Autoškola - strach zo skúšky
Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu. Mám dve detičky a manžela ťzp, prihlásila som sa do autoškoly kvôli deťom majú ďaleko školu musia dochádzať autobusom. Všetko som sa naučila pekne šoférujem nebojím sa . A keď som na cvičisku s inštruktorom tak ani raz som neťukla kužeľ len posledná garáž mi robila troška problém. A potom prišli skúšky. Test som dala na 55 plný počet. Na cvičisku som prešla všetko okrem tej poslednej garáže ťukla som kužeľ. Dobre prišli opravné mala som kondičné jazdy a všetko super. Prišiel deň skúšky a som išla ako posledná tak som sa vystresovaná že som hneď na slalome prešla zadným kolesom po kuzeli. Tak som neprešla a teraz mám poslednú šancu ale bojím sa neviem ovládnuť ten strach . A je to pre mňa dôležité. Prosím viete mi poradiť?
@mimka161 parada sikulka ❤️Gratulujem 😉
@petrastrbanikova ahoj teraz mam skúsky 3ho novembra este som nebola na jazde v pondelok mam prvu kondicnu.
@mimka161 gratulujem ti. Mna teraz čaká 3ho novembra. Dufam ze to do tretice vyjde .este raz gratulujem.
@kolomanko123 držím palce nech to dobre dopadne nech je z teba šoférka 💪 a ďakujem veľmi pekne
Ahoj tak ako dopadli skúšky
@mimka161 ahoj bohužiaľ 😭nespravila som. Cvičisko som dala aj jazdu a keď som vystúpila z auta tak mi policajt povedal, že som nespravila lebo vraj som bola príliš opatrná a vytŕčala som prednými svetlami z parkovacieho miesta.,😡🙍 A to som sa tešila že som spravila. A on keď to povedal tak som revala jak malé dieťa.
@kolomanko123 tak to mi je veľmi ľúto... niektorí policajti sa asi vyžívajú v tom keď môžu vyhodiť za kraviny..
Ahojte prosim vie mi niekto poradit chcem sa prihlasiť ešte raz no musím opakovať odznovu. Mám ísť do tej istej autoškoly ? Inštruktor mi povedal že mi dá zľavu. Alebo to mám radšej skúsiť v inej autoškole. Či sa na to dať alebo nie ja sa uz dosť bojím tých skúšok a policajtov. Keď zase príde takí jak naposledy tak neviem . Prosím poraďte mi
@kolomanko123 policajti budú tí istí čo aj v inej autoškole teda ak nezmeníš aj okres samozrejme…niekedy sa ale aj rozprávalo že niektoré autoškoly majú podchytených policajtov a vedia že “ti prísnejší” policajti tam nebudú
Vies co, ja by som sla asi do tej istej autoskoly. Ono to nebolo sposobene autoskolou, ze si to nedala, ale tvojim stresom, takze ako ja osobne by som to vyuzila aj tu zlavu a hotovo. Ved ako som to tak citala, tak na instruktora si sa tu nejak nestazovala
@barruna ahoj na instruktora nemám začo pretože bol milý a chápavý. Je to zároveň aj majiteľ autoškoly. Ale policajti ktorých som mala na skúške tak tí boli ktorí zobrali od mojho muža vodičak takže ma poznali a vypitovali sa či muž este jazdí🤔 Tak rozmýšlam či nie preto sú takí prísny na mňa?
Pre všetkých kto majú stres a strach zo skúšok prikladám 2 užitočné články, ktoré obsahujú aj videá vysvetľujúce ako k tomu pristúpiť a ako zvládnuť skúšky a strach:
1. Ako sa zbaviť stresu a strachu zo skúšok:
https://www.autoskolazoja.sk/ako-sa-zbavit-stre...
2. Vizualizácia úspešnej skúšky:
https://www.autoskolazoja.sk/vizualizacia-uspes...
Prajem veľa úspechov

@petrastrbanikova Ahoj . Ďakujem za opýtanie. Áno dnes test na plný počet, cvicisko, aj jazda ,♥️ obrovský kameň mi padol zo srdca konečne mám po s úspešným koncom 😊