Aký je aktuálny zdravotný stav premiéra?
Máte niekto nejaké dôveryhodné média ohľadom aktuálnej situácie s premiérom? Niekde čítam, že je stabilizovaný, inde, že stále prebieha operácia.
aktualne su posledne info z tlacovek besedy a stale je na operacnom stole a vo velmi vaznom stave
čítam to isté čo ty... protichodné info.
je uvalene embargo na informacie, doktorom v bb nemocnici dokonca vzali mobily. treba len pockat na oficialne info
pravdu nezistis, kazdy povie tak ako mu povedia ti hlavni
@zuzuliennka1 vzali mobily? však prídu večer domov porozprávajú čo nové... 🙂
Správy v médiách sú bez záruky, ako obyčajne, tá tlačová beseda môže byť pravda.
Teraz by si fakt mohli konecne vstupit do svedomia ludia, co furt rozduchavaju vasne a pluju na kazdeho kto ma iny nazor ako mainstream a posielaju kazdeho tahet.
Ja len dufam, ze sa z toho Fico bez vacsej ujmy cim skor v zdravi dostane, lebo inak si nechcem ani predstavit co hrozi.
@deti95060810 tak to mne vysvetlovat nemusis, ale ano, vzali, asi aby sa hned za cerstva nic nesirilo. taka operacia potrva sice dlho
@lonely66 hospodarske noviny tusim, a aj ta3 asi? okolo 17:00 som to citala myslim, najdes tuto info normalne na nete
Je informačné embargo, takže nie, nemáme žiadne nové info 😁. Čakám, že mi zavolá môj ujo sanitár, ale koťuha, nevolá, telefóny nedvíha, nič, akoby sme ani rodina neboli 🤷🤷🤷.
@egonsk mňa by zaujímalo že čo si myslíš že hrozí...
lebo stať sa môže asi kde - čo.
@deti95060810 kolko ludi, tolko scenarov. Co si myslim je nepodstatne, dolezite je, aby vsetko dopadlo dobre a v zdravi to premier prezil... teda myslim aj skore uzdravenie bez trvalych nasledkov.
ano je bezne ze v istych situaciach nie su povolene mobilne telefony
a toto je jedna z nich
ale aj bez ohladu nanto ze ide o jedneho z toch klucovych predstavitelov statu tak je to v kazdom pripade osoba v tazkommzdravotnom stave a fotit a podavat info o stave je neeticke a na vyhadzov
@deti95060810 fakt velmi vtipna situacia....😲😵😵
@egonsk čo som ja počula tak má zasiahnutých niekoľko orgánov... a potom ber do úvahy že pán premiér už nie je najmladší ... 😉
takže situácia sa môže - ale nemusí - zvrtnúť veľmi rýchlo.
len mňa zaujímalo čo vlastne hrozí...
@gelifil aká vtipná...nikde nepíšem že vtipná a ani to ako vtipnú neberiem...
zle si si to vysvetlila.
ma bypassy, pat guliek zasiahnuta pecen urcite je to narocne
@deti95060810
@lonely66 podajte si navzajom ruky a otvorte sampanske, vidim, ze oslavujete toto nestastie. Nezabudnite vsak, kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne.
Pravdepodobne ho ešte operujú. Také operácie bývajú aj viachodinové. Podľa závažnosti.
@egonsk to by polovica koalicie uz bola mrtva. Podla tvojho porekadla.
@zuzuliennka1 hlúposť ako môžu niekomu vziať mobil kto komu mám strach že lekár riaditeľ nemocnice vydá dobrovoľne mobil. Určite hlúposť. Ako mne môže niekto vziať príklad ako lekárke mobil. Hlúposť a čo domov neprídu zamknú ich v nemocnici aby nešli za rodinami jasné prídu domov a budú hovoriť o tom.

si myslíš,že tu niekto niečo vie viac,ako povedia v správach?