icon

Aký je aktuálny zdravotný stav premiéra?

15. máj 2024

Máte niekto nejaké dôveryhodné média ohľadom aktuálnej situácie s premiérom? Niekde čítam, že je stabilizovaný, inde, že stále prebieha operácia.

Strana
z5
rozculena
15. máj 2024

si myslíš,že tu niekto niečo vie viac,ako povedia v správach?

mamina7070
15. máj 2024

aktualne su posledne info z tlacovek besedy a stale je na operacnom stole a vo velmi vaznom stave

deti95060810
15. máj 2024

čítam to isté čo ty... protichodné info.

zuzuliennka1
15. máj 2024

je uvalene embargo na informacie, doktorom v bb nemocnici dokonca vzali mobily. treba len pockat na oficialne info

galioska
15. máj 2024

pravdu nezistis, kazdy povie tak ako mu povedia ti hlavni

deti95060810
15. máj 2024

@zuzuliennka1 vzali mobily? však prídu večer domov porozprávajú čo nové... 🙂

petronelag
15. máj 2024

Správy v médiách sú bez záruky, ako obyčajne, tá tlačová beseda môže byť pravda.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
egonsk
15. máj 2024

Teraz by si fakt mohli konecne vstupit do svedomia ludia, co furt rozduchavaju vasne a pluju na kazdeho kto ma iny nazor ako mainstream a posielaju kazdeho tahet.
Ja len dufam, ze sa z toho Fico bez vacsej ujmy cim skor v zdravi dostane, lebo inak si nechcem ani predstavit co hrozi.

zuzuliennka1
15. máj 2024

@deti95060810 tak to mne vysvetlovat nemusis, ale ano, vzali, asi aby sa hned za cerstva nic nesirilo. taka operacia potrva sice dlho

zuzuliennka1
15. máj 2024

@lonely66 hospodarske noviny tusim, a aj ta3 asi? okolo 17:00 som to citala myslim, najdes tuto info normalne na nete

egonsk
15. máj 2024

@lonely66 okrem toho, ze povedali to v spravach, tak navyse si to vyzaduju bezpecnostne predpisy. Si myslis, ze ked osetrovali prezidenta tak si s nim doktori a sestricky robili selfie? Ty asi o bezpecnosti si moc nepocula, ze?

mikadooo
15. máj 2024

Je informačné embargo, takže nie, nemáme žiadne nové info 😁. Čakám, že mi zavolá môj ujo sanitár, ale koťuha, nevolá, telefóny nedvíha, nič, akoby sme ani rodina neboli 🤷🤷🤷.

deti95060810
15. máj 2024

@egonsk mňa by zaujímalo že čo si myslíš že hrozí...
lebo stať sa môže asi kde - čo.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
egonsk
15. máj 2024

@deti95060810 kolko ludi, tolko scenarov. Co si myslim je nepodstatne, dolezite je, aby vsetko dopadlo dobre a v zdravi to premier prezil... teda myslim aj skore uzdravenie bez trvalych nasledkov.

egonsk
15. máj 2024

@lonely66 bezpecnost ustavneho cinitela je nadradena nejakemu sukromnemu majetku.

mamina7070
15. máj 2024

ano je bezne ze v istych situaciach nie su povolene mobilne telefony
a toto je jedna z nich
ale aj bez ohladu nanto ze ide o jedneho z toch klucovych predstavitelov statu tak je to v kazdom pripade osoba v tazkommzdravotnom stave a fotit a podavat info o stave je neeticke a na vyhadzov

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
gelifil
15. máj 2024

@deti95060810 fakt velmi vtipna situacia....😲😵😵

lonely66
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
15. máj 2024

@egonsk čo som ja počula tak má zasiahnutých niekoľko orgánov... a potom ber do úvahy že pán premiér už nie je najmladší ... 😉
takže situácia sa môže - ale nemusí - zvrtnúť veľmi rýchlo.
len mňa zaujímalo čo vlastne hrozí...

deti95060810
15. máj 2024

@gelifil aká vtipná...nikde nepíšem že vtipná a ani to ako vtipnú neberiem...
zle si si to vysvetlila.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mamina7070
15. máj 2024

ma bypassy, pat guliek zasiahnuta pecen urcite je to narocne

egonsk
15. máj 2024

@deti95060810
@lonely66 podajte si navzajom ruky a otvorte sampanske, vidim, ze oslavujete toto nestastie. Nezabudnite vsak, kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne.

bloger
15. máj 2024

Pravdepodobne ho ešte operujú. Také operácie bývajú aj viachodinové. Podľa závažnosti.

stanulienkat
15. máj 2024

@egonsk to by polovica koalicie uz bola mrtva. Podla tvojho porekadla.

alickapusinka
15. máj 2024

@zuzuliennka1 hlúposť ako môžu niekomu vziať mobil kto komu mám strach že lekár riaditeľ nemocnice vydá dobrovoľne mobil. Určite hlúposť. Ako mne môže niekto vziať príklad ako lekárke mobil. Hlúposť a čo domov neprídu zamknú ich v nemocnici aby nešli za rodinami jasné prídu domov a budú hovoriť o tom.

Strana
z5