Apoštolská cirkev. Je to sekta?
Stretla som velmi fajn cloveka - (nie ako kandidata na partnera 😀 len proste ako kandidat na kamarata 😉 ) - je velmi fajn, povedala by som ze cloveka ktory by sa tak zaujimal ako sa druhi citia, ako sa maju, co prezivaju som este nestretla 😕 Chodi do nejakej "cirkkvi" konkretne apostolskej...google mi moc nepovedal o nich - myslim skor o skusenosti s nimi, ci to nie je len takí ťah, to fajn spravanie, aby k sebe prilakali viac ludi? 😕 Mate niekto s nimi skusenosti? Ake? Budem vďačná ak sa podelíte. 😉 Schválne dávam tému ako "otázku" aby nevznikli prípadné konflikty 😉
pink_lady : Pre teba mám odpoveď na tvoju otázku .Asi pred 4 rokmi som sa stretol takisto s takými ľudmi ako ty .Odvtedy sa všetko zmenilo k horšiemu sú to milí ľudia pokiaľ ich nespoznáš naozaj akí sú .Dokonca som s nimi bol v zbore 1rok.Tam sa to začalo čistá Mágiaa.Ovládanie mozgov a psychiky na to sú experti...Jasne, že na začiatku si to nemožeš všimnúť,ale po čase keď tam budeš chodiť tak tam je základ mágie .ľudia tam odpadávajú a namýšlajú si hocijaké bludy a kto tam chodí chytí to každého a vtedy začína zmena ,ale aká? to treba zažiť! Veľa ľudí stamať odišlo pokiaľ mali rozum ,ale kto si nedá povedať tak niet rady s takými ...Tam hlavne ide o financie kto bude prispievať a preto ta mágia aby chytili ľudí a ovplivnili ich..aby mohli zbohatnúť na nich ..Samozrejme nie tí obyčajní ľudia ako napr:Ty keď tam pôjdeš máš dobré úmysli ,ale tí ktorí su tam dlho a vedia že ovplivnuju len tažško im to dokázať a jasne že sa nepriznajú ,ale ked tam chodia dlhšie tašško ich odradit od toho lebo mágia na nich posoby .Takže kto ma trošku rozum sám na to príde či skôr alebo neskôr...,ale sú takí čo nikdy na to Nepridu a bludia...takze je to čistá skusenost a nie len informácia z druhej ruky...Takže je to na vás kto tam chce íst nech ide ...kazdy sa rozhoduje sam
@rob2 Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
Mňa tiež volali do AC, ale kvôli tomu, že môj priateľ, ktorý je psychicky chorý a oni to len zhoršili (konkrétne jeho kolegyňa) na mňa kydal rozprával o mne nepravdivé veci. Kolegyňa už zrejme dlhšie mala o neho záujem, dávala mu knihy o manželstve. Mali sme sa brať a ona mu vymýva mozog. Trepe o nejakom obrátení (on gréckokatolík, ja rimo), že chce absolvovať vodný krst a po týždni akože chodenia s ňou si ju chce vziať za ženu. A "pomáha" mu proti mne spisovať zákaz priblíženia. V jeden večer sme si sadli aj s inými členmi AC a snažili sa vyriešiť všetko to čo na mňa narozprával plus jeho akože nový vzťah, rozprávalo sa o jeho vylúčení z AC za to, že sa mi vyhrážal a všetko sa to obrátilo len proti mne. Veď oni sú s ňou kamaráti. Keď som sa s ním chcela porozprávať o tom prečo ma vyhodil z bytu, v ktorom sme bývali tak na mňa volal políciu. Bludy mi píšu, že Duch svätý povedal, že má začať vzťah s inou ženou a aby som dala pokoj, že on sa už niekam posunul a nikdy sa ku mne nevráti. On už je v takom stave, že ma na ulici fyzicky napadol akoby ma vôbec nepoznal čo na mňa za 8 rokov ani ruku nedvihol. Dokonca bol s ňou na polícii podať na mňa niečo. Potrebovala by som radu čo urobiť, aby prerušil s nimi akékoľvek kontakty? Komu napísať sťažnosť na nich? Takto si získavajú nových členov, že trepú do hlavy bludy a tých slabších vedia dokonale zmanipulovať. Tvária sa ako najlepší kamaráti a pravda je inde. Žiadne modlitby nemajú, nič, dokonca mi jedna z nich povedala, že ruženec je okultná vec! Určite to nenechám len tak.
