icon

Autoškola - problémy s jazdami

lenkavrananova
8. máj 2021

Ahojte dievčatá odhodlala som sa konecne na autoskolu kvôli synovi ktorý je autista musím ho voziť autobusom do mesta do škôlky.Zacala som pred rokom vďaka korone mám skúšky teraz 18.5.Vcera som mala poslednú jazdu a bola to asi najhoršia jazda.Musim si ešte priplatiť niake lebo mi to nejde.Pritom posledné dve jazdy ktoré som mala vďaka korone každú po 2 mesiacoch už mi to šlo a včera des.Hlavne cvičisko nechal ma samu v aute a koniec.Ked sedí pri mne cvičisku dám super a hlavne začala som ľutovať že si ho vôbec robim

Strana
z2
lenkavrananova
autor
27. júl 2021

@lucinkaboz keď som sa ja taká nesika naučila neboj aj ty to zvladnes po 3 jazde som si pripadala strašné že ja sa to nikdy nenaucim že načo som sa to dala

lenkavrananova
autor
27. júl 2021

@lucinkaboz urobila som teraz 30.6 na tretíkrát až a to som si pred každou skúškou platila po dve jazdy navyše pred prvou skúškou až 3 takže dokopy 7 platenych jázd navyše aj tak to nebo moc ok ale spravila som hodne záleží aj na policajta ja som až na tretej skúške mala že úplne super policajta keby bol hneď na prvej tak urobím hneď hodne urobí aj stres ja som strašný stresak treba byť v kľude a pôjde to

crazy_lazy
27. júl 2021

@lenkavrananova tak gratulujem k vodičáku a veľa šťastných kilometrov bez nehody 👏

lenkavrananova
autor
27. júl 2021

@crazy_lazy dakujem

dori92
29. okt 2021

@lucinkaboz ahoj, ako si na tom po čase?

lenkavrananova
autor
30. okt 2021

@dori92 nejazdim bo nemam auto takze je to na figu

lucinkaboz
4. dec 2021

@dori92 po ďalších 10 jazdách už to bolo v celku dobre, 14 jázd sa mi zdalo fakt malo pre ľudí ktorí nikdy nejazdili, no a pred skúškami nás zavreli, takže ďalšie jazdy 🙂)))

Strana
z2