Aký strojček na holenie odporúčate?
ahojte baby. doteraz som sa holila len jednorazovymi ziletkami a rozmyslam, ze uz tento rok- v lete - nechcem zase kazdy den holit nohy, aj ked je to rychlovka, ale ak holi kazdy den, co je v lete nutne, tak sa mi robia drobne vyrazky... uvazujem, ze si kupim strojcek na holenie. vraj s nim staci depilovat raz za 2 tyzdne? ci to vela zavisi od strojceka a cim drahsi tym lepsi? mohli by ste mi odporucit, ake vy pouzivate? 🙂
@dorotka2013 so ziletkou som mala hladke nohy 1 den.. ale s epilatorom uz nemam hladke nikdy, lebo kedze chlpky nerastu rovnako rychlo, tak ja tie väcsie oholim a tie najmensie nevezme, akokolvek napinam pokozku a sa snazim, neviem to 😒 a kvoli nim aj hned po oholeni prejdem po nohe a je draplava a nedaju sa oholit.
@januus no zial, je to tak ... so strojcekom asi nebudes mat na dotyk take nohy ako so ziletkou :(... sama si musis urcit ake su tvoje priority a co znesies skor, ci na dotyk nie uplne hladke nohy, ale robotu raz ta 7-10 dni...alebo uplne hladucke nohy ale holenie kazdy druhy den... 😉
@dorotka2013 jasne, urcite volim strojcek, uz len to ze mam tyzden aj viac pokoj je na nezaplatenie 🙂 v zime, ked treba nohy na telesnu iba, tak aj 2 tyzdne to bola jedna radost 🙂 ale tak ty si pisala ze mas 2-3 dni po epilatore hladke.. ale to je jedno 🙂 uz su chlpky viditelne jemnejsie, svetlejsie, fakt si to neviem vynachvalit.. a verim, ze po dlhsom case uz budu tak jemne, ze to nebudu tak "draplave" nohy ako su este teraz, ked mi malicke chlpky vyrastaju 🙂
dakujem ze ste mi pomohli vybrat epilator a odhodlat sa k tomu 🙂
uz dokazem oholit od kolena dole v poho naraz 🙂 ked si spomeniem ako som kedysi nemohla ani prilozit strojcek k nohe 😀 "nebe a dudy" 😀
@lilimoni vies co, ja som spokojna s epilatorom fakt velmi, lebo chlpky suz uz po 3 epilaciach ovela jemnejsie, len ta jedna nevyhoda, ze nie su 100%ne hladke..
voskom som skušala nedavno bikini, je to super 🙂 ale je to velmi drahe,cele nohy stoja tusim 15-20€ ? a efekt drzi 2 tyzdne 🙂 radsej som investovala raz do epilatora, ono to nie je tak "drsne" ako po ziletke ked vam rastu nove, lebo su fakt ovela jemnejsie a tiez nie vsetky rastu rovnako rychlo, takze to nie je take strnisko 😀 väcsie oholim a mensie skriabu trosku a tie zas dorastu, oholim a tak dokola 🙂 v lete interval 1 tyzden, v zime 2 aj viac 🙂
@januus no ja si uz epilujem viac ako 15 rokov...a ked sa ich aj mesiac nedotknem tak ich nemam take zarastene ze by to bolo nejak velmi vidiet...a to mam tmave vlasy, cize aj chlpky byvali tmave a aj dost hrube na moj vkus... teraz pohoda 🙂...prajem ti bezbolestne uzivanie 🙂

@januus TIež nemám pocit, žeby mi strojček nebral krátke chĺpky.......berie, ale ako ti radili, napni viac pokožku, prípadne po tom mieste prejdi viackrát - a proti smeru rastu - ale to určite vieš. A postupne ti chlpky tak zjemnejú, že aj keď sa neoholíš dokonale, tak budeš mať jemné chlpky......teda aspon u mna to tak je