Akú farbu do obývačky k sivohnedému gauču?
Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky? Mame sivo-hnedy gauc a obyvaciu stenu hnedo-ciernu
@henriettak joj tak to ste boli fakt sikovny. a malovali ste iba jednou farbou? a teraz tieto posledne dni su tiez celkom pekne len uz mrzne tak to sa moc vetrat neda :D
@tumira neviem som proste taká, radšej si spravím sama všetko a viem, že to budem mať tak ako chcem ja a keď sa niečo nepodarí tak sa môžem hnevať akurát tak sama na seba, maximálne ešte na muža :D
@silvusias áno iba jednou, ona je tiež za takú čistotu a jednoduchosť takže sme len na bielo všetko maľovali 🙂 podľa mňa je to aj tak najkrajšie a proste hodí sa ti k tomu všetko
@henriettak to chapem 🙂 vravim, ze aj moja mama je taka, ze ona si vsetko najradsej spravi sama a nevadi jej ani to, ze to trva dlhsie, hlavne, ze to je vsetko spravene podla nej :D
@henriettak ved hej tam potom nemusis moc toh riesit aj ked chces napriklad nabytok menit alebo nejake doplnky dokupovat a tak 🙂 a vy mate tiez na bielo vymalovane iba? aj detsku izbu napriklad?
ahojte, mam otazku. malovala som chodbu a chcela som bielu, ale ono ta stena ostala zlta. neviete preco sa to stalo?
@hvolkovamirka môjmu svokrovi sa to stalo, keď použil starú farbu :/ nebude to u vás tým ?
@silvusias no my sme malovali zo dna na den, kvoli nehode v kuchyni. otec doniesol farbu, povedal, ze ma doma, ale ako dlho ju tam mal som sa neopytala :( no asi je to tym. nemozem sa na to pozerat ake je to hnusne 😢😢
@hvolkovamirka no tak sa ho opýtaj a uvidíš, že už bola otvorená a bola dlho otvorená. Treba kúpiť novú farbu a pokiaľ chceš aby si udržala farbu, tak treba trošku aj zainvestovať do kvality nie len na ceny pozerať 🙂
k sedej pekne ladi taka svetlo fialova ale studenia nie do ruzova, taka levandulova svetla ale zas by bolo dobre vidiet ten nabytok
Ako nechal by som osobne bielu. Mozno pouzit za tv zostavu nejaku tapetu, obklad, dekoracnu omietku, no uz ak by, tak by som to asi riesila v takych tych nude farbach alebo slabych betonovych oditienoch
@hvolkovamirka lebo biela je nie vzdy biela, je kopa odtienov a ak to bola nejaka odlozena farba tak to cloevk ani nezisti co to vlastne bolo.. plus casom sa oddeluju casti vo farbe a ked sa to napr. zle pomiesa ostane to kadejake ine, moze to zmenit odtien.
Najjednoduchsie ist a dat si namiesat a vymalovat to znovu. A rovno si kup riadnu umyvatelnu farbu a mas po probleme aj s nehodami.
