icon

Aký druh hmyzu som našla doma?

30. okt 2024

Ahojte.Neviete niekto,čo je to za hmyz? Lepšiu fotku nemám 😀 nakoľko som sa zľakla a hneď to zabila. Má to také dlhé,jemné nožičky.Budem vďačná za akúkoľvek odpoveď.

Aký druh hmyzu som našla doma?
Strana
z2
autor
1. nov 2024

@kikusenka1 😂😂😂 aj u nás sú steny fľakaté po vraždách hmyzu 😀 ale mňa našťastie nič nepohrýzlo

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
sevrin
1. nov 2024

@kikusenka1 modlivka je jeden z najväčších dravcov, tá si trúfne aj na jaštericu.

harrisson
1. nov 2024

Co ti ta stonozka urobila, ze si sa tak zachovala? Karma si to zapamätá

autor
1. nov 2024

@harrisson vystrašila ma? ak sa ľudia zľaknú hmyzu,väčšinou je taká reakcia

kikusenka1
1. nov 2024

@sevrin zistila som to na vlastnej koži 😂

andrea2323
1. nov 2024

To vam ani nebudem hovorit, ze ja som sa minule zobudila na to ako sa mi nieco snazi vliezt v noci do ucha a pocula som len skrabkanie kridelov v uchu uz 😭

autor
1. nov 2024

@andrea2323 oh 😱 ja som sa raz zobudila na to,že mi po krku niečo lezie a napadlo mi len sa silno udrieť po krku a chytiť to,čo po mne lezie - bol to pavúk,skoro som infarkt chytila 😀

andreatytler
1. nov 2024

Ano, uhryzne ako pavuk. Urcite nedovolit detom aby sa s tym hrali. Ja kym som zila na Slovensku tak som to nikdy nevidela. Tu v Kanade je ich vela. Neznasam ich. Podla diskusii tu na konikovi vidim ze uz aj na Slovensko dorazili.
Treba drzat byt v cistote aby tam nebol ziadny iny hmyz. Ked stonozka nema potravu, pojde inam.

autor
2. nov 2024

@andreatytler tak ono hmyz sa tu dostane vždy,keďže sa otvárajú okná aj dvere,tomu sa nevyhnem.Ja len dúfam,že tak skoro tu stonožku neuvidím.

aevisi
2. nov 2024

Mne taká minule prebehla v noci v posteli pri ramene a len periférne som kukala, že to čo sa nejak divne hýbe tieň 😅 a tam toto 😭 no amen.. tak som to potom hľadala asi 10 min, lebo šak mi to hádam nebude behať po decku, čo je so mnou v izbe 😂😂 úplne adrenalín na noc

saethii
2. nov 2024

Fujky, raz som to videla a už snáď nikdy viac, skutigera dlhonohá sa to volalo 😃

sevrin
3. nov 2024

Stačí to chytiť a odniesť do pivnice. Tam bude žrať škodcov. Keď sa neviete s tým zmieriť čo vám behá po pivnici, tak to odneste von do záhrady. Zabíjať to netreba.

harrisson
7. nov 2024

Nechápem ako dospelého môže vystrašiť hmyz...

autor
7. nov 2024

@harrisson každý ma strach z niečoho iného 🤷‍♀️

Strana
z2