@domca27 Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
hm,aj ked je statom uznavana,na svete ma 1000 000 stupencov,aj tak to nic nemeni na tom,ze ma "sektarske"tahy najma na mladych ludi a je tiez pravda,ze dokaze milotou a dobrotou a neskutocnou laaaskou vymyvat mladym hladaucim ludom mozog 😒 jej clenovia su naozaj k sebe veeelmi mili a rozdavaju vsade lasku....ALE...moj kamarat nedopadol dobre,skoncil na psychiatrii a este aj tam za nim chodievali a chceli ho UZDRAVIT 😢 prestahoval sa a po case sa dostal z roznych problemov....nechcem pisat podrobnosti a ani to dalej rozoberat....jednoducho,nech si kazdy skusi a urobi vlastny nazor....
@terezka1947 Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
Lidi ... Apoštolská církev je nástroj, jak vaše peníze přemístit z vaší peněženky do peněženky církve. Ano, řeknou vám, že je to dobrovolné, ale každé 5. kázání je o tom, jak nesmíte okrádat Boha, jak Bůh nerad vidí lakomce apod. Pořád jen dej na to, dej na ono... Vaše chudoba = jejich nicnedělání a manipulace vaší mysli. Občas přijede nějaký hulákající americký trouba plný nadšení, plný prázdných příslibů, abyste byli nakopnuti vírou, ale zase jen prázdná slova a skutek utek. Kdo to neprohlédl, zůstane v kleštích této sekty až do úplného vyhoření.
Pamatujte, vždy jde jen o vaše peníze a za vaše peníze uvidíte nedělní představení, které je plné monotónní hudby s neustále se opakujícími texty, pak kázání nějakého člověka, který si něco přečetl z bible a teď o tom vroucně hovoří a předvádíá teatrální gesta. Nakonec zase peníze, které jsou s pokazem dobrovolnosti vlastně nepsanou povinností ... ano to, že to takto řeknou má jasný podtext. Dej ... a dál se nestarej. Důvěřuj, dělej pro církev ZADARMO ... vše stojí na manipulaci mysli a duchovní autoritě, ke které všichni vzhlíží, jeji nepravosti se promíjí ... , ale ona o Vás rozhoduje.
Už jsme těch lží a falešných příslibů měli dost. Žijeme spokojeně bez manipulací, bez toho, aby lidi bez vzdělání nám podsouvali co máme a nemáme dělat, bez toho, že máme ve svém volném čase pracovat zadarmo. Už jsme skoncovali se subvencováním lenochů ,kteří se ke korýtkům dostali tím, že se tam SAMI ZVOLILI.
DŮRAZNĚ VARUJEME PŘED TOUTO SEKTOU, registrovanou jako církev.
@antiapetauer Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
Bez komentára
@novana Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
je to sekta a doslovne. zlákali tam aj môjho manžela, ktorému totálne vymyli mozog a momentálne máme tesne pred rozvodom. a takto oni pomáhajú ľudom. banda hnusná!!!
@meredita Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
@meredita to iste sa stalo mne... prajem vela stastia
@deidy1 Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
Cauky podelim sa z vami o moju dlhorocnu skusemost. Od mala som virastala v takzvanej ,,krestanskej,, rodine kde som ako dieta bola nutena chodit do apostolskej cirky samozrejme ako dieta som nechapala nicomu len sa mi tam nechcelo chodit. Postupim casu ked som dospievala som si zacala vsimat iste veci ktore sa mi nepacili ale ono to clovek tak velmi nevnima ked v tom virasta. V mojich 20rokoch som odysla z mojim priatelom (teraz uz manzelom) do Irska a zila si svoj zivot no ako kazdy v zahranici alebo aspon vacsina raz za nejaky ten cas pride aj domov no a tak som tiez trosku pod natlakom o5 navstivila po dlhom case apostolsku cirkev do ktorej chodieva ,,moja rodina,, (v uvodzovkach pisane pochopite nizsie preco). Musim povedat ze som bola zhrozena snad zo vsetkeho. Ludia sa ohovaraju viac ako ti co taketo zhromazdenia, cirkvy, kostoly nenavstevuju su falosny a celmi zly aj ked sa tvaria aky su velmi ,,Bohom,, pozehnanyaj ked ja si osobne myslim ze tato cirkev z Bohom nema nic spolicne. Doslova vymyvaju mozgi a casom clovek