icon

Aký predmet by vás charakterizoval ako tímového hráča?

barbie1981
12. feb 2025

Ahojte iba ma zaujíma váš názor, dostali sme v škole úlohu doniesť predmet čo nás charakterizuje a zároveň charakterizuje že sme tímový hráč, čo by ste doniesli?

Strana
z2
viestta
12. feb 2025

Ako my mame vediet co ta charakterizuje, ked to nevies ani ty?

zana134
12. feb 2025

Ja volejbalovú loptu.

tulipanik12
12. feb 2025

@barbie1981 mačku 😆

personality
12. feb 2025

Puzzle dielik

martinmmartin
12. feb 2025

akvarko

barbie1981
autor
12. feb 2025

@viestta ja mám svoj predmet pobaleny a viem čo ma dlhé roky charakterizuje, zaujala ma táto úloha tak si robím prieskum, otázka znela čo by ste doniesli vy , nie čo by ste doniesli vy na mojom mieste🤦

aandrea9
12. feb 2025

@barbie1981 mas doniest dva predmety ci ako? Snad vies co ta charakterizuje. Ja timovy hrac nie som, snad by nebolo pokarhanie ak nič tímové neprinesiem.

aandrea9
12. feb 2025

@barbie1981 ahááá...tak ja prvý bod mačka, možno päť maciek možno desať 😁 druhý bod...nič. Nemám zmysel pre tímové záležitosti.

lucia13022023
Autor odpoveď zmazal
nika185
12. feb 2025

to fakt sa už na toho koňa dá kadečo 😂

doriiis
12. feb 2025

Podľa mňa slovo ZAROVEN znamená,že vec má byt jedna.Ale tak čítanie s porozumením je už pomaly výsada.
Pre mňa by to bola nejaká strategická spoločenská hra.

barbie1981
autor
12. feb 2025

@doriiis 👍

kika845
12. feb 2025

@barbie1981 a ty aky predmet donesies?
@doriiis strategicka spolocenska hra? pri tom ma napadne ako charakteristika vypocitavy manipulator

aandrea9
12. feb 2025

@doriiis ale v tom prípade majú netímoví hráči smolu. Alebo sa budú hrať na timovych. Pretvarke zdar už na školách.

doriiis
12. feb 2025

@kika845 ....nech sa páči význam slova stratégia.
stratégia – náuka o príprave a vedení veľkej vojnovej operácie; veda o vedení boja; umenie viesť kolektív s cieľom dosiahnuť veľké spoločné ciele; dlhodobý zámer činnosti na dosiahnutie určitého cieľa

Chápem tvoj zámer rypnut si,ale si sa len zhovadila.Strategia nemá nič spoločné s manipuláciou.

doriiis
12. feb 2025

@aandrea9 ....tak keď to berieš takto,tak asi celá úloha nie je pre introvertov.Ci introverti nemajú žiadnu vec,ktorá ich charakterizuje a charakterizuje to,akým spôsobom oni prispievajú ku chodu spoločnosti?
Tímový hráč nemusí byť stále len extrovertny človek,ktorého je všade pocut a vidieť.Timovy hráč je aj ten,kto pre ten tím robí tzv.neviditelnu robotu,ktorú však treba spraviť,aby tím napredoval

reanda
12. feb 2025

gauc

zuzitko74
12. feb 2025

Čokoládu.

barbie1981
autor
12. feb 2025

@kika845 pre mňa to bola ľahká úloha, lebo súťažne hrávam kolektívny šport, tak loptu ale ostatní spolužiaci boli totálne neisti čo doniesť.

janinah
12. feb 2025

Varechu.

aandrea9
12. feb 2025

@doriiis z čoho vyvodzuješ, že tímový hráč =extrovert?

kika845
12. feb 2025

@doriiis ziadna z veci co sem pisali nie je zla, ani ta tvoja samozrejme, iba som vyjadrila svoj nazor co ma pri tej charakteristike napadlo, nic viac, a "dlhodobý zámer činnosti na dosiahnutie určitého cieľa" sa da preniest aj v zmysle ze to je vlastne vypocitavost, a spolocenska HRA = manipulacia

moonlight1210
13. feb 2025

Obloha. Ale fakt neviem, ako to mam zabalit.

mantilka
13. feb 2025

@moonlight1210 dezert modré z neba 🤣

maryetta
13. feb 2025

@janinah tiez mi ako prve napadla varecha 🙂
Ale u mna by to asi bola skor lepiaca paska.

zuzitko74
13. feb 2025

@kika845 Si si vedomá, že tvoje myšlienky vypovedajú najmä o tvojom vnímaní sveta, však? Prečítaj si niečo o projekcii.

sense
13. feb 2025

Pexeso

diewcatqoo
13. feb 2025

Ja by som doniesla na mobile hru Solitaire lebo nie som timovy hrac 🙂

kika845
13. feb 2025

@zuzitko74 projekciu si uvedomujem v kazdodennom zivote aj u seba, a na myslienky sa snazim davat velky pozor, tu je tema o tom ako charakterizuje predmet timoveho hraca, a ta projekcia je teda podla mna mienena z toho konkretneho predmetu co si ludia vyberu, ja som si tento predmet nevybrala, iba som vyjadrila svoj nazor aj v suvislosti s tak trochu povyseneckou odpovedou o "vysade" a tak,
ale ved dobre respektujem tvoj nazor 🙂

zuzitko74
13. feb 2025

@kika845 Predmet je neutrálny. Mňa osobne by nenapadlo vnímať vášnivého hráča strategických hier ako manipulátora. Preto ti aj píšem, že to, ako to vnímaš, vypovedá viac o tebe, než o osobe, ktorej si to adresovala.

Strana
z2