Aký predmet by vás charakterizoval ako tímového hráča?
Ahojte iba ma zaujíma váš názor, dostali sme v škole úlohu doniesť predmet čo nás charakterizuje a zároveň charakterizuje že sme tímový hráč, čo by ste doniesli?
Ja volejbalovú loptu.
@barbie1981 mačku 😆
Puzzle dielik
akvarko
@viestta ja mám svoj predmet pobaleny a viem čo ma dlhé roky charakterizuje, zaujala ma táto úloha tak si robím prieskum, otázka znela čo by ste doniesli vy , nie čo by ste doniesli vy na mojom mieste🤦
@barbie1981 mas doniest dva predmety ci ako? Snad vies co ta charakterizuje. Ja timovy hrac nie som, snad by nebolo pokarhanie ak nič tímové neprinesiem.
@barbie1981 ahááá...tak ja prvý bod mačka, možno päť maciek možno desať 😁 druhý bod...nič. Nemám zmysel pre tímové záležitosti.
to fakt sa už na toho koňa dá kadečo 😂
Podľa mňa slovo ZAROVEN znamená,že vec má byt jedna.Ale tak čítanie s porozumením je už pomaly výsada.
Pre mňa by to bola nejaká strategická spoločenská hra.
@doriiis 👍
@barbie1981 a ty aky predmet donesies?
@doriiis strategicka spolocenska hra? pri tom ma napadne ako charakteristika vypocitavy manipulator
@kika845 ....nech sa páči význam slova stratégia.
stratégia – náuka o príprave a vedení veľkej vojnovej operácie; veda o vedení boja; umenie viesť kolektív s cieľom dosiahnuť veľké spoločné ciele; dlhodobý zámer činnosti na dosiahnutie určitého cieľa
Chápem tvoj zámer rypnut si,ale si sa len zhovadila.Strategia nemá nič spoločné s manipuláciou.
@aandrea9 ....tak keď to berieš takto,tak asi celá úloha nie je pre introvertov.Ci introverti nemajú žiadnu vec,ktorá ich charakterizuje a charakterizuje to,akým spôsobom oni prispievajú ku chodu spoločnosti?
Tímový hráč nemusí byť stále len extrovertny človek,ktorého je všade pocut a vidieť.Timovy hráč je aj ten,kto pre ten tím robí tzv.neviditelnu robotu,ktorú však treba spraviť,aby tím napredoval
gauc
Čokoládu.
@kika845 pre mňa to bola ľahká úloha, lebo súťažne hrávam kolektívny šport, tak loptu ale ostatní spolužiaci boli totálne neisti čo doniesť.
Varechu.
@doriiis ziadna z veci co sem pisali nie je zla, ani ta tvoja samozrejme, iba som vyjadrila svoj nazor co ma pri tej charakteristike napadlo, nic viac, a "dlhodobý zámer činnosti na dosiahnutie určitého cieľa" sa da preniest aj v zmysle ze to je vlastne vypocitavost, a spolocenska HRA = manipulacia
Obloha. Ale fakt neviem, ako to mam zabalit.
@moonlight1210 dezert modré z neba 🤣
Pexeso
Ja by som doniesla na mobile hru Solitaire lebo nie som timovy hrac 🙂
@zuzitko74 projekciu si uvedomujem v kazdodennom zivote aj u seba, a na myslienky sa snazim davat velky pozor, tu je tema o tom ako charakterizuje predmet timoveho hraca, a ta projekcia je teda podla mna mienena z toho konkretneho predmetu co si ludia vyberu, ja som si tento predmet nevybrala, iba som vyjadrila svoj nazor aj v suvislosti s tak trochu povyseneckou odpovedou o "vysade" a tak,
ale ved dobre respektujem tvoj nazor 🙂

Ako my mame vediet co ta charakterizuje, ked to nevies ani ty?