dojde ze sa uz ani sam rozhodovat nemoze. Ja som stale bola tvrdohlava nenechala som si rozpravat do mojho zivota a teraz som stastna lebo kto vie kde by som skoncila pri nich. Uvediem priklad. Moja mama v tejto cikrvi posoby od zalozenia a tak falosnu zlu zensku ktora sa ohana Bohom som este nevidela. Brat by cloveka utopil v lyzicke vody sebecky klamar ktori tiez isteho casu podvadzal svoju manzelku, opijal sa do nemoty, fajcil, bil sa kradol ... zije nekrestansky prave on vsade ludom hovori o Bohu a prave od neho to nemozem akceptovat ked na jednej strane boh tu boh tam a zivot ma o nicom. Sestra najstarsia k tej ani nemam co dodat vymyta uplne schovava sa za Boha a pritom kazdeho vyuziva sneuziva ako sa da a dalsia sestra ... tvary sa aka je stastna a ked sa jeh pozriete do oci cisty zial. Tato cirkev nenecha na cloveku nitku suchu. Psychicky na cloveka tak idu ze nakoniec aj ked si clovek neuvedomuje je dotlacany do spustu veci. Kedze som sa od toho z mojim otcom oslobodila sme v rodine povazovani za cierne ovce a ja osobne som sa od pastora cirkvy dozvedela ze mam v sebe necisteho ducha ktoreho somna treba vyhnat modlidbami a skladanim ruk namna. To bol vrchol vsetkeho. Nesuhlasim s touto cirkou vobec chrante sa jej aby vas nedostali na psychicke dno. Slabsie povahy natlak z ich strany znasaju velmi tazko. Konkretne pisem AC Humenne, Kosice. Humenne som aktivne navstevovala a v Kosiciach som tiez par krat bola. Aj napriek tomu ze v zahranici zijem uz vyse 11rokov moja ,,veriaca rodina,, ma pred par mesiacmi dostala psychicky na dno kde som sa z toho 3 mesiace musela dostavat a poviem vam ze stacilo. Prerusila som z nimi (okrem ocka) vsetke kontakty a do zivota takychto ludi nepotrebujem. Oni mi najviac ublyzili a prave vdaka tej cirkvy apostolskej su z nich hrozne zli ludia. Z manzelom nechodime nikam ale ked si porovnam zivot mojej rodiny (brata, mami a sestier) moj zivot s manzelom je 100x lepsi a som stastna ze som sa s tej cirkvi dostala prec. Je toho velmi vela ale tolko moja skusenost v skratke.
@ankastevko Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
Mňa tiež volali do AC, ale kvôli tomu, že môj priateľ, ktorý je psychicky chorý a oni to len zhoršili (konkrétne jeho kolegyňa) na mňa kydal rozprával o mne nepravdivé veci. Kolegyňa už zrejme dlhšie mala o neho záujem, dávala mu knihy o manželstve. Mali sme sa brať a ona mu vymýva mozog. Trepe o nejakom obrátení (on gréckokatolík, ja rimo), že chce absolvovať vodný krst a po týždni akože chodenia s ňou si ju chce vziať za ženu. A "pomáha" mu proti mne spisovať zákaz priblíženia. V jeden večer sme si sadli aj s inými členmi AC a snažili sa vyriešiť všetko to čo na mňa narozprával plus jeho akože nový vzťah, rozprávalo sa o jeho vylúčení z AC za to, že sa mi vyhrážal a všetko sa to obrátilo len proti mne. Veď oni sú s ňou kamaráti. Keď som sa s ním chcela porozprávať o tom prečo ma vyhodil z bytu, v ktorom sme bývali tak na mňa volal políciu. Bludy mi píšu, že Duch svätý povedal, že má začať vzťah s inou ženou a aby som dala pokoj, že on sa už niekam posunul a nikdy sa ku mne nevráti. On už je v takom stave, že ma na ulici fyzicky napadol akoby ma vôbec nepoznal čo na mňa za 8 rokov ani ruku nedvihol. Dokonca bol s ňou na polícii podať na mňa niečo. Potrebovala by som radu čo urobiť, aby prerušil s nimi akékoľvek kontakty? Komu napísať sťažnosť na nich? Takto si získavajú nových členov, že trepú do hlavy bludy a tých slabších vedia dokonale zmanipulovať. Tvária sa ako najlepší kamaráti a pravda je inde. Žiadne modlitby nemajú, nič, dokonca mi jedna z nich povedala, že ruženec je okultná vec! Určite to nenechám len tak.
@domca27 Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
@domca27 presne ciste bezmozgy v tejto otrasnej cirkvi .
