Bábika Baby Annabell

katwenka
8. jún 2017

Ahojte,rada sa s niekym poradim,lebo mam pocit ze som uz paranoidna...kupili sme dcerke baby annabell,taku co aj cika aj roni slzy.ma vela funkcii...dali sme ju reklamovat,pretoze babika sa smiala ked mala pit mliecko,cucala dudel ked mala spat a podobne.proste uplne mimo.podla navodu funkcie isli,ale ked mam babu za 60 eur,tak ocakavam ze ked jen strcim cumel tak ho bude dudlat,a nebude robit vevi poporadi podla programu.tak nam dali novy,ze na tej starej bola chybna elektronika.lenze tato sa chova presne tak isto.myslim ze ona ani nebude robit to co chcem ja,ale vzdy di pojde svoj program...mate aj vy taku doma?som nahnevana,pretoze sme mali aj taku asi desatrocnu annabell a ta reagovala na vsetko...dakujem.

1anonym9
8. jún 2017

Boze to su teda problemy 🙄

katwenka
autor
8. jún 2017

@1anonym9
Ano su,nie sme vsetci bohaci aby mi to bolo jedno ze baba za 60 eur nefunguje a dieta je sklamane.daktori si musime na drahe hracky nasetrit.

joja101
8. jún 2017

moja neterka ma takuto babiku, teda nie konkretne tuto anabell ale tu chou chou ale ved to je vsetko teraz na jedno kopyto.. ale pokial viem tak takto by sa nemala "spravat", neterka ta babika funguje tak ako ma, teda podla toho co som ja odpozorovala.. si si ista, ze vam nedali tu istu babiku.. mozno si mysleli, ze nechate teraz druhy krat tak..

denisa098
8. jún 2017

Podaj druhy krat reklamaciu,mali by ti uz vratit peniaze alebo nahradnu babiku.Pravdepodobne ste len jednoducho dostali nazad tu istu bez riesenia.Napiste do reklamacnej listiny, ze reklamujes uvedenu babiku druhy krat nie si spokojna s vybavenou reklamaciou uved dovod a ziadas o vratenie hotovosti.Reklamacia musi byt vybavena do 30 dni ak dovtedy vybavena reklamacia nebude alebo niesi spokojna s vybavenou reklamaciou alebo nie si spokojna s nahradnym ponuknutym tovarom musia ti vyplatit peniaze.

jeennyv
9. jún 2017

@katwenka nie ste sami..schvalne som cekla recenzie na nete, tiez niekomu neplace slzy, nemrnci, dudle, ked nema cumel...moj nazor preto urcite reklamuj, ppytaj peniaze, ale novu nekupuj...fungovat spravne bude tak jedna zo 100 podla mna

dajna8
9. jún 2017

Ja by som nebola spokojná až kým by mi tú bábiku ozaj nevymenili lebo evidentne vám vrátili naspäť tú istú bábiku a mysleli si, že druhý krát sa s ňou už nevrátite. Tie bábiky fakt nestoja 5 korún takže keby sa také niečo stalo mne tak by som na tom trvala. Buď nech ju opravia ale už poriadne alebo ju vymenia za funkčnú, je to ich povinnosť ak nefunguje tak ako má.

katwenka
autor
10. jún 2017

No dopadlo to tak,ze som im povedala ze je to asi ta ista,a oni ze by to tak urcite nezabalili...a ze je to zvlastne ze su vsetci spokojni a ja mam prave dve chybne.vyskusali ju,dokonca jej dali aj ich kvalitnejsie baterky a videli sami ze jej "šibe".Dokonca zobrali este jednu z regala a tak isto blbla.tak mi vratili peniaze s tym,ze asi ide o chybnu seriu....

jankadamkova
28. dec 2019

@katwenka my sme kúpili teraz pod stromček a mne zas vadí, že strašne počujem ten strojček v nej. Vrci akoby v nej boli osi.

katwenka
autor
29. dec 2019

@jankadamkova ano,aj nam tak vrcala...my mame teraz baby born,ktora iba cika a ma pevne telo,a staci im. A nedavno sme objednali z aliexpress reborn babiku za 45 eur a sice nic nerobi,ale par ludi sme uz nachytali.....☺

janulik2008
21. júl 2020

My mame 2hu annabel na reklamacke lebo jej j.blo keb nestala 60e neriesim ale 60e a nerobi co ma ... mala narieka lebo Arabelka place v oprave ... dostane Alexandra toho novsieho prdiaceho tak dufam ze bude ok 😀

janulik2008
21. júl 2020

@katwenka mame aj chou chou a to je nezmar fubguje aj trz po 15tich rokoch

eba7
30. okt 2020

Ahojte, nemate niekto tu asi najnovsiu verziu baby annabell co necika? Zaujimalo by ma ako je to s tym pitim ked necika, to zaroven s pitim bude vsetko vyplakavat? Neostane nejaka voda niekde vo vnutri a potom tam bude plesniviet? Nemate niekto skusenost? Dakujem velmi pekne.

janulik2008
30. okt 2020

@eba7 mame alexandra a vsetko ok.

eba7
30. okt 2020

@janulik2008 dakujem za reakciu, a prosim ta ked pije z flase tak aj zaroven place? Alebo to vyplace nejak neskor ci ako? 😀 Prepac za blbe otazky ale neviem si predstavit ako to ma fungovat.

janulik2008
30. okt 2020

@eba7 nie. Ked pije vodu tak ide podla mna do akoby nádrzky v bábike. A ked babiku das dole hlavou alebo ju zobudis tak place a vtedy idu slzy 🙂 my mame aj starsiu verziu co cika ale do tej vodu nedavame. 4x bola na reklamacke lebo jej hrablo. Ak zajtra nezabudnem tak ti mozem natocit video ako place ak mi mala babiku pozicia 🤣🤣🤣

eba7
30. okt 2020

Nemusis, staci mi opis 😂. Dakujem!!
@janulik2008