icon

Aký je aktuálny zdravotný stav premiéra?

15. máj 2024

Máte niekto nejaké dôveryhodné média ohľadom aktuálnej situácie s premiérom? Niekde čítam, že je stabilizovaný, inde, že stále prebieha operácia.

macilaci
15. máj 2024

Veeelllmi dlhá operácia. To už bude celkom iný človek. 🫣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
larinka552
15. máj 2024

@lonely66 ved cela predbezneho zadrzania= centrum prevychovy zvierat 😃
Ved to je to iste, v jednom aj druhom su zvierata, ktore potrebuju prevychovu 😅😂

oli18
15. máj 2024

Ako pozeram, tak pozeram fotky, videa a nikde na betone, kde sa to stalo, ziadna krv, nik z ochrankarov nedal sako dole, aby zakryl ranu... Videli ste ?

1mina
15. máj 2024

@lonely66 natom sa fakt smejem, taká vtipná zámena 😂 ale ja aj keď to hodín do googla mne toto vôbec nevyskakuje len centrum predbežného zadržania ozaj a prípady tam 😃

lonely66
Odpoveď bola odstránená
larinka552
15. máj 2024

@oli18 ano to som si tiez vsimla a prislo mi to divne, ze nikde ziadna krv z tolkych vystrelov 😳

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
larinka552
15. máj 2024

@lonely66 tak ide o vnutorne krvacanie ale aj tak.. 😳 No ale nepodliehajme konspiraciam, iste je, ze je v nemocnici a operuju ho, takze je to vazne.

zuzanaa239
15. máj 2024

@lonely66 😂😂😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
larinka552
15. máj 2024

@lonely66 tak dost rychlo ho odpratali do auta, mozno v tej chvili este nekrvacal tak silno. Neviem 🤔

macilaci
15. máj 2024

@lonely66 🙈

zuzuliennka1
15. máj 2024

@alickapusinka 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

kika2565
15. máj 2024

@egonskdobre ste napísala...
To sme až kam došli? Nepáči sa nám politik tak ho zastrelime😪😪😪.. ? od volieb je neskutočná nenávisť na Slovensku... Ale toto je už na zamyslenie..
Hoc p. Prémie ,aký je taký je ,ale toto si nezaslúžil...

zuzuliennka1
15. máj 2024

@alickapusinka zrovna toto su akurat webstranky, no kadejake. ale zachytila som to na fb aj niekde na nejakom spravodaj. portali, alebo televizia, uz neviem presne
na slovensku je mozne vsetko

lonely66
Odpoveď bola odstránená
oli18
15. máj 2024

@lonely66 pri kazdom clanku v dennikoch su videa, aj v Tv davali spomalene zabery a nikde nic. Cesta, ci chodnik, kde sa to stalo, su svetle betonove, krv by mala byt vidiet. Na ciernom asfalte by to vidiet nebolo, ale na betone ano. Vsimla som si viac divnych detailov, ale nebudem pisat. Spolocnost je sokovana, nevsima si detaily.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
oli18
15. máj 2024

Opytajte sa muzov so zbrojnym preukazom, co v tele urobi 1 rana z deviny z bezpostrednej blizkosti.

simca06022011
15. máj 2024

To vážne čakáte, ze za.tych pár sekúnd bude všade krv ako v kriminalke?? Vôbec nemuselo dôjsť k priestrelu, krvácať rana začala ale.nebol nahý... čiže najskôr tielko, kosela, sako... co to vstrebe..
Fakt nechápem čo riešite. Ešte prídete s tvrdením, že vlastne ho.ani nepostrelili...

zuzuliennka1
15. máj 2024

a jedna vec je porozpravat doma rodine, co sa stalo, a druha vec - robit si fotky, vesat to hned na net, aby sa toho chytili hyeny z nc a pod.
nerozumiem, co je na tom v suvislosti s takouto udalostou a ficom - k nepochopeniu, ze vzali mobily. je embargo na informacie, a teda uz vobec, aby nejaky doktor zverejnoval zabery z operacky a pod.
ani ked sa vam stane uraz v rodine, alebo hoc len niekto znamy - su presne urceni ludia, ktorych mozu lekari o zdravot. stave informovat, urcite nemozu ani v takom pripade informovat hocikoho (aj tu je xy pripadov kedy sa napr. neinformuju priatelia/priatelky, snubenci/snubenice, kym s dotycnym nemaju riadne uzavrety pravny vztah - manzelstvo

egonsk
15. máj 2024

@oli18 aj keby mal na sebe kevlarovu vestu, tak by mal take pomliazdeniny a zlomeniny, ze aj zdravy clovek by potreboval operaciu, nieto clovek s viacerymi bypassmi. Nuz drzim mu palce, nech ma sil tomu nepodlahnut a uzdravit sa.

alickapusinka
15. máj 2024

@zuzuliennka1 to vážne katastrofa. Neviem nepočula som tuto informáciu.

zuzuliennka1
15. máj 2024

*aj tu - som myslela tu v diskusiach na mk

kristinkakvetinka
15. máj 2024

@oli18 aj mňa toto zarazilo ze ani len kvapka krvi tam nebola a toľko rán.Nic za tym nehľadám ale tak som si myslela ze keď je človek postreleny z takej blízkosti ze tej krvi je hneď veľa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
larinka552
15. máj 2024

@lonely66 ta plachta samozrejme nemala funkciu ako nepriestrelna vesta. Sluzila len ako ochrana jeho sukromia, aby na nho postreleneho vsetci necumeli. A to ze kolko ludi ho tlacilo- no je to premier. A kedze on je fakt niekto, tak budu okolo neho skakat vsetci naraz a v tejto situacii to plati este 100 nasobne

simca06022011
15. máj 2024

@lonely66 ja neviem vy už vážne nemyslite vôbec ženy... co myslíš prečo ho zakrývajú? Porozmýšľaj. Myslíš vážne ze.kvoli nejakému ďalšiemu útoku? Nie náhodou lebo bol.osetrovany? Pravdepodobne povyzliekany? Alebo ak toto nie, aj ked si myslim ze rychle.osetrenie dostal uz v Handlovej, len tak napríklad kvôli nejakej ľudskej dôstojnosti? Ci ty by si sa pred ľuďmi, médiami rada dala previezť len tak a nech cumia vsetci?