@jarka3822 Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem
@janka131187 môže byť zaregistrovaná kde chce ako oficiálna ale kto tam chodil tak vie aké taktiky manipulácie tam majú. Ako nechcene dieťa som sa tam dostala na hranici dospelosti a cítila som sa konečne prijatá. Dávali mi to co nikto nikdy predtým. Krásne pozlatko však? Zo začiatku každý milý kamarátsky chodili sme spolu von trávili veľa času.. No nasla som si tam chlapca. Nepáčilo sa im ze spolu len chodíme a boli sme spolu možno pol roka a začali nám dávať ultimáta, bud sa vziať alebo rozísť. Nechápala som to lebo tam boli aj iné páry ktoré spolu len chodili. Ja blbá, stačilo tam prestať chodiť a mala by som oveľa menej bolesti v živote. Ale doma to nebolo ideálne alkohol hádky násilie túžila som niekde utiecť, z nie dosť dobrých dôvodov som sa nechala dotlacit do manželstva. Môjho už dnes ex manžela nalomili tiež veľmi rýchlo a tak nás zmanipulovali až sme to nakoniec sami chceli. Samozrejme utiekla som z domu moja rodina ma niekoľko rokov ignorovala ale podľa nich to tak Boh chcel. Ochorela som na depresie v druhom tehotenstve som prestala úplne jest (áno zamer urobiť si niečo tam bol). Skončila som v nemocnici odkiaľ si ma už vzala domov mama. Zachránila ma v poslednej chvíli. Kvôli cirkvi som prišla o vysnívané štúdium o životné ideály o schopnosť ľúbiť a cítiť sa byť milovaná riešim si dôsledky dodnes. Ostala som slobodnou matkou a postupne sa pozbierala. Ale mat vzťahy už nedokážem a veriť ľuďom tiež. Veriaci v Boha dokázali zničiť človeku život o co viac to dokáže človek ktorý Boha v srdci nemá. Verím dodnes ale ne navštevujem už žiadne spoločenstvo
@anonym_8edd6c Pekný deň, prosím Vás pekne, pomohli by ste tieto svoje skusenosti napisať priamo pani, čo sa zaobera práve informaciami z ,,terénu?" Veľmi by ste pomohli v osvete, kde inštitúcie toto, čo si píšeme na fórach netušia. Môže to byť aj anonymné. Ďakujem

@janka131187 môže byť zaregistrovaná kde chce ako oficiálna ale kto tam chodil tak vie aké taktiky manipulácie tam majú. Ako nechcene dieťa som sa tam dostala na hranici dospelosti a cítila som sa konečne prijatá. Dávali mi to co nikto nikdy predtým. Krásne pozlatko však? Zo začiatku každý milý kamarátsky chodili sme spolu von trávili veľa času.. No nasla som si tam chlapca. Nepáčilo sa im ze spolu len chodíme a boli sme spolu možno pol roka a začali nám dávať ultimáta, bud sa vziať alebo rozísť. Nechápala som to lebo tam boli aj iné páry ktoré spolu len chodili. Ja blbá, stačilo tam prestať chodiť a mala by som oveľa menej bolesti v živote. Ale doma to nebolo ideálne alkohol hádky násilie túžila som niekde utiecť, z nie dosť dobrých dôvodov som sa nechala dotlacit do manželstva. Môjho už dnes ex manžela nalomili tiež veľmi rýchlo a tak nás zmanipulovali až sme to nakoniec sami chceli. Samozrejme utiekla som z domu moja rodina ma niekoľko rokov ignorovala ale podľa nich to tak Boh chcel. Ochorela som na depresie v druhom tehotenstve som prestala úplne jest (áno zamer urobiť si niečo tam bol). Skončila som v nemocnici odkiaľ si ma už vzala domov mama. Zachránila ma v poslednej chvíli. Kvôli cirkvi som prišla o vysnívané štúdium o životné ideály o schopnosť ľúbiť a cítiť sa byť milovaná riešim si dôsledky dodnes. Ostala som slobodnou matkou a postupne sa pozbierala. Ale mat vzťahy už nedokážem a veriť ľuďom tiež. Veriaci v Boha dokázali zničiť človeku život o co viac to dokáže človek ktorý Boha v srdci nemá. Verím dodnes ale ne navštevujem už žiadne spoločenstvo
@anonym_8edd6c Mne zobrali najprv muža a teraz s nim aj syna. Pomahaju mu aby som nebola v kontakte s vlastnym dietatom. A viem o viacerých ľuďoch, čo tam mali depresie a po odchode si niesli nasledky.