Aký máte názor na deti mojej švagriny?
... dobrý den neviem ako to tu to napísat ale dufám že ma nebudete za to karhat :D ... no jedna sa o moje dieta 2ročne a bývame u svokroucou a tiež aj manželou brat zo ženou ktore majú dievčatka vo veku 7r a 3r ... no to 3ročne dievčatko stale je nervozna no je trochu chora je vraj nepočujuca ale oni si mislia že počuje lebo ked niečo počuje tak hned sa otoču aj to zopakuje nevie este ani rozprávat bola aj oprerovana lebo dačo mala pod jazyk zarastnuté ale ajtak nehovorý iba kričý ... no jedná sa oto je velmy hyperáktivna ked jej to nedate tak je to katastrofa .. už bolo to xxxxxxxkráát že mojho syna udrela napr... včera chcela aby jej daly psika a nedali jej ho zrazu isla k moju synovy a taku mu tresla 2 facky ptm moj synček sa tak zlakol jooj ,, bol moj syn k bránke a isla ho zapučit? ptm... stál moj syn a išla k nemu a zo sietkou tou čo sa lepý na kvader bol tenký a išla ho udusit ?? ja už fakt nevládzem nenavidim to decko .. hadat sa nechcem zo švagrinou vichadzame celkom dobre spolu ale už toto je prehnane ma hraču novu a mu ho zoberie z ruk aleboo ma kex a mu zoberie z ruky no katastrofa .. a to 7r och bože este len ranoje pol 8 a už mi tu sedi?? a bude tu sediet pokial mu všetko nezje ? ta to kde sme pre boha ,,, sorry za moj popis ale nechce sa mý davat dlžne :D nemám na to nervy :D
@simonka9090 my ti tu nepomôžeme, aj keby sme ťa poľutovali, to ti tiež nepomôže. Pomôže ti len odsťahovať sa od svokrovcov do svojho a máte pokoj ...
@0silvia0 to viem že my nikto stym nepomože ale chem len vediet ako by žienky reagovaly nato .. no odstahovat sa to asi tažko leby mame tu postavený dom 🙂
@simonka9090 veď píšeš, že bývate u svokrovcov, tak prečo nebývate vo svojom dome?
my bývame vo svojom dome , akože sme na jednom dvore ,, no preca nebudem celý den v dome asi
@simonka9090 a ako som to mohla vedieť? Tak píš jasne a zrozumiteľne. Keď ti vadia tie dievčatá a lezú ti do domu, tak sa zamykaj a na dvore tráv minimum času, keď sa dievčatá nevedia správať
@simonka9090 Tak si okolo svojho domu daj plot, zamkni branu a mas svaty pokoj.
prepac ale budem hnusna na teba (otvorene) ale napisat ze nenavidis to decko.... a najma dieta ktore ma 3r a ne zdravotne postihnute! klobuk dolu! lutujem ta! vaz si toho ze tvoje dieta je zdrave!!! nastuduj si diagnozu daneho dietata pochop ho a potom tu vypisuj ze to mas tazke a tvojmu dietatu ublizuje. uvedomis si, ze vela ktore pises to dieta nerobi naschval ale su to znaky nedoslychaveho dietata ako krik, nerozpravanie, plac, prehnana reakcia nakolko sa nevie spravne vyjadrit a podobne. stanov si so zvysnou rodinou jasne pravidla a hranice ktore musia dodrziavat a co si neprajes. v bytovke by vam tiez susedia tiez nechodili do bytu na terasu na balkon do obyvacky ci kuchyni popr. sa dohodnite ze ak k vami chcu prist deti jedine s dospelymi alebo nieco podobne na dvore si vyhradte cast pozemku kde budete mat bezpecno pre vlastne dieta a na zvysku sa ostatne deti mozu hrat ako chcu hoci aj malilicky priestor pri dverach a ak budete chciet ist na zvysok pozemku pojde drobec len s tebou a pod tvojim dohladom.. proste pravidla a musia ich dodrziavat vsetci na okoli ale hlavne chap aj ty ich to dieta za to nemoze ani jedno ani druhe aj tvoje take bude ked bude starsie ze bude brat hracky a bit mladsie deti a tiez sa ti nebude pacit ked by o tebe takto pisali dany rodicia na nete ze to tvoje zbilo to ich lebo ste sa tretli niekde na ihrisku ci v parku alebo v herni a mas nevychovane dieta..... su to deti a len sa ucia spravaniu UCIA
Presne tak dala by som aj ja plot... A riešila to so švagrinou, to je jedno či dobre vychadzate.. Ide o tvoje dieťa!!! A manžel to čo nerieši...
