icon

Aký darček je vhodný pre novorodenca?

sarzan
2. jún 2011

caute,aky darcek je vhodny pre novorodeniatko? co myslite? mna nic take uzitocne nenapada akosi

Strana
z5
sarzan
autor
4. jún 2011

@siskaa dam to na sud teda..ale to musim cakat ked sa narodí? a co tam mam vlastne dat ked chcem testy?

sarzan
autor
4. jún 2011

@siskaa hm mudro hovoríš-ale co ma dat na sud akoze? ja muz? že chcem testy nakolko ta a ta odmieta anonymny test?

nibiru
4. jún 2011

@sarzan ziadost o urcenie otcovstva a priznanie rodicovskych prav sud vytici pojednavanie ak matka bude otcovstvo zapierat aj na sude sud nariadi dna testy.

nibiru
4. jún 2011

@sarzan na co ti je anonymny test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto ti poradil taku kravinu ked ty potrebujes pravne dokazat ze si otec a chces sa podielat na vychove svojho dietata?teda navstevovat ho.... bez otcovstva a priznanych rodicovskych pravach a povinnosti ktore su sudom priznane ti ona dieta nieje povinna ukazovat.

sarzan
autor
5. jún 2011

@nibiru anonymak mi je na to,že potom by som priznal otcovstvo na matrike,ale asi to nepojde po dobrom ako vravis ty..a ja budem v sachu lebo vyzivne ak spravime tu dohodu si ona exekucne vymoze,ale ten styk? nebude nan chodit a ja co zavolam policajtov? ma vysmeju

nibiru
5. jún 2011

@sarzan lenze ty na matrike budes darmo priznavat otcovstvo ked ona ta do rod.listu neuvedie sa mozes ohanat cim chces jedine ak sud urci otcovstvo a budes mat pravoplatne rohodnutie potom mozes byt uznany za otca .a ano ak budes mat sudom urcene navstevy ak ich poriusi kludne moozes zavolat policiu za nerespektovanie sudneho rozhodnutia.

sarzan
autor
6. jún 2011

@nibiru tvoje rady sa mi zdaju k veci-nemohol by som ti zavolat? lebo ja vlastne neviem..co vypliva z toho ak ma už v tej porodnici neuvedie? do rodne listu ma nemoze uviest ak to nepojdem podpisat ci? mam v tom chaos nejak

suzkaa
29. júl 2019

Ja som kúpila plienky aké užívajú a pár drobností (podbradník ,hrizadko , látkovu plienky s motívom cumlík a fľašu...a kamarátka mi s toho spravila plienkovu tortu v tvare trojkolky.pre chlapceka

zuzgro
Odpoveď bola odstránená
zuzgro
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5