Aký účel majú tieto papieriky?
@mancicimancici používali sme ich v práci.. boli v šanónoch a rozdeľovali dokumenty napr podľa rokov a pod.
toto je mileeee 😍 joj a ja som už stará 🙊😂
@mancicimancici kde si kúpila? Sú širšie ako kancelársky papier? Toto by sa mi zišlo.
@zirafienka objednáš v active napr.(nerobím teraz reklamu) 😁
@zirafienka V papiernictvach to bezne dostat.
@mancicimancici ja to v robote používam do šanónov, oddeľujem si tým mesiace, resp. poradové čísla dokumentov, resp. abecedné poradie, resp. iné možnosti, podľa ktorých sú dokumenty v šanóne zoradené. Ľahšie sa v šanóne potom hľadá.
@zirafienka maju to aj v KIKu, ja to tam kupujem, ked zabudnem objednat. Je to trochu sirsie ako kancelarsky papier, aby to vytrcalo cez tie papiere, ked to davas do zakladaca.Ako zakladac to sirsie nie je, je to zarovno s hranou.
Ďakujem dievčatá, práve o tú šírku mi išlo. Kde mám oči, keď som si to nikdy nevšimla. A taká praktická vec. Jednotlivé zložky som si oddeľovala farebnými lepkami, ale to nestálo za nič.
@zirafienka toto mas lepsie ako lepky, lebo je to z tvrdeho kartonu. Su rozne farby, v KIK to stoji ovela menej ako v SEVTe. Odstava tam cca 1 cm od okraja papiera, cize si tam mozes napisat co chces a mas to prehladne. Ja to stale v robote pouzivam na oddelovanie veci v sanonoch.
@zirafienka aj v pepcu ich maju
@mancicimancici ja ich pouzivam do sanonov,rozdelujem si pokladnu,banku,interne doklady atd. Velmi prakticka vec pre kanclik😀
@zirafienka to normálně beze kulis v papiernictve. Ja ich tiez stale pouzivam.
@zirafienka ja som robila poriadky a našla som ich 😂 neviem odkiaľ ich mám, ale asi z bežného papiernictva

farebne rozdeľovače do sanonu / takto sa tvorili rôzne farebne sekcie dokumentov/