Aký mám typ postavy?
Ahojte zienky po 3 detoch moje plne Beckove prsia odisli niekam do stratena alebo sa prepadli do brucha neviem ale nezostalo po nich nic. Mam taku nemoznu postavu ze neviem co si obliekat. Vazim 59 kg pri vyske 170cm len to rozlozenie je take ze (82-80- 95) predtym som takyto problem nemala ale teraz tym ze mi "usli" prsia tak nemam ziadny tvar a neviem akym typom oblecenia ho docielit. Dakujem za rady pripadne nejake fotky by potesili 😉
skús podprsenku...push up
Podľa mňa váhu máš v pohode na tú výšku. Možno trošku zhodiť 2-3 kg a vytvaroval by sa viac pás. Ten robí svoje, ak nie je úzky.
@deti95060810 ja ani do push up nemam co dat....naozaj som rovna ako doska podprsenky som uplne prestala nosit lebo boli "prazdne"...takze som prestala nosit vystrihy ale tym ze mam take miery mam ppcit ze ked na seba pozerám spredu som rovna od vrchu po spodok ziaden tvar 😬 cize skot som cakala radu ci ackove sukne alebo uzky spodok a siroky vrch trebars alebo co..
@janulka1802 vsetko co som schudla boli prsia, prip este zadok.....s bruchom sa nic nedeje absolutne ☹️
supervizaz.sk ...typy postav, aj farebna typologia, co sa komu hodi... kde co tam najdes..
Neviem si tvoj tvar postavy uplne predstavit, ale moze pomoct cokolvek, co naznaci objem v oblasti prs.
Vodopadove vystrihy (nie prilis huste, stacia mierne).
Ak mas top ku krku s holymi ramenami, tak nie hladky, ale pri krku nazberkany, nariaseny, ci skladany.
Volany a volaniky (napr. zapinanie na bluzke lemovane hustejsimi volanikmi od krku po koniec hrudnika (nie cele az po pupok).
Masle okolo krku zaviazane mierne nabok smerom k plecu, resp mierny vystrih zakonceny maslou.
Alebo volnejsi vrch, ale zapraveny do obtiahnutejsich nohavic na bokoch.
Alebo zvyraznit pas, posunut pozornost na pekny pomer pas-boky.
Nosit zaujimave opasky. Staci farbou, nemusi byt extravagantna pracka. Napr. bledomodru bluzku, kremove nohavice, ale konakovo hnedy opasok, aby vynikol. Pritiahol pozornost. Rovnako dobre uputa biela bluzka, kremove nohavice a ako kontrast cerveny opasok (a este nejaka drobnost cervena. Napr. nausnice, alebo jemny nahrdelnik z cervenych koralok, …) aby nebol uplne sam.
Rovnako, ak mas pekny, stihly krk, posun pozornost tam. Uviaz si satku. Daj si rolak a vyraznejsi dlhy padavy nahrdelnik.
Mas pravdu v tom, ze hlbsie vystrihy nie su pre teba. Ale cokolvek dalsie mozes nosit.
Kludne sem hod foto bez tvare, nech si to vieme lepsie predstavit 🤔 Ale vahu mas vybornu, ja som mala idealnu vahu cca 62 kg pri 174 cm. Uz pod 60 som vyzerala ako kost a koza. Ale teraz mam teda viac 🙈🫢
@elenita hruska si, treba hore objemnejsie, na pase nenazberane, sukne do acka, nohavice mozu byt dolu rozsirene, pripadne jemne mrkvace, ale na bruchu nenazberane. A cim vyssie topanky, tym lepsie, stratia sa tie sirsie boky
Akurat dnes som bola kupit nejake podprsenky a tiez som zaplakala... Nikdy som nemala velke prsia, ale teraz su ozaj ze male... U mna je vzdy brucho... Najem sa a vyzeram ako v 8.mesiaci... mam aj diastazu, len som nemala cas doteraz ist na fyzio, aby som s nou nieco robila... Som ako pavuk - chuda a drb brucho🙈🙄
Boky nemáš široké, ale chcelo by to vytvarovať pás a asi trochu schudnúť v brušku. Chápem, že Ťa tie prsia mrzia, ale aj veľa slávnych a krásnych žien má malé prsia a vôbec im to nevadí. Možno by Ti pomohlo aj silové cvičene na hrudník a ramená.
