľká zodpovednosť
@tumira dobre ale koľko stále? lebo vieš tebe to môže prísť normálna cena druhému to môže prísť lacné a tretiemu drahé vieš ako

tumira
26. mar 2020

@henriettak myslis akoze kolko stala? tak ja neviem mne asi ziadna farba nepride draha ved to su take normalne ceny. tato podla toho ake balenie kupis vies ako. my ked kupujeme to najvacsie balenie co je podla mna najvyhodnejsie tak to mas 16 + 4 kg to stoji okolo tych 30 eur 🙂

silvusias
27. mar 2020

@tumira Vidíš tak je to potvrdené od viacerých ľudí, že až tak nesmrdí. Teda, mne to skôr príde ako taká vôňa čistoty ale každému sa asi vybaví niečo iné
@henriettak Aha tak ale už by podľa mňa aj on sám uznal, že to už asi nezvláda keď to máte takto nie?

henriettak
30. mar 2020

@tumira áno áno to som myslela. niekedy sa mi šmykne nejaké písmenko 😂 aha ale to je dobrá cena celkom. videla som už aj oveľa drahšie farby, veď to je veľké balenie. to by sme možno ani také nepotrebovali. aké balenia ešte majú,nevieš?
@silvusias neviem on sa ešte tvári stále tak, že je to v pohode, si myslím, že aj tie peniaze čo za to má mu prídu celkom vhod tak sa toho asi nebude chcieť moc vzdať

silvusias
31. mar 2020

@henriettak To nie je bohviečo, akože tie peniažky isto pomôžu ale mal by vedieť aj on sám kde je tá hranica aby si aj neublížil kvôli tomu. Ale veď to je koniec koncov vaša vec, ja sa nebudem do toho miešať 🙂

tumira
3. apr 2020

@silvusias asi ano, ved vona to je tiez o tom co sa kazdemu paci, niekomu to moze smrdiet a niekomu vonat ale keby to nebolo nejake silne tak to nevadi
@henriettak fu to ja neviem, my sme kupovali toto velke ale nemaju to nahodou na internete?

silvusias
30. apr 2020

@tumira Hej to je pravda aj v tomto ma kazdy iny vkus ale boliet z toho hlava nebude isto lebo to nie je ziadna silna vona, je to velmi jemne

henriettak
1. máj 2020

@silvusias to hej, ja sa to už snažím teraz nejako neriešiť, uvidíme čo bude na ´dalšej schôdzi ale teraz sa to kvôli tomuto všetkému stále odsúva vieš
@tumira vieš čo nepozerala som to ešte. je nejaká špeciálna stránka?

lolazmola
1. máj 2020

Tak môžte dať jednu stenu pestrú a ostatné tebe po vôli biele a on nech vyberie farbu pre tú jednu stenu. Ja milujem farebnosť a nedokázala by som žiť v bielej. My napr mame v obvykle jednu stenu sedo fialovu

alexk12
1. máj 2020

@ale_na myslíš farbu čoho steny ci nabytku

bobricek1979
1. máj 2020

Bordovu sýtu