Aký máte názor na Filipa Sulíka?
Aký máte názor na Fikiho Sulíka?
Úprimne by ma zaujímalo, aký máte na neho názor? Nedávno som si pustila niekoľko jeho videí a nemohla som niektoré dopočúvať do konca, lebo ma vytočili 😄.
V podstate mi príde ako veľmi inteligentný (možno až príliš) chlapec, ktorý to trochu zneužíva na manipuláciu svojho publika. Zároveň vidieť, že je slobodný a nezažil život s rodinou a vlastnými deťmi. Pretože keď rozprával, ako dievčatá chcú bad boys a nikdy si nevyberú dobrého chlapca, aj keď to tvrdia, ma skoro ako matku a manželku urvalo.
Bad boys éru má za sebou asi každá žena, kedy ešte nevedela o čom je život a riadila sa hormónmi. Ale keby mám doma na krku dve malé deti a do toho Andrewa Tatea, ktorého on prirovnal k tomu správnejšiemu modelu, akí by mali dnes muži byť, tak to si radšej hodím slučku...
Avšak zarážajú ma vyslovene len pozitívne reakcie na jeho tvorbu bez akéhokoľvek náznaku kritiky čo i len jednej myšlienky (myslím priamo na youtube pod jeho videami). Pretože áno, ako som povedala, on v zásade nehovorí všetko zle, ale zmanipuluje to do fakt niekedy bizardných úvah a nikto mu tam nenapíše nič negatívne (ani žiadne ženy, čo ma zaráža asi najviac).
Preto ma zaujíma, ako ho vnímate vy?
@viktoriakrajnakova oki 🙂 ja som počúvala názory od x ľudí a?
@viktoriakrajnakova keby ho stretneš osobne, dosť zmeníš názor. 🙂
@anonym_84d426 osobne je mozno iny a toto co robi je len “divadlo” pre pozornost… ale i tak. Nie je to v poriadku. Ak ho pocuvaju aj mladi chalani napr a budu si z toho brat priklad, tak je to smutne. A tym padom je v podstate jedno, ako sa sprava v sukromi. Pointa je, ze mu nevadi davat do sveta, co dava do sveta…
viem, kto to je a vobec ho nesledujem. Nevenujem tomu pozornost, lebo cim viac pozornosti davate debilovi, tym viac jeho obsah prenika socialnymi sietami a vymyva mozgy ludom. Najlepsie ak scrolnete jeho video cim rychlejsie prec, aby algorytmus vykazoval najnizsiu sledovanost. Tym bude mat mensi dosah a menej bude vymyvat mozgy. A najlepsie, ak to vysvetlite svojim detom a znamym, a ked sa tak budu vsetci spravat (utopia samozrejme) debili vymiznu...
viem, kto to je a vobec ho nesledujem. Nevenujem tomu pozornost, lebo cim viac pozornosti davate debilovi, tym viac jeho obsah prenika socialnymi sietami a vymyva mozgy ludom. Najlepsie ak scrolnete jeho video cim rychlejsie prec, aby algorytmus vykazoval najnizsiu sledovanost. Tym bude mat mensi dosah a menej bude vymyvat mozgy. A najlepsie, ak to vysvetlite svojim detom a znamym, a ked sa tak budu vsetci spravat (utopia samozrejme) debili vymiznu...
@angelix Presne
@viktoriakrajnakova Neficim vobec na youtube ako ty, takze pravdepodobne mas pravdu. Moj suhlas bol k tomu, ze to treba ignorovat. Rovnako ako Romanu Tabak, ignor je pre nu to najhorsie
Rada ho počúvam je vtipný. S väčšinou jeho názormi sa stotožňujem.
Rada ho počúvam je vtipný. S väčšinou jeho názormi sa stotožňujem.
@klara546 aj s tým, čo som popísala hore v poste?
On iba zneužíva úplne rovnaku skupinu ľudí ako politici koalície. V dobe sociálnych sietí, keď si každý môže šíriť hoaxy a nenávisť sa takýmto ľuďom výborne darí, lebo produkujú obsah, ktori je obľúbení medzi menej intlegentnymi spoluobčanmi, ktori totálne nevedia pracovať s internetom a nechajú sa ľahko ovplyvniť. Potom sociálne siete a ich algoritmy takýto obsah neustále týmto ľuďom posúvajú a takto sa stávajú populárnymi. Bez hlúpeho Facebooku, YouTube, ktoré nikto nemoderuje by ani súčasná vládna mafia nemala toľko hlasov, koľko dostala. Jednoducho žijeme v dobe, kedy hlúpa časť obyvateľstva je ľahko ovplyvnená kadejakou hlúposťou na sociálnych sieťach. Slovensko má tú nevýhodu oproti iným krajinám na západe EU, ze tých hlupákov co tomu veria je tu kľudne viac ako polovica obyvateľstva. A takto tu potom vyzerajú rôzne celebrity a napokon aj voľby. Hlupáci nám tu jendoducho rozhodujú o budúcnosti krajiny a istá skupina to ľahko zneužíva. Proste mat takych volicov/fanúšikov je radosť, lebo ti hlupáci sú už ako kult, ktori nevidí nič zlé a vo všetkom svojho boha ospevuju. A keď iim niekto povie pravdu položenú argumentami tak ju aj tak nebudú počúvať a ešte mu vynadaju do progresivcov a podobne. Proste hlupáci co prepadli svojej sekte.
@anonym_autor tak ako on posobi niekto kto vyrazne stradal - najma lasku od rodicov. Toto z mojho pohladu z neho krici. Je mi ho luto a zaroven sa cudujem tomu kolko pozornosti mu niekto dokaze venovat a dokonca ho uznavat.