icon

Akú vysokú školu študujete? Ako sa vám páči?

ivanka223
17. jan 2008

Cavte baby, piste prosim len nazov skoly a odbor co studujete, a ako sa vam paci. Privitam najma externu formu.

sisa.b
31. jan 2010

a uzavrela by som to tak, ze pre kazdu je najlepsia ta skola, ktoru studuje... 😉 😎

sisa.b
31. jan 2010

ozaj, a co vas viedlo k vyberu skoly? 🙂

tweetinkapp
31. jan 2010

sisa.b presne si to vystihla 😀 . myslim, ze si ozaj kazda vyberie tu skolu, ktora je pre nu najlepsia. Ja chodim na ekonomicku univerzitu odbor financie, bankovnictvo, investovanie na denne studium a urcite nemozem povedat, ze by to bola elektrickova skola ako ju niektori oznacuju. taktiez dookola pocuvam, ze ta fakulta je zla, ta je lepsia a tak a sa len smejem nad tym.
😀 . Ako raz aj vysiel rozhovor s panom Sulikom, ze je to elektrickova skola, noo..pre neho mozno bola lahka, ak niekto dokaze vymysliet danovu reformu, tak asi bude dostatocne mudry 😀 . Ja som len priemerny clovek a urcite ju nepovazujem za lahku. Aj u nas sa vsak vyskytuju ciernoty ako na vsetkych ostatnych skolach, ze niektori prechadzaju "lahsie".
A myslim, ze nikto nema pravo urazat skolu tej druhej. Pre niekoho je mozno socialna praca tazka a niekto aj medicinu zvladne lavou zadnou 😀 Myslim, ze kazda skola da cloveku vela ak tam nejde len preto, aby ziskal titul ale si odtial aj nieco odniesol. 😉
sisa ja som si vybrala EU preto, ze som predtym chodila na obchodnu akademiu a celkom ma to bavilo, uctovnictvo, dane a tak 😉 .

sisa.b
31. jan 2010

tweetinkapp, vidis, ja by som zas na EU nemohla chodit 😉 neznasam ucit sa dlhe texty naspamat 😝 odjakziva som mala rada matematiky a fyziku 😀 takze ked som si podala prihlasku po strednej na tri skoly - dve technickeho zamerania, jedna ekonomicka (vtedy este nemala taku zlu povest), tak mi matikarka hned pohrozila, aby som o ekonomike ani neuvazovala, ze by ma tam bola skoda 😀 akoze naucit by som sa hadam naucila, lebo som mala ekonomiku, manazment a marketing aj na strednej celkom rada, ale matika ma bavi viac 😎 preto som sa teraz rozhodla ist na skolu s technickym zameranim. no mechatronika mi nehovori absolutne nic, tak neviem, ci som si vybrala spravne 😝 😝 😝 nahovoril ma viac-menej na nu moj klient - terajsi zastupca rektora, takze kym som nezistila, o com to je, vcelku som bola presvedcena, ze je to prave pre mna 😅 asi som sa ale mala otocit hned vo dverach, ked som zistila, ze som jedina holka medzi chlapmi 😅

sisa.b
31. jan 2010

citam to po sebe 😕 - zle som sa vyjadrila. to malo byt, ze tej mojej matiky by bola na ekonomickej skoda, tak som dufam nikoho neurazila 😔

denisocka38
2. feb 2010

Ahojte,je tu niekto kto studuje socialna praca na UMB alebo chce studovat.Potrebujem info.Dakujem

dadulaa
9. feb 2010

monikka, máš IP 😉

bora8
9. feb 2010

ahojte kočky, je tu niekto kto z vás študuje právo? Trnava, Sládkovičkovo, BA??? ja síce už jednu VŠ mám, ale rozmýšlam nad právom..... len potrebujem poradiť.... 🙂

maurizia
9. feb 2010

bora pozri ip 😉

monikka22
10. feb 2010

dadulaa odpisane 😉 😉

dadulaa
10. feb 2010

monikka, IP 🙂

ivanka85
12. feb 2010

baby, ktore studujete na DTI a absolvovali ste uz skusku z matiky,na co sa pripravit, bola tazka?

mia910
13. feb 2010

Ahojte maminky
Nájde sa tu niekto kto študuje na pedagogickej fakulte v Trnave socialnu pedagogiku a vychovávateľstvo externe?Chcem si podať prihlášku ale neviem si určit medódu štúdia- či prezenčnú alebo dištančnú....na stránke ich nemajú ani spomenuté...tak neviem čo tam napísať Asi by mi vyhovovala viac dištančná- tak ak by tu bola mamina- nemamina čo takto študuje-za radu by som bola vďačná

grettka
13. feb 2010

mia, prezencna forma je klasicke denne studuim, a distancna, sice denne, ale vyucovanie by malo prebiehat podobne ako u externych, cize nie dennodenna dochadzka do skoly.

