icon

Aký účel majú tieto papieriky?

mancicimancici
10. feb 2023

Sú tvrdšie, malé. Zrejme do zakladača. Ale aký majú účel ?

Aký účel majú tieto papieriky?
bublinka1426
10. feb 2023

farebne rozdeľovače do sanonu / takto sa tvorili rôzne farebne sekcie dokumentov/

54tinka54
10. feb 2023

@mancicimancici používali sme ich v práci.. boli v šanónoch a rozdeľovali dokumenty napr podľa rokov a pod.

zuzanka.zuzu
10. feb 2023

toto je mileeee 😍 joj a ja som už stará 🙊😂

zirafienka
10. feb 2023

@mancicimancici kde si kúpila? Sú širšie ako kancelársky papier? Toto by sa mi zišlo.

lienka.7
10. feb 2023

@zirafienka objednáš v active napr.(nerobím teraz reklamu) 😁

adik64
10. feb 2023

@zirafienka V papiernictvach to bezne dostat.

mikadooo
10. feb 2023

@mancicimancici ja to v robote používam do šanónov, oddeľujem si tým mesiace, resp. poradové čísla dokumentov, resp. abecedné poradie, resp. iné možnosti, podľa ktorých sú dokumenty v šanóne zoradené. Ľahšie sa v šanóne potom hľadá.

muchotrafka298
10. feb 2023

@zirafienka maju to aj v KIKu, ja to tam kupujem, ked zabudnem objednat. Je to trochu sirsie ako kancelarsky papier, aby to vytrcalo cez tie papiere, ked to davas do zakladaca.Ako zakladac to sirsie nie je, je to zarovno s hranou.

zirafienka
10. feb 2023

Ďakujem dievčatá, práve o tú šírku mi išlo. Kde mám oči, keď som si to nikdy nevšimla. A taká praktická vec. Jednotlivé zložky som si oddeľovala farebnými lepkami, ale to nestálo za nič.

muchotrafka298
10. feb 2023

@zirafienka toto mas lepsie ako lepky, lebo je to z tvrdeho kartonu. Su rozne farby, v KIK to stoji ovela menej ako v SEVTe. Odstava tam cca 1 cm od okraja papiera, cize si tam mozes napisat co chces a mas to prehladne. Ja to stale v robote pouzivam na oddelovanie veci v sanonoch.

ja_mama
10. feb 2023

@zirafienka aj v pepcu ich maju

taminka1986
10. feb 2023

@mancicimancici ja ich pouzivam do sanonov,rozdelujem si pokladnu,banku,interne doklady atd. Velmi prakticka vec pre kanclik😀

yanni
10. feb 2023

@zirafienka to normálně beze kulis v papiernictve. Ja ich tiez stale pouzivam.

mancicimancici
autor
10. feb 2023

@zirafienka ja som robila poriadky a našla som ich 😂 neviem odkiaľ ich mám, ale asi z bežného papiernictva

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
kikokrupanek
Odpoveď bola odstránená