icon

Aký je najvýhodnejší internet do telefónu?

siskaa86
7. apr 2024

Aký je Najvýhodnejší...chcem pre 15 r syna...ale bez telefonovania..čisto net

martinmmartin
7. apr 2024

vsak sa spytaj jeho , ten bude mat prehlad. Resp daj mu budget a nech si to obhospodaruje sam,aspon sa nieco nauci

siskaa86
autor
7. apr 2024

@martinmmartin práveže ani nemá..

martinmmartin
7. apr 2024

@siskaa86 Ak chce telefon tak nech tomu venuje cas a energiu on. Ak nechce tak nechce. Vyclen mu financny limit a nechaj to na neho nech si to managuje . V tomto veku moze urobit aj chybu a z nej sa poucit na cely zivot. Nevod ho furt za rucicku, zodpovednost musi pomaly preberat na svoju hlavu

siskaa86
autor
7. apr 2024

@martinmmartin to mi dobre rádio.. on je závislý na mne že mu všetko radíme.. s mojou mamou..14 r som s nim bola sama tak si na to zvykol..a teraz môj nový partner mi za to stále nadáva že čo bude robiť sam..keď bude dospelý..ze si nevie pomaly s prepáčením ani rit utrieť

siskaa86
autor
7. apr 2024

@martinmmartin koľko asi mu mama dat tu sumu ? ...vôbec sa v tom nevyznám

martinmmartin
7. apr 2024

@siskaa86 nech ti on spravi prezentciu a nech ti on vysvetli ze kolko si on mysli ze potrebuje a nech ti on vysvetli ze ci chce pausal alebo predplacat a nech ti on vysvetly aky je medzi nimi rozdiel.
A ty to len opeciatkujes alebo zostrihas ked to junior prezenie

Dolezite je aby ti predstavil minimalne 2-3 mozne situacie (predplacanie, pausal) od roznych operatorov s informaciou kolko to stoji kesacne a rocne.Konkretne ponuky od konkretnych firiem.
Nech to prezentuje v jasnej forme - nech si da robotu a predlozi ti dokument, poster atd.
Ako keby sa usiloval o ziskanie prachov od statu. Vsetky tvoje otazky (cim viac tym lepsie) musi zodpovedat on v druhom kole.

siskaa86
autor
7. apr 2024

@martinmmartin no dobre..diky za radu..posluchnem ta😀

martinmmartin
7. apr 2024

@siskaa86 A HLAVNE mu nedovol vycuvat uz z dohodnutej veci po kratkom case. Jasne mu povedz ze to co dihodnete dnes sa NEBUDE menit najblizsie 2 roky a TRVAJ na tom. Daj mu to podpisat . Ziadne zalohy, platby dopredu, pouzivanie penazi na mobil inde atd. Taky je zivot a musi si to vyskusat
A jasne mu vysvetli ze ked to nebude fungovat tak nebude mobil. A trvaj na tom. Kludne sa ti moze stat ze tie prachy niekde inde minie a potom ti bude brnkat na nervy nech ho vytiahnes zo slamastiky- NIE

majka99999
7. apr 2024

Nepises, akeho ma operatora. Napr. ja mam 15 eur pausal, v tom je 100 minut a 5 GB mesacne. Muz a starsi syn maju kredit a platia 3 eura za 1 GB na 4 tyzdne. Mame O2. Vyhovuje, lebo volame si cez Whatsapp a synovi vidim polohu cez Family link (cestuje aj sam busom). Mame O2. Ja mam toho viac, lebo, ked cestujeme 300 km, deti sa napoja na moj net, ked som na HO, vypadne net, tak mpzem robit cez telefon, pozeram v buse, ak idem do prace YT,, ked maju deti zablokovany mobil a da sa im volat dormalne iba, tak volam ja, tak preto.

pukina
7. apr 2024

Pausaly sa neoplatia, ak chces iba internet. O2 ma najvyhodnejsiu predplatenku, kde si mozes aktivovat dodatocne sluzby podla lubovole. ja mam 2gb na cely mesiac za 5€ mesacne a volania /sms platim podla toho kolko spotrebujem. Niekedy mi internet bohate staci, niekedy si navysujem, ale pracujem z domu, takze viacmenej som na wifi pocas dna.

maranco
7. apr 2024

Paušál deťom nie, aby ťa neprekvapila faktúra.
Nech si urobí prieskum trhu a predstaví ti možnosti a nech obháji prečo vybral práve danú možnosť.
Má predstavu koľko GB potrebuje na mesiac?

@pukina v O2 sieti máš za 5€ 2GB a k tomu už máš 100 minút.

siskaa86
autor
7. apr 2024

@maranco to chce len na víkendy kedy nebude mať možnosť wifiny

maranco
7. apr 2024

@siskaa86 ak nebude pozerať videá a stačí mu 1 GB aby bol v spojení tak ho má v 4ke za 2€, ale nech si sám pozrie čo mu bude vyhovovať

siskaa86
autor
7. apr 2024

@maranco aj videa pozera

rozculena
7. apr 2024

@siskaa86 ľutujem jeho budúcu partnerku....

siskaa86
autor
7. apr 2024

@rozculena veru aj ja..

rozculena
7. apr 2024

@siskaa86 ale to je tvoja vina cit.:"on je závislý na mne že mu všetko radíme.. s mojou mamou..14 r som s nim bola sama tak si na to zvykol"

uctik
Autor odpoveď zmazal
uctik
17. jan 2025

@siskaa86 radosť - dátova radosť