Aký máte názor na deti v reklame?

24. okt 2020

Aký máte názor na to keď niekto dá malinké dieťa do reklamy , alebo nafotiť pre nejakú značku oblečenia ? A zobrali by ste si peniaze vy alebo by ste ich dali na vkladnú knižku dieťaťu?

zuzanka.zuzu
24. okt 2020

úplne v pohode, dala by som aj ja svoje (odveci mi prídu tie "profi" súťaže miss)
nechala by som si ich ja, však raz budeme platiť univerzitu 🙂

0silvia0
24. okt 2020

@zuzanka.zuzu minule som citala tu na mk temu o plateni vysokych skol, vsetky zeny si platili vysku same, peniaze rodicov nepotrebovali😁🤔

zuzanka.zuzu
24. okt 2020

@0silvia0 o to lepšie 👍 ale zase MK nie je reprezentatívna vzorka, takže to nie je smerodajné ani v našom prípade 😉

0silvia0
24. okt 2020

@zuzanka.zuzu no to je pravda, sama som bola prekvapena, kolko je tu sebestacnych zien...

eriksonka1234
24. okt 2020

Mne dcéru vybrali pre jednu nemenovanu značku na fotenie oblečenia. Deň predtým, ako sme mali ísť dostala zápal pľúc, brala som to aj ako znamenie. Ešte ma čas, nech si sama vyberie, či to naozaj bude chcieť robiť. Co sa týka honoráru, od malička chodí spievať na MsÚ na uvítanie do života, peniažky jej samozrejme dávam do spornicky. Sú predsa jej.

s_a
24. okt 2020

V pohode by som dala, ak by to bol normálny produkt a peniaze stale snažíme sa šetriť , takže kym by sme neboli v nejakej núdzovej situacii, tak by som sa ich nedotkla

janulik2008
24. okt 2020

Ja nemám nič proti pokiaľ tam nie sú deti ako na tých súťažiach Miss 🙂 a peniaze by som dala dieťaťu

miadi
24. okt 2020

V reklame take co uz chodia ok ale ked vidim novorodenca vo filmoch tak si pomyslim ze sa Ta mama neboji vystavit ho hnet tolkym cudzim ludom a ich bacilom. A popri tom ze nunu malinke 😍 hlavne to dieta musi byt spravna povaha ze ho to aj bavy Nevadi mu extra pozornost byt stredobod pozornosti spolupracovat . Aby sa necitilo neprijemne Lebo nasilu sa to neda. Nie je to len sranda je to praca $ by mala matka odložit pre dieta ked bude velke inak je to zneuživanie detskej prace.