icon

Baby, poraďte fakt dobrý mixér

borihh
22. sep 2019

Baby viete mi poradiť nejaký dobrý mixér hlavne na polievky (keď robím brokilicovu, hokkaido..). Taky co mu nevypadava každých 5sec dno 😄 už som vymenila 2, nechcem ďalší kupovať na slepo radšej si nechám poradiť

evittam
22. sep 2019

@borihh Tycovy mas najlepší. Mam BOSCH.

sapetka
22. sep 2019

@borihh tycovy mixer

77daniela77
22. sep 2019

Tycovy,ale nie z Lidla,to je smejd,dlho mi nevydrzal....som sa ulakomila raz.....😎

simca06022011
22. sep 2019

Tyčový a je jedno aký, treba mať šťastie.. mala som aj Philips /presne dva roky/ a Bosch /tiež také nejak/ a teraz dva roky mám kitchenaid. Viac menej mixuju rovnako

yanni
22. sep 2019

My name tycovy Bosch uz Vase 10 rokov a super. Vsetky prikrmy som tym robila a uplna pohodicka. A pouzivam ho takmer kazdy den. Klasicky mixer som nikdy nemala. mama ma z Lidl uz ca. 4-5 rokov a tiez neda nan dopustit.

liv1
22. sep 2019

Ja uz mam skoro 9 rokov tycovy tusim Philips a stale ide 😀. A to ho pouzivam fakt casto

mamkababkajanka
22. sep 2019

Zepter mixik

jankalukasova
22. sep 2019

Kup si tycovy bamix a mas po starostiach. Je na profipouzitie. Nasi ho mali 25 rokov. Stale fungoval ale uz na nom uplne ropraskala guma na tlacitku a podobne drobnosti. Ja som ho od nasich dostala tiez, bezne s nim mixujem vriace polievky ci omacky, sneh mam urobeny asi za 30 sekund, prikrm pre decka bol uplne hladky a robim s nim fantasticky tatarak. Akurat teda stoji cez 200€. Ale maju tusi aj lacnejsie verzie.

deedol
22. sep 2019

pridavam sa, tycovy bamix je naj vec🙂

77daniela77
22. sep 2019

@jankalukasova Mozes mi prosim ta napisat ktory mas konkretne?Uz nechcem len tak skusat nejaky.....

jankalukasova
22. sep 2019

@77daniela77 ahoj, ja mam tento. Lrn pozor... ma dlhu nohu, ja mozem mixovay aj v 20l hrnci a nic sa nedeje. Niekedy je to troska nepohodlne ale existuje verzia s kratkou nohou, tu maju nasi.

https://www.chefshop.sk/tycovy-mixer-profi-gast...

77daniela77
22. sep 2019

@jankalukasova Dakujem,pozriem ho,da sa nim aj slahat sneh?Je k nemu metlicka?

77daniela77
22. sep 2019

@jankalukasova Teraz som to pozerala,vidim ze ma slahaci disk,nevedela som ze takto sa da vyslahat sneh,hladala som metlicku....😉Asi ho kupim,dakujem za radu.

jankalukasova
22. sep 2019

@77daniela77 no oni maju na to disk... a urobi aj super mliecnu penu a podobne veci. Sneh je fakt za uplne smiesnu dobu hotovy. To sa mi nikdy s metlickou nepodarilo. Inak som volala s nasimi, tak oni maju ten za tych 149€ v xy farbach a tiez funguje super a teda kratku nohu...

77daniela77
22. sep 2019

@jankalukasova Dakujem, pozriem aj ten druhy,urcite si jeden z nich kupim.

borihh
autor
22. sep 2019

Nad tycovym som popravde ani neuvažovala 😂 ale skúsim, vďaka

borihh
autor
22. sep 2019

On vymixuje naozaj dohladka polievku?

jankalukasova
22. sep 2019

@borihh bamix? Ano... ja s nim robik kremovu brokolicovu, hokaido a podobne...

borihh
autor
23. sep 2019

@jankalukasova super, diky 😊

miska569
Odpoveď bola odstránená
katka3213
Odpoveď bola odstránená
sunset65
Odpoveď bola odstránená
karima512
25. máj 2023

ja mam vitamix od vitariana a som spokojna, nema problem ani s tvrdou zeleninou ,orieskami alebo mrazenym ovocim