icon

Aký test bude treba od pondelka mimo potravín a drogérie?

18. nov 2021

zdravím aký test budem potrebovat od pondelka mimo potravín a drogerky ?? antigeni už nebudú stačiť??? to mám dať 65 euro za pcr alebo ísť do karanténi ak budem chcieť pcr zadarmo??? dik

petamich
18. nov 2021

@domka222 autorka neveri ani na gramatiku 🙂

moonlight1210
18. nov 2021

@janai1 Toto bude skor nejaka -nastka. Este hodinku popise, potom ju poslu spat. A bude po odvahe.

aurorastone
18. nov 2021

@papillon_noir babku už dnes do zverimexu nepustili keď šla kanarikovi kúpiť krmivo keďže nie je očko... Obsluzil ju tak ze jej to doniesol von za dvere 🤦‍♀️
Neviem ci to ma význam spomenúť, ale má papier od doktora že očko byť nemôže

tina4931
18. nov 2021

@aurorastone takže už aj zvieratá môžu pokapať od hladu,...no 🙈

ella_price
18. nov 2021

Teba mali hlavne zaštepiť znalosťou slovenského jazyka.

aurorastone
18. nov 2021

@tina4931 asi tak 🤦‍♀️

autor
18. nov 2021

tu sa človek nemôže ani spitat otázku??? hneď dostane vynadane lebo sa nechova ako poslušne decko?? pekne vám zmasirovali mozgy tu sa už len smiat ale ved dajte sa čím viac očkovaních tým menej očkovaních

kitycat
18. nov 2021

Chod trollovat pred ministerstvo skolstva. Nevediet rodny jazyk a jeho gramatiku je na zaplakanie..

dievcacitajucelist
18. nov 2021

@papillon_noir obuv a odev áno dá sa v podobnej téme dávala kočka vyhlášku a dá sa s testom...

dievcacitajucelist
18. nov 2021

...ja si myslím, že čas kt. by si trávila v obchodoch môžeš využiť zmysluplnejšie...učením sa gramatiky

luci310
18. nov 2021

Ja som zasa zvedavá ako budú testovať zamestnancov, ktorí nie sú očkovaní ani testovaní ráno v práci… pochybujem že budú stačiť samotesty a v tých malých firmách asi nebudú volat zdravotníka na testovanie…

luci310
18. nov 2021

A to že neočkovaní nemôžu ísť do nákupných centier, iných obchodov a tak, to je už na 100% že to platí od pondelka? Nie žeby mi to nejako vadilo, ale musím si teda zajtra povybavovat zasielkovne :D osobne nemusím ani do potravín, objednávame si :D

papillon_noir
18. nov 2021

@dievcacitajucelist
@aurorastone dievčatá, tu je to pekne vypísané,kam sa smie ísť bez testu https://slovensko.hnonline.sk/13792164-prehlad-...

autor
18. nov 2021

zachviľu nás už ani do roboty nepustia deti nám vyhladuju?? ludia idú proti ľuďom a kvôli čomu??? kvôli výmyslu neverim, že niekto pozná niekoho s covidom poznám viac než dosť ľudí aby som zažila aspoň nejakí prípad ale to je zbytočné niečo vysvetľovať prázdnym hlavička a môžte ma aj zožrať

luci310
18. nov 2021

Autorka, zas sa ukľudní, kovid je tu isto, ale osobne si tiež viem predstaviť aj horšiu pandemiu, kedy by sme ten nos nevystrcili z domu, ako takéto silne respiračné ochorenie, či sa nakazim, je mi to úprimne jedno, alebo momentálne by som sa aj dosť potešila

tina4931
18. nov 2021

@luci310 Vždy to je a bude o ľuďoch😉

janai1
18. nov 2021

Do práce len OTP keď už tak 😁
Covid som mala, aj priateľ, aj všetci kolegovia v práci, aj celá moja rodina... Dokopy 23 ľudí 😀

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
ella_price
18. nov 2021

Idem si dať radšej čaj

tina4931
18. nov 2021

@autorka.....nestresuj, nejako vždy bolo a bude.

autor
18. nov 2021

no ja sa len smejem nikto nerozmýšľa klasické testy na chrípku ale ukecajú vás že máte koronu to aj rodičou ste takto posluchali??? a ľudia čo zomreli na očkovanie?? lebo sa očkuju na niečo čo ani není???

bavlnka92
18. nov 2021

šak sa neočkuj, bude viac miesta v obchode od takých ľudí ako ty 😂 čo si chcela počuť? že môžeš ísť kam chceš? "korona" tu nie je prvý deň..

strongi
18. nov 2021

Veci sa dajú objednať, do obchodu netreba ísť a keď si niekto myslí, že vakcína ja výhra, omyl. Aj u nás v práci chcela prísť kolegyňa očkovaná do práce, nevadí, že manžel očkovaný má koronu. Ešte že vedúci zakázal, jasne, ze aj ona to chytila. A tak pekne, by nás ostatných nakazila. Chyba toho celého je, že sa to nelieči v začiatkoch, ale sa masiruju ľuďom mozgy, že vakcina. Keby to bolo také super, tak nás neobmedzujú a neplatia zato. Takže mier, každého osobná vec. Pravda sa ukáže neskôr, ktorá voľba bola lepšia. A hlavne sa netreba jeden do druhého navážat a urážať.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
tina4931
18. nov 2021

@cocolino234 Ja myslím, že každý tu je svojprávny. A vidieť len nedostatky druhého tiež na niečo poukazuje.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
frida88
18. nov 2021

Ja súhlasím s konkrétne týmto prispevkom ✌🏻

luci310
18. nov 2021

Verím tomu, že keď sa ľudia dozvedeli čo všetko ich čaká celu zimu a jar, pár ľuďom v hlave skrsol šialený nápad, že sa naschval nakazia, len aby mali pokoj pol roka od testovania a obmedzovania.. :D

tehula2016
18. nov 2021

No ja si myslim,ze už len fakt,ze v neockovanej skupine ludi je ovela vyssie percento primitivnych a slaboduchych osob o niecom svedci..proste vela stratenych existencii,vcera ten protest - ved to same primitivne ksichty..no rozhodne by som medzi nich nechcela patrit..