Akú kávu si dávate v Starbuckse?
Ahojte aku kávu si dávate v starbuckse? Chcela by som ľadovú takú nejakú veľa mlieka presladenu a karamel ale neviem či iced caramel macchiato alebo si to nejak špeciálne nakombinovať?
Ziadnu, Starbucks je najlepsie nepodporovat.
@freepalestine 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
presne ziadnu, ta kava nie je teda nic moc, su ovela lepšie , kvalitnejsie kavy, tato je cisty stred.....
ale teda keď uz tam chces ist, nechaj si poradit, namiesaju Ti
Žiadnu, nechutí mi tam.
Tam nemaju kavu 😃
sorry, tam nepredavaju kavu, ale sladke sra..., co okolo kavy ani nesli
Žiadnu ! To ani okolo kávy neletelo 😆😅 Všetky moje známe čoho ochutnali bolo ich prvý a posledný krát. Ja od nich som síce kávu nepila ale kolegyňa ma pozvala na túto ich limonádu a chutilo to horšie ako nejaká lacná voda z lidla popučene ovocie s vodou a kusmi ľadu 😵💫ochutnali sme to a šlo to do koša lepšiu limonádu mi urobí moje 10 ročné dieťa ako táto ich žbrnda s vodou a ľadom.Bez chuti bez ničoho nikdy viac aj keby aj zadarmo keby dávali fuj... tak to vyzeralo:
@freepalestine preco ? Vazne sa pytam
@romino pretože vraj starbucks podporuje Izrael vo vojne s Palestínou, Starbucks sa oficiálne vyjadril, že nepodporuje ani jednu stranu. Ale títo “freepalestine” ľudia sú až moc v tom ponorení, až im z toho šibe.
@romino tu mas skoro 20 dovodov preco Starbucks celi kritike. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_St...
Ani je jeden z nich neni o Palestine a Izraeli. To len tito Askenazi zidia (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ackerman_(surname)) su az moc v tom ponoreni az im z toho sibe.
Ja stadial milujem pistaciove latte…to je uplne blaho.
I ked to nechuti ako kava, je to skor dezert😁
@freepalestine ok. Takze klasicky, velky korporat a jeho ktovie ake tahy v roznych krajinach. Nieco ako ze ludia by sa mali vyhybat Shell atd.
@romino hej, je vela dovodov. Ja radsej podporujem male kaviarne 🤷♀️

Najlepšie vám poradia priamo keď tam prídete a poviete aký nápoj by ste si predstavovali, kľudne vám aj namiešajú váš vlastný☺️