Akú veľkosť oblečenia by som mala mať pri výške 168 cm?
ja už totiž neviem čo je v dnešnej dobe normálne............
ahoj ja mam 165cm a nosim S-M,podla strihu...
Ja mam 168 a nosim M, ale aj L zalezi ma vela veciach, u mna je momentalne problem nieco napasovat na prsia, napriklad ked kupujem svetrik ci koselu sedi mi M ale nezapnem cez prsia🙂 taktiez panva, niekto ma uzke panvove, niekto siroke🙂 zakial niesi obezna tak je dobre...
podla mna je normalne nosit vsetky velkosti, ktore neobsahuju pismenko (nebodaj viac) X, kedze to samotne naznacuje, ze je to nieco "extra", nie normal 😅 ale celkovo nerozumiem tvojej otazke, ide predsa o to, ci sa dobre citis a aku mas postavu, lebo ako pise @kattrin5 ked mas vacsie prsia, moze ti byt napriklad aj Lko male, aj ked v pase by ti bolo volne...tiez nie kazdy vyrobca ma uplne presne rovnake cislovanie, takze niekde ti moze sediet M a inde L...neries, co je v dnesnej dobe normalne a bud taka, ako sa tebe a tvojmu muzovi paci 😉
podľa toho akú máš aj postavičku si plnšej alebo štíhlejšej postavy Ja so nízska a nosím tak XS-S dokonca detské číslo 158 až 164

Ja mám 164 cm a nosím XS - S.
Ale záleží na type postavy, ja som celkovo taká útla. A normálne je to, v čom sa budeš cítiť dobre.