icon

Anthony Joshua prežil vážnu autonehodu s tragickými následkami

30. dec 2025

Prezil tazku havariu aj ked zraneny ale dvaja jeho kamarati su mrtvi.

barka1
30. dec 2025

Sorry, ale musela som guglit, aby som zistila, kto to je.
Cakas tu živu diskusiu?

klarissa25
30. dec 2025
@barka1

Sorry, ale musela som guglit, aby som zistila, kto to je.
Cakas tu živu diskusiu?

@barka1 a kto to je

minenkaa
30. dec 2025

@anonym_autor a ďalších iných ľudí prežilo v rovnakom čase podobnú nehodu ,to si tiež čítal/citala

januska12323
30. dec 2025

Smutné ale netuším kto to je.

anonym_a46fc9
30. dec 2025

@anonym_autor prepáč, ale na čo nám je táto informácia?

maca1984
30. dec 2025

V Bratislave po požiari našli 2 obhorené ľudské telá.

Ak by ťa to zaujímalo...

anonym_e37b15
30. dec 2025

Je to olympijský víťaz, ktorý v poslednej dobe dosť obletel média svojim víťazstvom nad Loganom… chápem, že nie každý sleduje tieto správy, či tento šport, ale niekedy možno teda stačí scrollovať ďalej a nekomentovať… nikdy som nepochopila prečo ľudia potrebujú oznámiť, že niekoho o kom sa diskutuje nepoznajú, v tomto prípade svetového šampióna, naozaj kvôli tomu nie ste strašne nad vecou…

anonym_e37b15
30. dec 2025
@anonym_e37b15

Je to olympijský víťaz, ktorý v poslednej dobe dosť obletel média svojim víťazstvom nad Loganom… chápem, že nie každý sleduje tieto správy, či tento šport, ale niekedy možno teda stačí scrollovať ďalej a nekomentovať… nikdy som nepochopila prečo ľudia potrebujú oznámiť, že niekoho o kom sa diskutuje nepoznajú, v tomto prípade svetového šampióna, naozaj kvôli tomu nie ste strašne nad vecou…

@anonym_e37b15 *Jakeom Paulom, nie Loganom, ešte spím

svetlonos
30. dec 2025

Dik za oznam a blahozelam ti k pokojnemu zivotu, kedze mas cas riesit na fore nehody (aj ked znamych) ludi. Prajem nadalej harmonicky bezstarostny a nudny zivot ❤️

anonym_08a18b
30. dec 2025
@anonym_e37b15

@anonym_e37b15
Tu cestu Lagos Ibadan poznám dobre kde sme šoférovaní v noci sami tak sme boli ozbrojení nielen proti roberom ale aj sa radsej zastreliť ako trpieť dakde v jarku, černosi sa mŕtvych boja nikdo vám nepomôže

anonym_23bddb
30. dec 2025

Neviem kto to je. Koho to zaujíma? ??? Aj na Slovensku našli na balkóne mŕtvu zenu. Ale o tom samozrejme nenapisete.

anonym_08a18b
30. dec 2025
@anonym_23bddb

Neviem kto to je. Koho to zaujíma? ??? Aj na Slovensku našli na balkóne mŕtvu zenu. Ale o tom samozrejme nenapisete.

@anonym_23bddb
Jeden deň si majster sveta 19 decembra vyhral 33 millionov$ a za pár dní bojujes o život.

rozculena
30. dec 2025

v Prievidzi našli mŕtveho muža.A?

anonym_81b337
30. dec 2025

Je mi to úplne jedno