Auta pre maminky vodičky s tromi deťmi?
Ahojte žienky, maminky vodičky
Aké máte autá, tie, čo máte min 3 detičky?
Moje tehotenstvo sa blíži ku koncu a ja som si uvedomila, že do môjho dozadu nenapchám 3 sedačky.
Napíšte aké mate, pre inšpiráciu ,musím sa poobhliadnuť po novom aute 🙂
Pekný deň
stačí ti nájsť hociaké auto čo je 7 miestne.. len musíš rátať s tým, že je to na úkor kufru... prípadne známa má ford galaxy a tam tiež vieš plnohodotne napchať 3 sedačky dozadu, ale dosť aj záleží aké autosedačky máš...
mozes zvolit akekolvek 7 miestne MPV, alebo potom nejaky vnutorne priestranny sedan, typu octavia a pod. aj do niektorych SUV zmestis tri sedacky dozadu vedla seba, ale casto byvaju SUV velke iba zvonku a vnutri su stiesnene. zalezi aj aky mas rozpocet a dalsie poziadavky. plus zalezi aj ake mas autosedacky.
@anjelicek26 takéto niečo mi pred chvíľou muž posielal 😀 ze aby som aj babky odviezla 😀 napchas tam aj kocik ? Ci je moc malý ten kufor ?
Máme VW Sharan, síce 7 miestny, ale v pohode dám 3 sedačky vedľa seba. Sedačky v kufry sme zatiaľ nevyužili.
Mame Seat Alhambru a Citroen C4 SpaceTourer. Citroen je mensi, ale da sa kupit vo verzii 7 miest, ale aj v 5 miestnom je plnohodnotnych 5 miest, Alhambra je za mna top auto ale neviem ci sa este vyraba.
@tehotna40 kufor v pohode s kocikom, plus sedadla sa dajú dat blizsie ku sebe a máš ten kufor ešte väčší,ale tak to len keď pôjdeme na dovolenku. Teraz sú tie sedadla vzadu také roztahane ešte.
My mame VW touran 7miestny. Ale uplne v pohode sa nam vojdu tri sedacky dozadu. Tie posledne mame "rezervne" pre dalsich clenov 😀
@tehotna40 ja mam wolksvagen touran 5 miestni mam 3 deti,2 starsich a jedneho este v podsedaku co sedi

My máme kia sorento. Menší dvaja v protismere v druhom rade a najstarší v treťom.