icon

Aký matrac je najlepší?

mirip
2. jan 2012

Ahojte, chcem sa spýtať aký typ matraca na postel je najlepší,najkvalitnejší? Existuje vela typov matracov latexové, sendvičové, penové, pružinové, lazyfoam, taštičkové /ktoré majú samostatne v tašitčkách obalené prižiny/. Počula som velmi veľa názorov každí radí iný typ a nevieme sa rozhodnúť,z vlastnej skúsenosti viem že pružinový alebos pružinami nie, kokosový nie a obyčajný penový tiež nie, ostáva mi už teda len zopár typov matracov a tie nepoznám, preto sa pýtam ak máte skúsenosť tak aký? Nerada by som kúpila zase matrac takýčo ostane po krátkom čase deformovane prevalený a životnosť krátka 😔

Strana
z3
1bambinko1
28. mar 2018

@ivanamyl mala som na mysli značku materaso. Proti taštičkovým matracom nemám nič, keďže aj my sme si taký prednedávnom kúpili. Ale zvolili sme inú značku, ktorú som tu už spomínala a tak ju nebudem znovu. Je to slovenský výrobca a myslím, že má o dosť kvalitnejšie matrace a aj cenovo prijateľnejšie!

ivanamyl
28. mar 2018

@1bambinko1 prave som si ich pozrela. vyzeraju celkom fajn 😉

1bambinko1
16. apr 2018

@ivanamyl neklamala by som ťa a neporadila ti značku Segum, keby som ju nemala odskúšanú. Snáď sa teda dobre rozhodneš pre nový matrac 😉 Si si pozerala ich stránku?

ivanamyl
16. apr 2018

@1bambinko1 ano, pozerala som. Budeme kupovat asi tento rok. Tak budem na nich mysliet 😉

matkoamonci
Autor odpoveď zmazal
1bambinko1
25. apr 2018

@ivanamyl okey, dobre spravíš, keď budeš na nich myslieť. A prajem ti, aby si ten správny vybrala 😉 🙂

moniika82
Odpoveď bola odstránená
ivanamyl
28. apr 2018

@1bambinko1 dik 😉

monika_mamca
30. apr 2018

jednoznačne stránka https://www.ja-a-matrac.sk/, my máme od nich už druhý matrac a keďže máme spondyloartritídu, reaumatické zápalay chrbtice sa nám tieto problemy veľmi stabilizovali. Báli sme sa veľmi kvality, ale sme veľmi spokojní a zo srdca odporúčáme všetkým 🙂

sima_simona2
Autor odpoveď zmazal
sylvia_l32
Odpoveď bola odstránená
secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ako sa na nom spí? Treba ho ešte potiahnut nejakou nepremokavou plachtov, v prípade že ho dieta počura?

dusanazlatko
Odpoveď bola odstránená
miso21
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3