Akú najhoršiu pochvalu ste dostali?
Baby ako "najhoršiu" pochvalu ste dostali? 🙈
Ja som ukazovala brigádničke, stredoškoláčke - pre ktoru som uz stara, svoju fotku. Práve som bola guľatá tesne pred nástupom na materskú a ukázala som jej fotku tesne pred otehotnením. A ona na to : "jej aká si pekná, z pred koľkých rokov je tá fotka?" ...
Od kamošky keď sme sa rozprávali o jednom chalanovi, či sa mu páčim (bolo to dávno): možno nie si najkrajšia , ale máš super povahu.
Svokra prisla na navstevu, a videla ze som pribrala. A medzi dverami "Jankaaaa aka si ty kocka aj s par kilami navyse" 🙈🙈🙈
mne byvaly povedal: lepsiu ako ty nenajdem,ale krajsiu ano. ked ma nejaka bude chciet.... 🤪👀
@jankaalaci A co ty na to? U mna by to uz bolo na hrane. Musite mat velmi dobry vztah ze u nej taketo nieco prejde. Ved ako zena, urcite vie ze vaha sa zene nikdy nespomenie.
@andreatytler vôbec nemáme dobre vzťahy, práveže sa skôr nemáme radi ale tvárim sa ze je všetko ok... Nepovedala som na to nič, pretože by tam bolo veľa vulgarizmov, ale kvôli manželovi som si kusla do jazyka
@jankaalaci No to ta obdivujem. Je to potvora. Asi by som neodolala a pri prvej prilezitosti by som jej povedala presne to iste. Mam fakt stastie ze moja svokra je OK... tiez ma niekedy ustipacne poznamky ale nie na mna.

Môj otec si raz dal naschvál ďalekohľad naopak a pozerá na mňa, začne sa nenormálne smiať aa vraví mi, Zuza, ty máš takú bravčovú hlavu 🤦🤣🤣