Aký je váš názor na muža, s ktorým som sa zoznámíla?
Zoznamila som sa s jednym 40r. Muzom ktory je zenaty teda myslim,ze je. Zoznamili sme sa na pokeci a padli sme si do noty. Aby som to cele vysvetlila. Ponukol mi pracu asistentky s tym,ze ak by som obcas urobila nadstand.sluzbu tak iste chapete. V tom case som nevedela,ze je zenaty. Potom ale mu zena na to prisla,ze si somnou vypisuje a zacala vraj robit cirkus. Chcem upozornit,ze som sa s nim doteraz nevidela. Doma sa to u neho utriaslo a po case sa znova ozval,ze sa zo zenou rozvadza lebo s nim nechce spat,firmu udajne svokor vyplatil mu ale,ze byva nadalej v byte aj zo zenou ktora si tam vraj vodi milenca. Vraj su v rozvodovom konani no nadalej tam byva. Vraj mu zobrali vodicak a ,ze nech pride m za nim a pojdeme niekde len my dvaja. Ze mu nemam radsej volat ani pisat. Neviem cele mi to pride divne a zacinam aj prestavat verit,ze je v rozvodovom konani lebo,ze teraz cakaju kdo koho vyplati. Zrejme ma asi odrbava,ze?
Na pokeci sa zamestnanci nehladaju....ale zrejme dobra stranka, na vyhladavanie aj specialnych asistentiek poskytujucich v ramci naplne nadstandard - sex. Mas v hlave peniaze a za ne si zrejme ochotna urobit vsetko.....kde je hrdost hmm?? Cely ten jeho pribeh smrdi, zrejme to je riadny kvietok.... pocuvaj svoj instinkt. Predpokladam, ze OR, nedoplatky, pocet zamestnancov atd. mas uz nastudovane....
@modra_kolobezka moze otehotniet xixii....pokracovanie v druhom diely...
Už len slová od potenciálneho zamestnávateľa, že "asistentka, ktorá občas urobí nadštandardnu službu" mali byt podozrivé, že tento chlapík vôbec nebude seriózny šéf a človek,ktory nehľadá asistentku, ale...Vôbec ta to nenapadlo? Klame ti od úplného začiatku, prestan s nim komunikovať, zablokuj na pokeci aj Skype a absolútne neuvažuj, že dakde za ním alebo s nim vycestujes
Jooj... neverim ze este niekto vie skocit na tieto stare pokecove finty....tipujem ze to bude neschopny nezamestnany domased ktoreho zivi manzelka a potrebuje si dohanat sebavedomie (alebo zeby frustraciu z karanteny, lebo nemoze ist na pivo?)...ved daj jeho nick (aj do IP), daj mi 24hodin a poslem ti co vsetko ponukne mne...
@torysheer len dúfam, že budeš charakter a tú prácu jej nevyfúkneš 😂
A propo... Kde je autorka? Že sa neozýva.. 🤔 Žeby už bola zaneprázdnená? Žeby už ,,pracovala,,? 😂
@srandujete tak pravda sa ťažko číta. Ona bola na neho namotana, však jej ponúkol prácu asistentky. A asi nečakala takéto odpovede, že je to celé podvod.
No celé zle . Nechcem ťa urazit, ale takto strácať čas ????
@markaterka ale znie to ako detektívny román plný zvratov - najskôr nebol ženatý, potom vysvitlo, že bol, potom mal manželku, ale sa rozvádzal, najskôr mal firmu, potom ju od neho odkúpil svokor, najskôr si písali, potom mu nemala písať, najskôr ju chcel zamestnať, nakoniec už len mali spolu niekde ísť... ☺️
@srandujete však to už len na začiatku, že "asistentka s nadštandardnymi službami" by skúsená žena okamžite ho poslala niekam, vypla pokec a blokla ho. Nie ešte uvažovala, že či ju náhodou neklame, veď kazde slovo je asi klamstvo, bohvie co ten typek bude zač. Dáky starý dedko, čo ešte si chce užiť, tak láka naivnucke dievčatka.
@bosorka2302 to 5 rokov ti trvalo, kym si zistila, s kym mas do cinenia?
no ja si seba vážim..nikdy by som som nemala záujem o prácu, kde musím ponúkať nadštandardné služby...aj keby bol slobodný..... takže trošku na zamyslenie
Jezis urcite ruky prec...v rozvodovom konani ale nevolaj nepis isto nie
Otvor oči, to je riadny debil toto. Doma mu všetko klape, len sa nudí a namotava ta. A stavím sa, že nielen teba. Ruky preč od podobných pokecovych debilov.
Mne si cela ty ako scifi. Keby toto pisala 12 rocna, sa to da pochopit. Ale dospela zena po 30, 40, 27 r +, som ostala bez slov
Akože, k*rva ani štetka nemusíš byť, ale hádam máš aspoň dve mozgové bunky a prídeš na to, že ťa iba naťahuje.
Takto:
- firmu nemá a pravdepodobne ani nemal
- nikdy ťa zamestnať nechcel
- rozvádzať sa nerozvadza.....a ak tak len preto že je blb
- tajnosti robí lebo ty si jednoducho len dievča ktoré potrebuje na jednorazovku.
- načo sa ty s takým vôbec bavíš????
povedala by som ze on nie je celkom v poriadku. a tebe sa cudujem,ze ides co len sekundu zivota investovat do toho chlapa. neplytvaj casom,co z toho mas,kebyze ho aj nachytas,vidis ze je to nejaky trulko,co sa hra na pana podnikatela. uz by som mu neodpisovala.zacni si pisat s inym alebo na pokec kasli uplne.
Poznala som cez pokec jedneho uboziaka, ktory mal podobne dristy (len na ine temy, lebo nebol zenaty) a jasne, ze klamal. Tudy cesta nevede, odporucam zrusit kontakt s nim
Tak zase- ja Pokec nezatracujem, spoznala som tam fajn ludi, s niektorymi ,,kecame" uz roky, a je to fajn sa niekedy vyrozpravat, nehovoriac o tom ze som tam nasla po rozvode partnera♥️- a to som vtedy hladala naozaj LEN pokec... Ale mozno to moje ,,stastie na ludi" je skor o tom, ze nie som naivna a viem rozoznat komu o co ide... Autorka temy je tam mozno nova, tuzila nieco tam najst a nepozna ,,uskalia a stare finty", no nesudte ju za naivitu, radsej pomozte otvorit oci 🙂

@selest a mozno aj nezamestnany robos, kedze mu zakladatelka temy nema volat ani pisat. Keby robil, tak mu moze pisat aspon pocas pracovnej doby.