Apoštolská cirkev. Je to sekta?
2. okt 2011
Stretla som velmi fajn cloveka - (nie ako kandidata na partnera 😀 len proste ako kandidat na kamarata 😉 ) - je velmi fajn, povedala by som ze cloveka ktory by sa tak zaujimal ako sa druhi citia, ako sa maju, co prezivaju som este nestretla 😕 Chodi do nejakej "cirkkvi" konkretne apostolskej...google mi moc nepovedal o nich - myslim skor o skusenosti s nimi, ci to nie je len takí ťah, to fajn spravanie, aby k sebe prilakali viac ludi? 😕 Mate niekto s nimi skusenosti? Ake? Budem vďačná ak sa podelíte. 😉 Schválne dávam tému ako "otázku" aby nevznikli prípadné konflikty 😉
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

@janka131187 môže byť zaregistrovaná kde chce ako oficiálna ale kto tam chodil tak vie aké taktiky manipulácie tam majú. Ako nechcene dieťa som sa tam dostala na hranici dospelosti a cítila som sa konečne prijatá. Dávali mi to co nikto nikdy predtým. Krásne pozlatko však? Zo začiatku každý milý kamarátsky chodili sme spolu von trávili veľa času.. No nasla som si tam chlapca. Nepáčilo sa im ze spolu len chodíme a boli sme spolu možno pol roka a začali nám dávať ultimáta, bud sa vziať alebo rozísť. Nechápala som to lebo tam boli aj iné páry ktoré spolu len chodili. Ja blbá, stačilo tam prestať chodiť a mala by som oveľa menej bolesti v živote. Ale doma to nebolo ideálne alkohol hádky násilie túžila som niekde utiecť, z nie dosť dobrých dôvodov som sa nechala dotlacit do manželstva. Môjho už dnes ex manžela nalomili tiež veľmi rýchlo a tak nás zmanipulovali až sme to nakoniec sami chceli. Samozrejme utiekla som z domu moja rodina ma niekoľko rokov ignorovala ale podľa nich to tak Boh chcel. Ochorela som na depresie v druhom tehotenstve som prestala úplne jest (áno zamer urobiť si niečo tam bol). Skončila som v nemocnici odkiaľ si ma už vzala domov mama. Zachránila ma v poslednej chvíli. Kvôli cirkvi som prišla o vysnívané štúdium o životné ideály o schopnosť ľúbiť a cítiť sa byť milovaná riešim si dôsledky dodnes. Ostala som slobodnou matkou a postupne sa pozbierala. Ale mat vzťahy už nedokážem a veriť ľuďom tiež. Veriaci v Boha dokázali zničiť človeku život o co viac to dokáže človek ktorý Boha v srdci nemá. Verím dodnes ale ne navštevujem už žiadne spoločenstvo
@anonym_8edd6c Mne zobrali najprv muža a teraz s nim aj syna. Pomahaju mu aby som nebola v kontakte s vlastnym dietatom. A viem o viacerých ľuďoch, čo tam mali depresie a po odchode si niesli nasledky.