Aký čaj pijete najradšej?
Aký čaj pijete najradšej? Resp. akú značku najradšej kupujete a kde?😄
Sušená levanduľa z mojej záhrady, cukor a citrón - denne celú zimu,
Čerstvá medovka, cukor a citrón- jar, leto, jeseň.
Áno, viem, že čaje sa majú obmieňať😉
V lete zbieram bylinky a namiešam si. Kupované odporúčam Sonnentor
V lete si v záhrade nazbieram lístie z lesných jahôd, troška ribezlovych, zopár malinových, repík, podbel, mätu a tak si priebežne, keď mi je zima niečo uvaríme. A teraz v jeseni som si objednala Espresso čaj, ktorý si pamätám ešte z detstva. Často si však robíme čerstvú šťavu z jabĺk a mrkvy. Minulý rok som robila pečený čaj, tento rok som nejako zabudla spraviť.
@zuzudrnda syn mal rád jahodový čaj od Teefee.
Teekane Zen chai alebo benifuki
Ahmad tea cierny caj, s medom a citronom
Čierny
Doma sušené bylinky lipa mäta medovka lekárska baza šalvia lekárska levanduľa ale aj zázvorový čaj preferujeme sypané čaje deti aj ovocné čaje porciované zelený čaj čierny čaj s kvapkou mlieka deti milujú je toho veľa výber je veľký takže každý si môže vybrať
caj pijem, len ked som chora, tak pulmuran (nachladnutie) a urologicky (mocove cesty), to su moje topky 🙂
Ja žiadny 😄
Bazový, šípkový alebo harmančekový. Sem-tam skorocelový.
Dobrý deň,
je tu niekto, kto pozná čaje Elixír od spoločnosti Agrokarpaty? Ak áno, bola by som každému vďačná, ak mi vyplní krátky anonymný dotazník do mojej diplomovej práce, ktorý sa zameriava sa na spotrebiteľské správanie a preferencie zákazníkov tejto značky.
https://forms.gle/PuyeK2g63hKYYNQ68
Ďakujem! 😊

@liusa82 zaujímavé. Takú skúsenosť nemám. Všetky čaje, aj kurkumovy,boli super. To aj deti pýtali opätovne. Koreniny sú parádne. Dávam často ako darčeky a spätná väzba keď bola, tak fajn. Možno boli ozaj odležané. Zamrzí, nie sú zrovna lacné.