Baby, poraďte fakt dobrý mixér
Baby viete mi poradiť nejaký dobrý mixér hlavne na polievky (keď robím brokilicovu, hokkaido..). Taky co mu nevypadava každých 5sec dno 😄 už som vymenila 2, nechcem ďalší kupovať na slepo radšej si nechám poradiť
Tycovy,ale nie z Lidla,to je smejd,dlho mi nevydrzal....som sa ulakomila raz.....😎
Tyčový a je jedno aký, treba mať šťastie.. mala som aj Philips /presne dva roky/ a Bosch /tiež také nejak/ a teraz dva roky mám kitchenaid. Viac menej mixuju rovnako
My name tycovy Bosch uz Vase 10 rokov a super. Vsetky prikrmy som tym robila a uplna pohodicka. A pouzivam ho takmer kazdy den. Klasicky mixer som nikdy nemala. mama ma z Lidl uz ca. 4-5 rokov a tiez neda nan dopustit.
Ja uz mam skoro 9 rokov tycovy tusim Philips a stale ide 😀. A to ho pouzivam fakt casto
Zepter mixik
Kup si tycovy bamix a mas po starostiach. Je na profipouzitie. Nasi ho mali 25 rokov. Stale fungoval ale uz na nom uplne ropraskala guma na tlacitku a podobne drobnosti. Ja som ho od nasich dostala tiez, bezne s nim mixujem vriace polievky ci omacky, sneh mam urobeny asi za 30 sekund, prikrm pre decka bol uplne hladky a robim s nim fantasticky tatarak. Akurat teda stoji cez 200€. Ale maju tusi aj lacnejsie verzie.
pridavam sa, tycovy bamix je naj vec🙂
@jankalukasova Mozes mi prosim ta napisat ktory mas konkretne?Uz nechcem len tak skusat nejaky.....
@77daniela77 ahoj, ja mam tento. Lrn pozor... ma dlhu nohu, ja mozem mixovay aj v 20l hrnci a nic sa nedeje. Niekedy je to troska nepohodlne ale existuje verzia s kratkou nohou, tu maju nasi.
@jankalukasova Dakujem,pozriem ho,da sa nim aj slahat sneh?Je k nemu metlicka?
@jankalukasova Teraz som to pozerala,vidim ze ma slahaci disk,nevedela som ze takto sa da vyslahat sneh,hladala som metlicku....😉Asi ho kupim,dakujem za radu.
@77daniela77 no oni maju na to disk... a urobi aj super mliecnu penu a podobne veci. Sneh je fakt za uplne smiesnu dobu hotovy. To sa mi nikdy s metlickou nepodarilo. Inak som volala s nasimi, tak oni maju ten za tych 149€ v xy farbach a tiez funguje super a teda kratku nohu...
@jankalukasova Dakujem, pozriem aj ten druhy,urcite si jeden z nich kupim.
Nad tycovym som popravde ani neuvažovala 😂 ale skúsim, vďaka
On vymixuje naozaj dohladka polievku?
@borihh bamix? Ano... ja s nim robik kremovu brokolicovu, hokaido a podobne...
@jankalukasova super, diky 😊
ja mam vitamix od vitariana a som spokojna, nema problem ani s tvrdou zeleninou ,orieskami alebo mrazenym ovocim

@borihh Tycovy mas najlepší. Mam BOSCH.