Aký test bude treba od pondelka mimo potravín a drogérie?
zdravím aký test budem potrebovat od pondelka mimo potravín a drogerky ?? antigeni už nebudú stačiť??? to mám dať 65 euro za pcr alebo ísť do karanténi ak budem chcieť pcr zadarmo??? dik
@janai1 Toto bude skor nejaka -nastka. Este hodinku popise, potom ju poslu spat. A bude po odvahe.
@papillon_noir babku už dnes do zverimexu nepustili keď šla kanarikovi kúpiť krmivo keďže nie je očko... Obsluzil ju tak ze jej to doniesol von za dvere 🤦♀️
Neviem ci to ma význam spomenúť, ale má papier od doktora že očko byť nemôže
@aurorastone takže už aj zvieratá môžu pokapať od hladu,...no 🙈
Teba mali hlavne zaštepiť znalosťou slovenského jazyka.
@tina4931 asi tak 🤦♀️
tu sa človek nemôže ani spitat otázku??? hneď dostane vynadane lebo sa nechova ako poslušne decko?? pekne vám zmasirovali mozgy tu sa už len smiat ale ved dajte sa čím viac očkovaních tým menej očkovaních
Chod trollovat pred ministerstvo skolstva. Nevediet rodny jazyk a jeho gramatiku je na zaplakanie..
@papillon_noir obuv a odev áno dá sa v podobnej téme dávala kočka vyhlášku a dá sa s testom...
...ja si myslím, že čas kt. by si trávila v obchodoch môžeš využiť zmysluplnejšie...učením sa gramatiky
Ja som zasa zvedavá ako budú testovať zamestnancov, ktorí nie sú očkovaní ani testovaní ráno v práci… pochybujem že budú stačiť samotesty a v tých malých firmách asi nebudú volat zdravotníka na testovanie…
A to že neočkovaní nemôžu ísť do nákupných centier, iných obchodov a tak, to je už na 100% že to platí od pondelka? Nie žeby mi to nejako vadilo, ale musím si teda zajtra povybavovat zasielkovne :D osobne nemusím ani do potravín, objednávame si :D
@dievcacitajucelist
@aurorastone dievčatá, tu je to pekne vypísané,kam sa smie ísť bez testu https://slovensko.hnonline.sk/13792164-prehlad-...
zachviľu nás už ani do roboty nepustia deti nám vyhladuju?? ludia idú proti ľuďom a kvôli čomu??? kvôli výmyslu neverim, že niekto pozná niekoho s covidom poznám viac než dosť ľudí aby som zažila aspoň nejakí prípad ale to je zbytočné niečo vysvetľovať prázdnym hlavička a môžte ma aj zožrať
Autorka, zas sa ukľudní, kovid je tu isto, ale osobne si tiež viem predstaviť aj horšiu pandemiu, kedy by sme ten nos nevystrcili z domu, ako takéto silne respiračné ochorenie, či sa nakazim, je mi to úprimne jedno, alebo momentálne by som sa aj dosť potešila
Do práce len OTP keď už tak 😁
Covid som mala, aj priateľ, aj všetci kolegovia v práci, aj celá moja rodina... Dokopy 23 ľudí 😀
@autorka.....nestresuj, nejako vždy bolo a bude.
no ja sa len smejem nikto nerozmýšľa klasické testy na chrípku ale ukecajú vás že máte koronu to aj rodičou ste takto posluchali??? a ľudia čo zomreli na očkovanie?? lebo sa očkuju na niečo čo ani není???
šak sa neočkuj, bude viac miesta v obchode od takých ľudí ako ty 😂 čo si chcela počuť? že môžeš ísť kam chceš? "korona" tu nie je prvý deň..
Veci sa dajú objednať, do obchodu netreba ísť a keď si niekto myslí, že vakcína ja výhra, omyl. Aj u nás v práci chcela prísť kolegyňa očkovaná do práce, nevadí, že manžel očkovaný má koronu. Ešte že vedúci zakázal, jasne, ze aj ona to chytila. A tak pekne, by nás ostatných nakazila. Chyba toho celého je, že sa to nelieči v začiatkoch, ale sa masiruju ľuďom mozgy, že vakcina. Keby to bolo také super, tak nás neobmedzujú a neplatia zato. Takže mier, každého osobná vec. Pravda sa ukáže neskôr, ktorá voľba bola lepšia. A hlavne sa netreba jeden do druhého navážat a urážať.
@cocolino234 Ja myslím, že každý tu je svojprávny. A vidieť len nedostatky druhého tiež na niečo poukazuje.
Ja súhlasím s konkrétne týmto prispevkom ✌🏻
Verím tomu, že keď sa ľudia dozvedeli čo všetko ich čaká celu zimu a jar, pár ľuďom v hlave skrsol šialený nápad, že sa naschval nakazia, len aby mali pokoj pol roka od testovania a obmedzovania.. :D
No ja si myslim,ze už len fakt,ze v neockovanej skupine ludi je ovela vyssie percento primitivnych a slaboduchych osob o niecom svedci..proste vela stratenych existencii,vcera ten protest - ved to same primitivne ksichty..no rozhodne by som medzi nich nechcela patrit..

@domka222 autorka neveri ani na gramatiku 🙂