Pozri mame v rodine taky istý problém..
Dali si plot.
pises ze mate vlastny dom a ak som tu hatlaninu pochopila spolocny dvor so svokrou u kt byva svagrina s detmi ... nauc sa zamykat dvere a o 8 rano ti tam nik nepojde ... na dvor chod s dietatom a ak tam pride to postihnute tak si nan daj pozor alebo chod na prechadzk ..alebo sa so svagrinou dohodni ze budete bud deti striedavo strazit alebo budete vonku raz jedny a ra druhy ... inak to nejde .. musite sa naucit zharmonizvat a spolocne it lebo zrejme ani jedna strana sa nevystahuje a respektovanie sa k spolocnemu dvoru hold patri
@veronika4495 ja sa nejdem vyjadriť k tomu " problému ",to si teda vyrieši jedine sama doma so svojími, ale videla som už asi teraz všetko 😂kex, kricy atď....Ospravedlnujem sa,ale takto písať, tak to píšem len doma do dennicka, nie na soc.siet 🙈
@jankabenji neverim, ze do dennicka takto pises, to sa neda, ani na toaletak🙊
Ja vás baby obdivujem, že ste z toho niečo pochopili, toto okolo slovenčiny ani neprešlo.
Treba si dat plot okolo domu a vybavene.nieje to hlupe je to uplne normalne ze si branis majetok a zdravie.treba si presadit svoje,nebud ticho,netrp!
toto nie je naozaj, vsak nie? Ty si chodila do skoly? A prisla si dalek ako do 1. triedy? Toto som naozaj este nevidela. Nikdy a nikde... 🤷♀️ Fakt by som neverila, ze sa da nieco takto napisat.
Ja teda nezvyknem reagovať na gramatiku, ale toto je už aj na mňa priveľa. Mne sa ani nepáči, keď tu baby kritizujú niekoho chyby v texte, ale toto?
3 krát som prečítala aby som pochopila o čo ti ide...
Ak je dieťa hluché tak kričí. nosí aj strojček na uši? Veľa detí s poruchou sluchu sú autisti. Máme také doma. to že ubližuje ostatným deťom to môže byť symptó. autizmu. Niektoré deti neubližujú iným - ale sebe.
Ja ťa chápem že ťa to bolí že neter takto tlčie tvoje dieťa. Však komu by sa to páčilo. Musíš dávať pozor, lebo sa to zlepšiť vôbec nemusí. Práve naopak. Ešte chvíľu počkaj a deti začnú chodiť do MŠ.... Chce to len čas....
Skus si to po sebe precitat. Priserna hatlanina. Gramatika aj zrozunitelnost 0 bodov.
Mne sa oči krížia 👀 ty máš problém nie len "s deťmy a svokroucou a manželou brat" (ani vyskloňovať to nedokážem 🤦😂😂) ale aj s gramatikou. Neospravedlňuje ťa ani maďarská národnosť. A čo je kex?
@tosomja kex je keks. Nevies nahodou co je " zo sietkou tou čo sa lepý na kvader bol tenký " ?? 😀
Ze som prisla do tejto diskusie pred spanim 🙈 Som taka vesela, ze sa do jednej urcite neukludnim aby som mohla zaspat 😅

@simonka9090 Len dufam že mna niekto pochopy 🙂