icon

Aký máte názor na ženy s plastickými úpravami?

24. nov 2021

Ahojte.
Zaujíma ma, aký máte názor na ženy (najmä mladé, 20-35 rokov) s plastickými úpravami? Umelé prsia, napichané pery, iné úpravy tváre...
Myslím tým primerané úpravy (nie implantáty také, že z Áčok sú F, ale dajme tomu C-D. Pery sa tiež dajú urobiť decentne, nie kačacie.)
Príp. Ak máte takéto niečo za sebou, ako na to reagovalo Vaše okolie?

Strana
z2
ovechkin
24. nov 2021

Nemam nic proti upravenym zenam ci uz prirodzene alebo umelo, kazdeho vec. Jedine co sa mi nepaci je, ze vacsina zien to potrebuje tajit. Nehovorim, ze to musi vesat na nos kazdemu, ale uplne ma dojima ako si to snazia kvazi ospravedlnit. Ved na tom nie je nic zle, ale prepana, nech nezavadzaju recami typu (aj to uz ked im niekto vyslovene povie, ze ale ved to je vidiet), ze ved to jej robili pred xy dobou, tu vypln tam uz nema, vobec to nie je vidno uz, musi ist na doplnenie a bla bla bla... No na 90% zien to je poriadne vidiet. Proste napr. ta pera alebo tvar je cela uz taka akoby deformovana ... jednoducho telo si to pamata a je to vidno. Poznam asi len dve zeny, ktore to maju naozaj spravene tak, ze keby nepovedia, tak naozaj ani neviem. Asi velmi zalezi od cloveka, kto to vykona a od vkusu dotycnej. Tie co to maju pekne, vacsinou ani nemaju problem to priznat, tie ,,dogabane,, budu zahovarat, pride mi to smiesne. Pripomina mi to ako ked bola jedna znama na miss a vravela, ze absolutne ich tam nechavaju hladovat na tych sustredeniach pred sutazou, len cvicia porcie minimalne typu na veceru jablko atd. Ze musela potajme kradnut ovocie z kuchyne ako bola hladna...a bum do magazinu ich nafotia s lizatkami, cokoladkami a cukrikmi v rukach a vsetky tam splietali, ze oblubene jedlo pizza, cokolada atd. Pritom tie baby pol roka poriadne nejdeli normalne jedlo a nieto este sladkosti. Toto je to co sa mi na tejto dobe nepaci, potom z toho maju mladi psychicke problemy, lebo oni tomu este veria... Ved nech si kazdy robi co chce, upravume sa ako sa mu paci, ale tak nech sa potom nesnazia okoliu nahovarat, ze sa take narodili

jana_eyre_2
24. nov 2021

Nemám na nich plošný názor, tak ako nemám plošný názor na ženy čo majú mastné vlasy a nosia tepláky.. to ako človek vyzerá považujem za výsostne právo jedinca a mám alebo nemám ho rada podľa toho aký je..

kikus7
24. nov 2021

@aylinn Veď som tu nikoho nezosmiešnila, nikoho nezranila. Slušne tu píšem a odpovedám na otázku zakladateľky diskusie, vyjadrujem svoj názor. Len že tomu nerozumiem, keďže s veľkými to tiež nie je med lízať. Tie bolesti, ktoré môžete mať. Kedysi som si svoje chcela dať zmenšiť, ale neznášam operácie, zbytočne by som nešla do anestézie a rezania.. A mám ich rada, aj nedokonalé.. 😊

aylinn
24. nov 2021

@ovechkin toto ale môže byť spôsobené aj tým že keď žena ide veľa krát za život a potom aj 2-3 roky nejde , to sa nevstrebe všetko.
Ja som napríklad vážne na perách nebola cca rok a pol a vidno to namne lebo som chodievala dva krát za rok od veeelmi mladého veku. Niektoré ženy tam majú aj hrudky takze aj to tomu pridáva. Ale jasne napríklad taká kucherenko povie že si natiera cibuľu 😃 to je už o inom🤣🤣

ovechkin
24. nov 2021

@aylinn ved ano, ale zrejme nemas problem povedat, ze ano mam robene pery...niektore sa budu tvarit, ze nieee nikdy a ked ich uz fakt konfrontujes, ze nevch netrepu, ze to vidis, tak presne odpoved, ale ved som bola pred rokom. Ved to je jedno uplne, tela su individualne, niekomu to musia doplnat kazde tri mesiace co sa im to vstrebe a niekto to ma ako kacica aj tri roky, ale tak proste ked to raz mas robene tak to mas robene a nie ze nie :D to jak keby som sa ja tvarila, ze nemam farbene vlasy, lebo som nebola rok na farbe. No mam ich farbene a telo si to pamata a je to vidno 🙂

esmee01
24. nov 2021

@zuzanka.zuzu čo tu tliachaš za hlúposti, žiadny vedecký konsenzus o limite troch anestézií za život neexistuje. si úplne mimo

