icon

Aký je zdravotný stav Dominiky Vrbickej?

17. okt 2024

Ahojte, neviete, nepočuli ste ako je na tom tá Dominika Vrbicka z BA, čo vraj spadla v NMnV z mosta a malo ju prejsť auto? Aký je jej zdravotný stav, keďže na tom bola dosť zle. A celkovo je veľké ticho okolo toho.

nelca0510
•
17. okt 2024

Tak ale vedia prečo je o Tom ticho. A nie,neviem čo je s tým.

mamina7070
•
17. okt 2024

v nemocnici vy este mala stale byt

autor
•
29. okt 2024

@laskykvet59 fuuuha, no to je dosť zle. Ach, ako sa život otočí v sekunde, nech už to bolo akokoľvek...

nelca0510
•
29. okt 2024

@laskykvet59 sami lekári povedali,že žiadna prognoza na zlepšenie nie je. A teraz pýtajú od ľudí 48 000 eur (6 x 8000)

rawmamka
•
29. okt 2024

@nelca0510 Kto chce prispeje, kto nie, neprispeje. Nádej zomiera posledná a myslím, že každý z nás by v takej situácii veril tomu a spravil pre to všetko, aj keby sa to malo zlepšiť len o malý kúsok.

laskykvet59
•
29. okt 2024

@nelca0510 my nestranni to vidime, ale rodina si to takto asi nevie povedat. Tazko sa da zmierit s tym, ze z mladej baby uz “nic nebude”. Ze takto bude uz navzdy. Ja by som asi tiez nedokazala rezignovat a dufala, ze sa aspon kusok nieco polepsi, alebo sa stane zazrak a robila by som preto vsetko. Potrebuju cas na to, aby to prijali, ze niekedy to uz ani peniaze nenapravia.

karolinakr
•
30. okt 2024

strašné

rommie
•
31. okt 2024

Uf tak to mi je naozaj ľúto, stále som sledovala ako sa má. Ale jej otec má vilu v Hainburgu, niekoľko ďalších nehnuteľností v BA, rodina to nie je najchudobnejšia, keď niečo predajú a uskromnia sa, nebudú odkázaní na donio.

renatka84
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_38ae18
•
15. nov 2025
@renatka84
Odpoveď bola zmazaná

na Donio už zbierka bežala takto pred rokom a vyzbieralo sa cez 11tis € - absolvovala už tú liečbu? aspoň časť? zmenilo sa niečo za ten rok? https://donio.sk/vratme-dominiku-do-zivota
@renatka84

renatka84
•
15. nov 2025
@anonym_38ae18

na Donio už zbierka bežala takto pred rokom a vyzbieralo sa cez 11tis € - absolvovala už tú liečbu? aspoň časť? zmenilo sa niečo za ten rok? https://donio.sk/vratme-dominiku-do-zivota
@renatka84

@anonym_38ae18 skuste fb stranku Nekrmte nas odpadom tam sa vselico pise

anonym_38ae18
•
15. nov 2025
@renatka84

@anonym_38ae18 skuste fb stranku Nekrmte nas odpadom tam sa vselico pise

@renatka84 čítala som to. A vidím zdieľané vo viacerých skupinách. Preto sa pýtam, ako sa použili vyzbierané peniaze, keďže prosba o pomoc má rovnaký text ako pred rokom. Na doniu píše, že sa peniaze použijú na rehabilitáciu po operácii v januári. Viac nič. Je november a pýtajú sa ďalšie peniaze......