@silvusias pytala som sa a mala si pravdu, skoro ma vystrelo. musime kupit novu farbu a zase vsetko pozakryvat a nanovo spravit 🙄 no tento raz chcem ist farbu kupit ja, dostala som tip od kamosky, ze ktoru mam kupit aby som aj pekne prekrylo a aby bola biela ako chcem 😇
@simca06022011 ano idem do farby laky a chcem jednu konkretnu farbu, dufam, ze ju budu mat, umyvatelnu farbu nechcem,mali sme a nebola som s nou spokojna
@hvolkovamirka zaujímavé, my na to nedáme dopustiť 😂 predtým sme mali caparol, teraz Tikurilu a obe super. Chytím spongiu, umyjem a hotovo 😎
@simca06022011 no my ked sme ju skarabli dole, bol problem, niekde ostali dost viditelne ryhy ako sla dole a to sme museli potom zakryvat a bolo to pracne :/ ja som zacal rozmyslam nad albapurou, tento vikend nam nevydalo malovanie, lebo ved sviatok a bolo konecne pekne, tak sme riesili ine veci a hlavne sme si uzili slniecko 🙂 musim ist dnes pobede do farby laky sa na nu opytat ci ju vobec maju alebo ju treba objednat.nech to drahy vymaluje na novo, neda sa na to pozerat
@hvolkovamirka a na co ste ju skrabali dole? :D tak to som teda este nerobila.. ved ani obycajnu farbu nezvyknu ludia len tak skrabat dole
@hvolkovamirka s touto farbou máme vymaľovanú kuchyňu 🙂 Chcela som bielu a muž doniesol túto a možem povedať , že je stále pekná biela. Ja som umývateľnú farbu nechcela, neostane taká biela časom, teda aspoň tú čo mala kamoška. Táto inak vôbec nesmrdí a aj rýchlo schne, keď budete maľovať, teraz keď bude teplo, ták vám to aj rýchlo vyschne
@simca06022011 no lebo ked sme ju pretreli, tak nechytala dobre. ono ked ides malovat malo by sa ta farba dat dole, vies si predstavit ze by si malovala kazdy 2.rok, kolko naterov tam musi byt?
@silvusias ano? to som rada, ze je nto takto. ja som ju vcera obejdnala v predajni a cez vikend sa ide na to. zase vsetko pozakryvat a potom zase vsetko umyvat. schne ta farba dlho prosim ta? lebo ja som mala uplne ine plany na vikend a takto vdaka otcovi mame zase vikend zabity
@hvolkovamirka no tak to ste potom mali zlu farbu... Moja vyzerá tak, že opravovlaa som na nej nejaké chyby, a jednu stenu premalovala sama a ani to nevidno. Podľa mňa myslíš na inú farbu ako ja. Farbu skrabat dole som videla iba v starom byte kde bola halda náterov... A aj stierkz sa museli robiť. Pripadne pri tých lesklých farbách. Nikde inde.
@hvolkovamirka áno je taká ako píšu 🙂 Sestra ju chce dokonca na vonkajšiu fasádu, tam som zvedavá ako to bude vyzerať 🙂 My sme maľovali, keď bolo teplo, ale schla naozaj veľmi rýchlo, dokonca v tej deň stihol dať oba nátery ako som to chcela 🙂 Víkend má byť upršaný tak sa psychicky na to nachystaj 🙂 Neboj suché to bude rýchlo a upratovanie pôjde rýchlo, ide rýchlo dole zo všetkého ;)
@simca06022011 no vtedy to nebola dobra volba, to uz viem 🙂
@silvusias ona sa da dat aj na fasadu? to som nevedela 🙂 uz je vymalovane 🙂 stihli to uplne super a na to ze bolo vonku tak vselijako, tak dobre schla a vyzera podla mojich predstav a ked ze som si dala zalezat aby bolo vsetko dobre opaskovane a pozakryvane, tak ani upratovanie mi netrvalo tak dlho 🙂
@hvolkovamirka švagor tvrdí, že áno 🙂 No ja som to neskúmala 🙂 Som rada, že si bopla spokojná s farbou a že je taká iná biela, lebo môj muž v tom rozdiel nevidel, no ja s mamou áno 😂
@silvusias zaujimave, to si teda overim ako to je, lebo to by nam veru bodlo keby je to tak 🙂
@hvolkovamirka včera stiekal švagor sadrokartón v obývačke na novo a našťastie mal všetko zakryté, lebo mu asi bllba pištol a všetko bolo biele, ale vyzerá to dobre aj stierkané, dne side dať druhú vrstvu

@henriettak fakt? ja by som si nechala pomoct ked ste boli aj vy im. ale moja mama je napriklad presne taka ista, ona si vsetko radsej spravi sama aby si bola ista, ze to bude tak ako ona chce :D