Aký darček je vhodný pre novorodenca?
caute,aky darcek je vhodny pre novorodeniatko? co myslite? mna nic take uzitocne nenapada akosi
@sarzan na co ti je anonymny test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto ti poradil taku kravinu ked ty potrebujes pravne dokazat ze si otec a chces sa podielat na vychove svojho dietata?teda navstevovat ho.... bez otcovstva a priznanych rodicovskych pravach a povinnosti ktore su sudom priznane ti ona dieta nieje povinna ukazovat.
@sarzan lenze ty na matrike budes darmo priznavat otcovstvo ked ona ta do rod.listu neuvedie sa mozes ohanat cim chces jedine ak sud urci otcovstvo a budes mat pravoplatne rohodnutie potom mozes byt uznany za otca .a ano ak budes mat sudom urcene navstevy ak ich poriusi kludne moozes zavolat policiu za nerespektovanie sudneho rozhodnutia.
Ja som kúpila plienky aké užívajú a pár drobností (podbradník ,hrizadko , látkovu plienky s motívom cumlík a fľašu...a kamarátka mi s toho spravila plienkovu tortu v tvare trojkolky.pre chlapceka

@siskaa dam to na sud teda..ale to musim cakat ked sa narodí? a co tam mam vlastne dat ked chcem testy?