icon

Akú kávu si dávate v Starbuckse?

8. feb 2025

Ahojte aku kávu si dávate v starbuckse? Chcela by som ľadovú takú nejakú veľa mlieka presladenu a karamel ale neviem či iced caramel macchiato alebo si to nejak špeciálne nakombinovať?

mikasa_ackerman
8. feb 2025

Najlepšie vám poradia priamo keď tam prídete a poviete aký nápoj by ste si predstavovali, kľudne vám aj namiešajú váš vlastný☺️

freepalestine
8. feb 2025

Ziadnu, Starbucks je najlepsie nepodporovat.

mikasa_ackerman
8. feb 2025

@freepalestine 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

lucik194
8. feb 2025

presne ziadnu, ta kava nie je teda nic moc, su ovela lepšie , kvalitnejsie kavy, tato je cisty stred.....

ale teda keď uz tam chces ist, nechaj si poradit, namiesaju Ti

hedviga2
8. feb 2025

Žiadnu, nechutí mi tam.

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

Tam nemaju kavu 😃

bmolko
8. feb 2025

sorry, tam nepredavaju kavu, ale sladke sra..., co okolo kavy ani nesli

dianka3
8. feb 2025

Žiadnu ! To ani okolo kávy neletelo 😆😅 Všetky moje známe čoho ochutnali bolo ich prvý a posledný krát. Ja od nich som síce kávu nepila ale kolegyňa ma pozvala na túto ich limonádu a chutilo to horšie ako nejaká lacná voda z lidla popučene ovocie s vodou a kusmi ľadu 😵‍💫ochutnali sme to a šlo to do koša lepšiu limonádu mi urobí moje 10 ročné dieťa ako táto ich žbrnda s vodou a ľadom.Bez chuti bez ničoho nikdy viac aj keby aj zadarmo keby dávali fuj... tak to vyzeralo:

romino
9. feb 2025

@freepalestine preco ? Vazne sa pytam

mikasa_ackerman
10. feb 2025

@romino pretože vraj starbucks podporuje Izrael vo vojne s Palestínou, Starbucks sa oficiálne vyjadril, že nepodporuje ani jednu stranu. Ale títo “freepalestine” ľudia sú až moc v tom ponorení, až im z toho šibe.

freepalestine
10. feb 2025

@romino tu mas skoro 20 dovodov preco Starbucks celi kritike. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_St...
Ani je jeden z nich neni o Palestine a Izraeli. To len tito Askenazi zidia (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ackerman_(surname)) su az moc v tom ponoreni az im z toho sibe.

hatsepset
10. feb 2025

@bmolko autorka chce veľa mlieka karamel atď. A to v SB vedia robiť. Keby chcem fancy kávu tak idem do nejakej roasterky a dám si espresso maličké. Ale na také kakavko je práve Starbaks.

hatsepset
10. feb 2025

@dianka3 ak známe pijú presso s mliekom ....alebo bez , tak sa nečudujem . Tam sú to skôr kakavka 😁 a tie robiť vedia

michaelkanr
10. feb 2025

Ja stadial milujem pistaciove latte…to je uplne blaho.
I ked to nechuti ako kava, je to skor dezert😁

romino
10. feb 2025

@freepalestine ok. Takze klasicky, velky korporat a jeho ktovie ake tahy v roznych krajinach. Nieco ako ze ludia by sa mali vyhybat Shell atd.

freepalestine
10. feb 2025

@romino hej, je vela dovodov. Ja radsej podporujem male kaviarne 🤷‍♀️