Aký telefón do 800 eur odporúčate?
Dobrý deň kto sa tu vyzná v telefónoch, chcela by som sa poradiť, aký telefón cca do 700,800€ je dobrý? Zvažujem xiaomi 14t,alebo Samsung galaxy s24 fe.
Za toľké prachy určite iphone.
@mamamasama ahoj prosim tiez momentalne uvazujem nad kupou noveho tento som teraz pozerala a celkom sa mi paci ale vedela by si mi prosim povedat ci ich vim sparovat s applewatch alebo huawei hodinkami mam oboje.Ale teda apple ma velmi sklamava aj vydrzou baterie ci uz pri hodinkach alebo aj mobiloch.Kolko vydzi ten infinix?
@lucianne s Huawei áno, s apple nie, kvôli tomu, že v Infinix máš Android a nie iOS. Baterka vydrží deň(pri takmer celodennom používaní), ale nabíjanie je asi najrýchlejšie aké som doteraz mala.
Presne tak, pri takychto peniazoch (aj polovicnych) dbaj [aj] na kvalitu (kapacitu, realnu vydrz v testoch) baterie, lebo je pekna otrava, ked mobil pri intenzivnejsom vyuzivani nevydrzi ani 1 den. Prave najzvucnejsie znacky niekedy byvaju s vydrzou baterie na tom biedne.
Na webe sa budu dat vygooglit benchmark rebricky mobilov aj podla vydrze baterie (okrem vykonnosti CPU, kvality fotaku atd.)
@mamamasama tie som pozerala tiež
https://www.nay.sk/xiaomi-redmi-note-13-pro-5g-...
Tento má mega dobrý foťák. Kúpila som ho pred pár dňami cez black friday za 220€
Skús si porovnať v obchode s tými, ktoré si napísala. Cena vs výkon.
A daj si pozor na zahnutý display u niektorých. Tie sa ľahšie rozbíjajú. Mne išlo o to aby mal mobil dobrý foťák (tento je ako fotoaparát), aby mal dobrú výdrž a bol odolný na pád (lebo rozbijam telefóny týmto spôsobom 😂). A výhodou je tiež 5G, čo niektoré iné nemajú, - takže lepšie chytá signál.

Skús pro verziu od Infinix. Zmestíš sa do 300€ a má lepšie funkcie ako Iphone. Ten môj mi nabíja druhý telefón, alebo slúchadlá. Perfektné fotky, filmy, videá. Kúpila som ho na služobke, keď mi odišiel telefón a potrebovala som niečo dočasné a nie drahé. Úplne ma tá kvalita zaskočila a teraz som ho kúpila aj mužovi. A to som bola donedávna verná Apple. 👌🏻