Aký dôvod plaču vašich detí vás rozosmial?
Mamičky aký dôvod plaču vašich detí vás prinútil sa smiať?
Moja dcéra práve zjedla môj obed, a teraz plače lebo už nieje 🤷♀️ no mne sa smiech nedal zadržať 😂
Máte podobnú príhodu? 😁
keď bol maličký bežne plakal, že som si sama dala cukor do kávy, lebo to chcel urobiť on, alebo keď som ja stlačila tlačidlo na výťahu vtedy bol schopný sa hodiť o zem a nikam neísť
Moj bezne reval, ked sme sli zo skolky domov. Lebo on sa tam este chcel hrat 🙈
Ze to hovienko, ktore pred par sekundami splachol, uz nikdy neuvidi. A vela, vela inych. Vedela by som knihu napisat.
Ja som ako dieťa 2 dni prerevala, lebo som niekde počula, že v r. 2000 bude koniec sveta 😀 Mama mi vyrátala, že budem mať vtedy 16 rokov (v tom čase som mala asi 5-6) a ja rev, lebo zomriem taká mladá 🙈😀
@martinkatinka presne, že som prišla príliš skoro lebo sa uvoľnilo veľké auto, alebo že som prišla neskoro, lebo už odišli všetci kamoši
Raz som brala synovca zo skolky... Reval, ze neprisla jeho maminka, celu cestu reval a kto siel okolo, mu povedal, ze ja nie som jeho maminka 🙈
Kupovala som v potravinách bonboniéru pre kolegyňu k narodeninám,dcéra ,že pre koho to je ,vravím pre kolegyňu do práce,no taký rev spustila,že ja ju ochutnám lebo ma kolegyňa ponúkne a ona nie...
Uz som to tu raz pisala - moj plakal, ze nic nevidi.
Mal zatvorene oci... 😂
Mladsi ked bol cca 4-5r. tak plakal ked som vyhodila jeho roztrhane ponozky, ze mu je za nimi smutno
Takých plačov je u nás denne niekoľko, dnes naposledy deti plakali kvôli tomu že nemôžu kŕmiť mravce 😀 Pre objasnenie, nasťahovali sa nám mravce do kuchyne a deti ich kŕmia omrvinkami, čo som im jasne zakázala, s vysvetlením že pokiaľ budú omrvinky na zemi, tak sa mravcov nikdy nezbavíme 😀
Hral sa v mlake a potom plakal, ze ma mokre ruky
Lebo vonku vyschli mlaky
Lebo som mu obliekla bundu a nevidi si obrazok na tricku
Lebo som po neho do skolky prisla autom a nie autobusom
Lebo som mu pastu na kefku dala ja a nie on
Lebo dostal 2 palacinky, nie 3
Lebo pyzamko s bagrom som vyprala a nemoze si ho obliect
Lebo som pracku nalozila ja a chcel on (ja som sa ho pytala, ci mi pomoze...) a podobne
Mna ziaden plac nerozosmieva, pretoze su ti vzdy strasne decibely, ktore mi normalne sposobuju uzkostne stavy😀 ale teda z jeho pohladu je vzdy dovod opravneny
Dnes plakal, lebo som mu nedovolila ťahať hrablami po podlahe 👌
Tak tak, ženy, máte pravdu.... všetko sa nám už stalo.
Kým som nebola matka, nevedela som si ani len predstaviť, z čoho všetkého sa dá urobiť dramatická urevaná scéna.
Teraz keď som matka, tak viem, že vlastne zo všetkého.
@martinkatinka moja ráno že nechce do škôlky a poobede zase zo škôlky
Minuly tyzden. V obchode. 4r!! Ze ona Nechce cokoladou poliaty donut, ale cisty. Vravim jej somarina, cokoladovy je lepsi. No hrozny rev. Vzala som suchy. To som sa este nesmiala.
Ale ked mi vonku, plna nestastia slusne povedala, ze si mala vybrat cokoladovy, vtedy som sa zacala smiat. Samozrejme potajomky 🙈🙈
Vcera 300 stupnov a prcek hystericky rev kvoli tomu, ze som mu nechcela dat bundu na von... Nedal si vysvetlit, tak som mu ju obliekla, ciapku si nasadil sam... Nastastie mu bolo horuco a cestou do mesta si ju dovolil vyzliect...
Mladsia kedysi revala, lebo mala malicke rukavy na tricku (pri prechode na kratky rukav)
A dalsie place si nepamatam, lebo je ich kvantum
Ja ked som bola malá vraj som plakala keď pršalo, lebo zmoknu kvetinky 😂
Moja dcéra keď mala asi 3 roky si pozerala časopis Autobild tuším.A zrazu totálny rev, až hystericky, lebo vraj všetky sú pekné a ona nevie ktoré si kúpi keď bude veľká 😂
Moja raz vyšla z autobusu s obrovským revom a začala kričať na tetu, čo vystupovala pred nami, že "Nono teta, Zuzka chcela stlačiť tlačítko, teta nemohla." Tlačítko na otváranie dverí a keďže sme ani zďaleka nevystupovali prvé, tak nemohla ho stlačiť. Našťastie dcérka rozprávala vtedy ešte veľmi nezrozumiteľne a teta už bola ďaleko, tak hádam nepočula 😀
Môjmu spadla na podlahu (doma) tyčinka soletka a zlomila sa 😂
Plakala lebo nevedela prestat plakat 😂😂😂😂😂😂

Síce preto neplakal, ale toto som sem raz písala do diskusie "Perly našich detičiek...":