Aký je rozdiel medzi VitaVape a IzyVape?
Aký je rozdiel medzi vitavape a izyvape?
@pukina ale asi menšie ako iqos ci rovnaké ci horšie? 😂
nie proste inhalovat "vitaminy" z nejakej umelohmotnej tycinky? 🤮 usetri peniaze a kup si radsej velke balenie multivitaminu v lekarni, ked uz chces nieco suplementovat. tieto chujoviny nie su ani frajerina, ani zdrave, ani nic tomu sa bliziace.
@pukina ja som to chcela zameniť za iqos 😂 určite si nemyslím ze to je zdravé ze sú to vitamíny atď 😂 len teda som si myslela ze je to "zdravšie" ako iqos 😂
podľa mňa to isté ,izy sú aj beznikotinove ,ale určite aj tie škodia .aj keď mamičky ich veselo kupujú svojim neplnoletým deťom 😨
@babylove77 no to nepochopim také matky 🤦♀️ katastrofa toto by ma nikdy nenapadlo.. Ja to beriem ze to je ako ciga 😂 mne sa zdá ze aj vitavape ma beznikotinove.. Ja som chcela prejsť z iqos na toto.. A aj chuťovo sú také isté?.. Ešte prečo víta stojí 14 e a izy 8? 😂 Ci len platíme za značku? 😂 Oboje majú 600 potiahnuti
Neviem aky je rozdiel ale chuťovo je vitavape slaby ako ked vyprcháva uz
@sabca_m3 takže izy je silnejší.. A napríklad ako budem vedieť ze už končí?
Ku koncu ma uz slabsiu chut ale mas dole kontrolku ktora svieti a ked zacne blikať na červeno tak máš posledných par slukov. Neviem ci je izy silnejsi ale ja kupujem teda kupovala som klasika v stánkoch puff house ( neviem ci to dobre pisem) a to malo ozaj vyraznu chuť a polovicna cena ale pre začiatocnika to moze byť silne , cize pre začiatočníkov aj vitavape je dobre ale casom to nebude stačit
Este dodam ze väčšinou z kazdej znacky je aj beznikotinove . Tieto vape su fajn ak ti nechuti ciga ze pocas dna si sem tam das toto lebo ak fajcis priamo vape je dost drazdivy na kasel.. ja by som ostala pri iqos , aj z iqosu su tusim ochutene. Z iqosu sa mi nestalo zeby som mala nejaký problem, zatial co z vape ma stale drhlo a mala som dlho z toho problem s hlasivkami a hrdlom. Cena je rozdielna kvoli znacke a "obsahu" kedze niekde udavaju tusim u vitavape ze to ma nejake " vitamíny". Inak tych 600 potiahnuti taka bieda lebo sa nato namotas chuti to cloveku a strasne rychlo sa to minie🤦

ziadny, obidvoje sracky.