Akú sladkosť máte najradšej?
Ahojte. Tí, čo jete sladkosti, ktorá je vaša najobľúbenejšia?
Pre mňa je to Kinder čokoláda.
@anonym_autor Mila
Nutella 🙈
Šľahačku s cukrom a zavárané jahody
@anonym_autor mila, margot, horalka
Horalka a ovocné kože.
Ja nemám obľúbenú sladkosť. Keď mám chuť, dám si aj Fidorku rada alebo venčeky, trubičky, čokoládu. Čokoládu najradšej horkú. Ale nič nemám, čo vyslovene prídem do obchodu a pravidelne kupujem. Pýtala som sa aj muža, či vie aká je moja obľúbená sladkosť a on Ty nemáš obľúbenú sladkosť, ty máš oriešky 🥰
horalka, deva želé alebo deva čokolada , fidorka, ladove kaštany,
a najnovšie aj janek čokolada alebo pralinky
Mam rada zákusky, torty. Toffifee, Jesenka, orechová mliečna čokoláda, 70% čokolády.
@anonym_autor domáce koláče, šúľance, šišky… z obchodu Toffife, Jesenka, Piknik…čokoládu moc nemusím a z tej horkej ma napína
čokoládu s celými orieškami
Twix
@anonym_add43b ja aj s tými predžutými 😁. Keksy Kolonáda, také tie poctivo polomáčané štvorcové keksíky z firemných školení (v Bill. sú stále), Ferrero Rocher, tmavé Lindt "guličky", starodávne Koko hnedé "rozstrapkano-paličkovité" sušienky... a bohužiaľ kopu iného.
After eight
@anonym_autor bárfi, láddu, sandéš, dobrá horúca jahodová halva, sezamová halva. Je toho viac. Aj makové nádu je fajn a Simply Wonderful. Jahodový šríkant.
Nemám obľúbené, mám rada mliečnu čokoládu bez orieškov, z tyčiniek kaštany alebo niečo kokosové na štýl bounty, mám rada kakaové rezy, rovnako aj tú novú horalku peanut butter. Ale nemám niečo také čo kupujem častejšie, striedam čo mi padne do oka, jedine nech tam nie sú kúsky orieškov alebo karamel, to nemusím. Mám rada čistú čokoládu a potom príchute kokosové, kakaové, nugátové alebo arašidové ale hladké, oriešky neznesiem lebo to ide do zubov. Ale čo sa netýka bežných sladkostí, tak top je mon cheri bonbony ale to si nekupujem, iba dostávam.
@anonym_autor nemám nič extra obľúbené, keď už Mila, čokoláda s orieškami, raffaelo, Kinder bueno
Milka čokoláda, nugeta
Deva cokoladka, a citronovy attack 😆
@anonym_add43b mmm, dala by som si orieškovú milku 🤤
Koko, Bounty. To ked mam toho dost, tak si urobim radost a tajne ju zjem, lebo sa nechcem delit 😁
Princesky od sedita
Nugeta a horalka.
Sladké drievko (čierne pelendreky), Lotus nátierka, Nugeta
Kofila a Deva vedie
Idem sa zabit za Noisette prichutou Milky
skoro všetky čokolády, fidorky, natur line, dobré časy tyčinky, reeses, v podstate všetko okrem horkej čokolády. 🙂
Hořické trubičky
Asi žiadne také, všetky tie tyčinky a čokolády už nechutia tak ako kedysi. Kedysi som mala rada čierneho princa. Občas si kupim ovocnú kožu.
ja som mavala rada kokosove DRU tycinky a vlnky. to vsetko je uz minulost.

Ja som skôr na koláče.
Keď sladkosť tak LINA, MARGOT, HORALKA.