Rád, čo nosiť, tu máš dosť, ja len doplním info o tej podprsenke. Je chyba, že ju nenosíš. Kúp si takú, čo je vystužená, nevadí, že do nej nemáš čo dať. Pomôže však spraviť dojem, že "tam niečo je" a aspoň sčasti Ti vytvaruje horné partie.
@guiseppinka presne viem o com hovoris....rano som este ok akonahle nieco zjem a niekam idem uz na mna zazeraju znami "ci zas cakame" len sa hanbia opytat🤭
@sovica podprseniek som skusala uz milon lenze vzdy sa mi to vytahuje hore lebo to nema na com drzat. A to som uz bola aj v tych "detskych" oddeleniach 🤦Takze max lambadovu si dam ale to mi dekolt nespravi. Ale uz som sa s tym nejak zmierila 😉
Nemas diastazu a z toho mas vacsie brusko?
@dadis diastazu som mala oooobrovsku ale chodila som cvicit...ale odkedy kurz skoncil tak som prestala takze ruku do ohna ze sa mi to vratilo by som nedala 😇
Joj tak nám daj futku bez tváre, lepšie sa bude komunikovať
tak vahu by som neriesila, postavis pri sebe dve zena, jedna cvici ma 60 kil druha necvici a pri 60 kilach vyzera ako buchta... kup si vypchavky, daj si spravit prsia, vsetko
sa da ked sa chce, mozno upravit styl , nenosit moc obtiahnute veci ako robi dost vela zien a potom si mysli, ze vyzera hrozne. uprav stravu , vela sa prechadzaj, sportuj aj vsaka tomu si upravis myslenie a budes mysliet pozitivnejsie🙂🫰
Vsak pushupky su aj na nulove prsia, co myslis, ze robia zeny s ackami 🙂 mne vyhovuju od tezenisu, ale to zas nemusia vsetkym. chod do specializovanho obchodu s podprsenkami, nech ti poradia, urcite je lahsie najst vhodnu podprsenku pre zenu so “ziadnymi” prsiami ako na fakt velke. Inak myslim, ze ti treba len trosku schudnut, trocha posilnit brucho, nech po najedeni nevyzeras ako tehotna, zvyraznit pas.
Postava typu obdĺžnik má ramená a boky v rovnakej línii, malé prsia, nevýrazný pás a dlhé nohy. Nie všetky obdĺžniky sú vysoké, ale väčšina z nich sa môže pochváliť min. výškou 170 čím. Aj nízke ženy môžu mať tento typ postavy.
Ako sa obliecť?
Pokiaľ chcete zvýrazniť pás, vyberte si šaty, ktoré ho zdôraznia. Ideálne sú v tvare písmena „A” alebo košeľové šaty. Vďaka nafúknutým rukávom, opaskom v páse a rozšírenou dolnou časťou, bude postava pôsobiť veľmi žensky. Vhodné sú volány, čipky, asymetrické prvky.
Vhodné sú plisované i vzorované sukne. Skvelou voľbou budú sukne v tvare písmena „A”, vďaka ktorým bude pás pôsobiť užšie. Podobne ako puzdrové sukne, ktoré pre kontrast možno kombinovať s oversize košeľou či voľným tričkom.
Dobrým riešením budú nohavice a kraťasy s vysokým pásom. Na tvarovanie postavy sú vhodné nohavice bootcut – rozšírený model s vysokým pásom.
Aký strihom sa vyhnúť?
Ženy s postavou typu obdĺžnik majú šťastie, pretože si môžu obliecť väčšinu oblečenia bez obáv, že by im opticky deformovalo postavu. Ale aj pre ne existujú modely, ktorým by sa mali vyhnúť. Napr. nohavice s nízkym pásom. Nevhodné je aj oblečenie, ktoré deformuje postavu. Prijateľné je len, ak pomocou iného oblečenia vyrovnáte proporcie postavy. Napr. mom jeans s oversize košeľou.
@ropucha6 ja nemám žiadne prsia a odmietam nosiť dva kusy vaty na hrudníku

Začni riešiť silove cviky, uprav stravu, postava sa upravit