tetasa
24. nov 2021

Ja mam prsia,okolie nereagovalo nijak,lebo jedine co som vymenila bolo extra push up podprsenky,za klasicke latkove alebo sportove.Vzdy bol moj sen kupit si nieco s vystrihom alebo,saty holy chrbat alebo jednoduche plavky.Lahko sa pise zenam ktore nejake prsia maju,ja som vyzerala ako 8 rocne dievca viac ako 30 rokov...V prirodzenosti je krasa,ale takisto sa hovori ze prsia su symbol zenskosti😉Kazdy nech si robi so svojim telom co uzna za vhodne,to co je pre niekoho skarede pre ineho je krasne a naopak.Skor respektovat kazdeho jedinca takeho akym je (alebo chce byt),

elizabet173
24. nov 2021

@zuzanka.zuzu to si kde prišla na túto perlu? Niektorí ľudia by podľa teba mali byť už aspoň dva, tri krát mŕtvi, vrátane našej takmer 94 ročnej babky 😎

hivanik
24. nov 2021

Keď to pôsobí prirodzene napr.pichnute pery tak ok , ale keď niekomu vidieť ako to trochu ušlo aj nad perou ( a to je vidieť dosť často)tak to už naozaj pekne nieje....Ďalšia vec su nevkusne vytiahnute očné viečka napr moderátorka klainova no des . Inak sa mi páči jemne tetovanie alebo aj pichnúť pery ale jemne decentne.

zuzanka.zuzu
24. nov 2021

@esmee01
@elizabet173 vy dve viete čítať s porozumením? to bol úplne nadnesený príklad... 🙄 ako som napísala, jeden ich zvládne aj 30 a iný sa nepreberie už po prvej ☹

elizabet173
24. nov 2021

@zuzanka.zuzu fakt? Nevyzeral 😅

zuzanka.zuzu
24. nov 2021

@elizabet173 tých 30 si si nevšimla? 🙄

savanna
24. nov 2021

@aylinn ale praveze ta Kucherenko davala aj nejake videa z kliniky estetickej mediciny a hovorila tam o tom, ze sa nechava skraslovat 🙂 a ze teraz uz si dava do pier toho pichat menej, aby bola prirodzenejsia 😁.

aylinn
24. nov 2021

@savanna hej no teraz už vyzerá oveľa lepšie 😃 TO už bolo podľa mňa moc. Presne tak moc ako to opisujú v komentoch pod fotkami kde som. 😃
ale zas chápem ju, je to fakt ako droga 😊 som rada že nemám peniaze 🤣🤣 lebo by som pravdepodobne tiež spravila príšerku zo seba

janetinka27
25. nov 2021

nemam ziadny nazor, nevsimam si to

adela94
Odpoveď bola odstránená
lucinkaboz
15. jan 2024

@kittykat22 kyselina ako vypln , telu prirodzena sa vstrebe , teda sa vypari do roka
Pre info, uprava prs pred 10 rokmi stalla 2 500. Teraz cca 3600, nesla hore o 100 percent, niekomu vydrzia prsia aj 15 rokov i viac

atinkaa
15. jan 2024

@autorka, neviem ani ci mam nazor a potrebujem. Uz to tu bolo spomenute, vidim velmi vela rovnako vyzerajucich mladych aj starsich zien,.....asi nikde na svete ten trend byt jedna jak druha taky silny, ako tu u nas, k tomu vsetky kors, hilfiger - uniforma rovnako ako tie pery, vlasy, nechty, obocie, nos, hrudniky....ako nechapem, ale nemam potrebu vsetkemu rozumiet.

Teda to beriem tak ako to je, mame radi - vacsina to, co ma kazdy a ak je vseobecny trend, ze toto je in, tak to vacsina asi chce. Neviem.

evaachesa
16. jan 2024

Je toho tak veľa, že ma to už neprekvapuje. 😌

subartic
16. jan 2024

Telo si veci pamätá a zväčša sa to odrazí negatívnym smerom . Ak zoberiem také herečky aké boli pred plastikou a výplňami a po nej , tak niekedy je to fakt hrozné. A nemajú žiadnych B čkvoých plastických chirurgov, často špička a aj materiál ktorý do seba pchajú nie je nekvalitný .

duppka13
16. jan 2024

Moderna doba prinasa vymozenosti v kazdej oblasti, zdravotnictvo a plasticka chirurgia nie su vynimkou. Som zastancom toho, ze kazdy je opravneny so svojim telom urobit co uzna za vhodne. Jedna kamaratka si dala spravit prsia lebo bola fakt ako doska a nikdy odvtedy som ju nevidela s vystrihom, bolo to cisto pre jej osobnu potrebu. Dalsia si dala spravit odstavajuce usi, dalsia prepadnute lica po velkom schudnuti. Uz to nie je nieco nedosiahnutelne ale bezna sucast zivota.

Strana
z2