niky2000
14. feb 2010

Ahojte, chcela by som ist na vysoku skolu BIVS Banska Bystrica, chcela by som vediet, ci je to doba skola a ake mate s nou skusenosti, dakujem

mimadti
14. feb 2010

Chcem všetkým povedat že práve končím bakalára na DTI externe a je to makačka. Tie reči typu, že táto škola je flákačka nie sú vôbec pravda. Musíme sa drviť, robiť seminárky, prezentácie a projekty a hlavne chodit na prednášky. VRELO ODPORUCAM... vedenie je fajn a aj profesory sa dajú...škoda len že tam nie je nejaký cudzí jazyk. Akreditáciu na magistra nemajú tak počkam rok a uvidím...

dadulaa
15. feb 2010

mima ahoj, ja som tam tiež, ale ešte len v prváku a súhlasím s tebou 🙂 aj mne chýba ten cudzí jazyk, no čo už...držím palce k úspešnému ukončeniu, nech ti všetko dobre dopadne 😉 🙂

blackjane
19. feb 2010

Ahojte, kto mi poradí VŠ magisterské štúdium, kde nie je matika a jazyk? ked tak ruština. Ďakujem 🙂

vivienkakohutova
22. feb 2010

ja mam Bc. z Ucitelstvo akademickych predmetov: Anglicky jazyk a literatura v kombinacii s Filozofiou 🙂 a od septembra pokracujem v magisterskom studiu v B.Bystrici, dufam ze to zvladnem popri mojom malom

mimimi11
26. feb 2010

mamicky , co maturuju chcu ist na Vs su tu take co studovali na pedagogickej ukf v nitre?? ja chcem odbor SJ-NOSka dalo sa to?dakujem, ADMIN NEZAVRI TUTO TEMU POTREBUJEM, NAJST NIEKOHO S PODOB.PROBLEMOM SURNE

linette
26. feb 2010

blackjane tusim, ze na socialnej praci neni.. ale neni som si ista .. 😕 jazyky mas takmer vsade ..

tady331
27. feb 2010

Ahojte, tiež uvažujem nad exter.štúdiom na Un.sv.Alžbety v PO-sociálna práca, len ešte nie je vyriešená akreditácia,nevie niekto ako náročná škola to je?Mám 4 deti, neviem či to zvládnem.

marcelak11
1. mar 2010

Dozvedela som sa, že DTI má pobočku aj v Lučenci. Chodí tam niekto? Ešte som o Lučenci nič nečítala v príspevkoch. ChcelM by som tam študovať . šk.roku 2010/2011.Počul som, že je tam aj matika, je ťažká? 😉 😉

brumdinka
1. mar 2010

ahojte, já mám vystudovanou ekonomku Podniková ekonomika a management bakalářské a ještě sem se nechala přesvědčit na magisterský, který momentálně studiu dálkově a nestíhám, kvůli práci sem loni zameškala celej semestr, ted sem od ledna o práci přišla, tak se aspon věnuju škole, ale práci potřebuju taky a co nejdřív 😝

no a vždycky mě lákalo učit, na velký děti si netroufám (mám malej handikep v podobě šišlání na sykavky 😝) a tak mě napadlo možná malé děti či jako asistentka pedagoga atpod....... možno speciální pedagogika a učitelství - jestli někdo něco takovýho studujete, tak mi dejte prosím vědět, sháním info jestli to má cenu - do budoucna bych ráda založila soukromou školku nebo nějaké jiné centrum pro děti a tyhle dva obory jako ekonomii a pedagogiku bych ráda spojila - je to sice spíš takovej sen, ale třeba někdy možná vyjde 🙂

dadulaa
1. mar 2010

marcelak11, kuk IP 😉

marselina
1. mar 2010

holky prosím vás nestuduje tady některá pedagogiku-sociální práce??

jahody11
1. mar 2010

ja studujem soc. pracu na fakulte soc. prace a zdravotnictva, univerzita konstantina filozofa nitra a som velmi spokojna.. obcas su problemy s organizaciou ale zakazdym vydu maxumalne v ustrety.... 😀

valentovasasa
1. mar 2010

ahojky, tak se k vám přidávám - já studuji Podnikání a administrativu na Pražské Zemědělské univerzitě - navazující mag. obor dálkově. Jako Bc. mám vystudovaný na UJEP - FSE - Ekonomiku a management se zaměřením na regionální rozvoj.

brum - já tě chápu - já mám takovej sen založit v některým větším okolním městě (V UL ne, tady už jsou tři) takovou "baby friendly" kavárnu. A hodně divokej sen do budoucna je mít síť těchto kaváren po celé republice...

eveluska
1. mar 2010

ahoj studentky, chtela bych vas poprosit o pomoc s diplomkou vyplnenim kratkyho dotazniku na
http://jak-nakupujete-potraviny-male-prodejny-v...
je to o tom, jak rady nakupujete potraviny, predem diky za pomoc 🙂

valentovasasa
1. mar 2010

máš to tam