Aký trapas ste zažili minulý týždeň?
Podarilo sa Vam nieco? Alebo ste preplavali tyzdnom s eleganciou a graciou? 😃
Ja som si myslela ze vidim suseda a kricim mu caaaaaau a kyvam mu a vosla som do nasho vchodu. A zrazu ten typek nastupi so mnou do vytahu a diva sa na mna ze wtf a to nejaky kurier z woltu ktory sa na suseda len z dialky podobal 😂 modlila som sa nech uz vystupi😂😂😂
Ja som omylom nechala v mikine manikurove nožničky a vyprala ich.Po vybratí prádla som počula, že šucha bubon myslela som si, že sa pokazila práčka už ma pár rokov....Samozrejme muž mi stále tvrdí, že prepchavam práčku atď. .išiel sa na to pozrieť a z gumy vytiahol zapichnuté nožničky
Nie min tyzden, ale predminuly … isla som do servisu, pretoze jedna guma zjazdena na total … hovorim … viete ich prehodit nech este 2 tyzdne vydrzim a dam nove … nie to su radialy, chcete iba cuvat? Uz som bola cervena … obzeraju gumu a hovorim, neviem, co sa mohlo stat vsak doteraz bola geometria v poriadku gumy sa opotrebovavali rovnomerne … obzera to chlapik z jednej strany, z druhej a hovori … pani jazdila ste po stavbe? V kolese zapichnuty mega velky srob … priemer hlavy 3cm a hovori no gratulujem tak ako vyzera tak s nim jazdite par mesiacov … to ste nepocula? Obcas treba stisit radio😳 hned som objednala 4 nove

Ja som stretla jednu známu na rodičku na strednej škole a keďže sme sa nevideli hádam od základnej školy starších detí (24 r.majú ).Tak ona sa ma pýta či chodí do tejto školy už syn ja, že áno .A ja nato aj váš? A jej uz má 24 😅Az neskôr som.si uvedomila,že mala malú dcéru v tom čase. A ona tak Samko asi ťažko 😅😂😂 Normálne stres asi pred prvým rodičkom či čo..🤣🤣 Ale ja som v tom strese na sekundu asi aj zabudla,že to už tie naše deti (v tom čase malé)sú uz stredoškoláci )🤣🤣🤣